tyt'de optiğe t.c. mi kodlamadım diye hatırlıyorum. sınavım geçersiz sayılır mı? |
Bildirim
tyt'de optiğe t.c. mi kodlamadım diye hatırlıyorum. sınavım geçersiz sayılır mı? |
Ben her yeri doldurdum yanlışlıkla aday sınava girmemiştiri de dolduracaktım
|
Arkadaşlar karekod olduğu için eksik bilgi sorun olmuyormuş bilginize |
Bazıları etmiyor ve yeterince ilgilenmiyor. Örneğin bugün bizim sınıfta ilk bir saate yakın sadece bir görevli vardı kitapçıkları dağıttıktan sonra giriş belgemizi topladı solumda oturan çocuk kitapçığının üstüne salon nosunu yazmamıştı hocaya seslendi salon nosunu yazmadım giriş belgemi alabilir miyim diye hoca hayır sorun olmaz sonra doldurursun diyerek geçiştirdi (Oysa tahtada yazılıydı optiğin üstünde de vardı ama sanırım ilk defa giriyordu ) sonradan özelikle dikkat ettim hiçbir şekilde gidip ilgilenmedi hatta yanlış bile yönlendirmiş olabilir. Diğer görevli de bir saat sonra geldi sınıfa
|
Size öyle geliyor olabilir hocam. Geçen yıl ben de "kitapçık numaramı doğru kodladım" kısmını kodlamadım diye hatırlıyordum. Optikler açıklanınca gördüm ki kodlamışım.
|
hocalar kontrol etmiyor mu |
kontrol ediliyor yönergeye göre ben optiğimi verdim çıktım kontrol etmiştir heralde zaten optiğime baktığında sadece sağ üstü doldur dedi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarterbat -- 17 Haziran 2023; 19:38:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zaten sınav giriş belgesinde var salon no sorun olmaz bence |
Arkadaşlar karekod olduğu için eksik bilgi sorun olmuyormuş bilginize |
gözetmen kontrol etmiştir sıkıntı yapmaaa! |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ben bugün aradım ÖSYM yi sorun olmazmış |
ÖSYM'den |
hocam sınavınız okundu değil mi ? ben de bugün tyt'den çıktım da aklımda soru işaretleri kaldı tc kimlik no ile alakalı iptal olabilir falan diyelner gördüm de cevaplarsanız sevinirim. |