Şimdi Ara

TYT'de T.C. kodlamayı unuttum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tyt'de optiğe t.c. mi kodlamadım diye hatırlıyorum. sınavım geçersiz sayılır mı?

• Bazıları etmiyor ve yeterince ilgilenmiyor. Örneğin bugün bizim sınıfta ilk bir saate yakın sadece bir görevli vardı kitapçıkları dağıttıktan sonra giriş belgemizi topladı solumda oturan çocuk kitapçığının üstüne salon nosunu yazmamıştı hocaya seslendi salon nosunu yazmadım giriş belgemi alabilir miyim diye hoca hayır sorun olmaz sonra doldurursun diyerek geçiştirdi (Oysa tahtada yazılıydı optiğin üstünde de vardı ama sanırım ilk defa giriyordu ) sonradan özelikle dikkat ettim hiçbir şekilde gidip ilgilenmedi hatta yanlış bile yönlendirmiş olabilir. Diğer görevli de bir saat sonra geldi sınıfa
  • hocalar kontrol etmiyor mu

• kontrol ediliyor yönergeye göre ben optiğimi verdim çıktım kontrol etmiştir heralde zaten optiğime baktığında sadece sağ üstü doldur dedi

• Ben her yeri doldurdum yanlışlıkla aday sınava girmemiştiri de dolduracaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size öyle geliyor olabilir hocam. Geçen yıl ben de "kitapçık numaramı doğru kodladım" kısmını kodlamadım diye hatırlıyordum. Optikler açıklanınca gördüm ki kodlamışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 17 Haziran 2023; 19:38:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    Bazıları etmiyor ve yeterince ilgilenmiyor. Örneğin bugün bizim sınıfta ilk bir saate yakın sadece bir görevli vardı kitapçıkları dağıttıktan sonra giriş belgemizi topladı solumda oturan çocuk kitapçığının üstüne salon nosunu yazmamıştı hocaya seslendi salon nosunu yazmadım giriş belgemi alabilir miyim diye hoca hayır sorun olmaz sonra doldurursun diyerek geçiştirdi (Oysa tahtada yazılıydı optiğin üstünde de vardı ama sanırım ilk defa giriyordu ) sonradan özelikle dikkat ettim hiçbir şekilde gidip ilgilenmedi hatta yanlış bile yönlendirmiş olabilir. Diğer görevli de bir saat sonra geldi sınıfa

• Kendimi kötü hissetim TYT kitapçığına salon nosunu yazmaması sorun yaratır mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C++ C'den daha zor bir dil mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten sınav giriş belgesinde var salon no sorun olmaz bence

• Arkadaşlar karekod olduğu için eksik bilgi sorun olmuyormuş bilginize

• Ben de tcyi yanlış kodladim mi diye düşünüyordum iyi oldu bu

• gözetmen kontrol etmiştir sıkıntı yapmaaa!

• maroonedd kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç bı sorun olmuyor hocam içiniz rahat olsun bnmde geçen sene öyledi sıkıntı olmadi

• Bir şey olmaz. Ben geçen sene TCKN'de bir rakamı kodlamamıştım bir şey olmadı :)

• itsserkan İ kullanıcısına yanıt
    Ben de acaba TC yi kodladım mı kodlamadım diye tereddüte düştüm bu bilgi kesin doğru mu nerden bu bilgi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bugün aradım ÖSYM yi sorun olmazmış

• Her ihtimal düşünülüyor b planının c planı misali

• noone_ N kullanıcısına yanıt

ÖSYM'den

• hocam sınavınız okundu değil mi ? ben de bugün tyt'den çıktım da aklımda soru işaretleri kaldı tc kimlik no ile alakalı iptal olabilir falan diyelner gördüm de cevaplarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.