Şimdi Ara

TYT PUAN KORUMA durumu 2021 de kalkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2021 de TYT puan koruma olayı, 2020 de TYT ye 30 dk daha ilave edilme durumu olduğu için kalkar mı? Yani 2020 tyt puanını 2021 de kullanma olayı riskli midir?
    Kalkarsa da şubatta başvuru zamanında mı belli olur; bu sene tyt puanı kullanma yok diye. Daha önce açıklanır mı?
    Sizlerden yaşça büyüğüm çok bilgim yok o yüzden size sormak istedim.şimdiden teşekkürler

• Up
  • .
  • .
  • Oyle bir sey denmedi ama burasi muz cumhuriyeti 1 kisinin dedigine bakar +30dk gibi
  • Evet haklısınız insan sınava 1 ay kala tyt kullanma kalktı denilir diye korkuyor.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 7 Mart 2021; 19:0:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dünyanın en aptalca olayı
  • Bu arada puan degil yüzdelik dilim korunuyor
  • Bende mantıken sizin gibi düşünüyorum ama insanlar sadece ayt çalışayım diye güvenemiyor maalesef öyle bir sistem.şubat ayında başvuru zamanında da açıklayabilirler hiç belli olmaz.
  • thebesthingieverdid T kullanıcısına yanıt
    O zaman geçen seneki 30 dk ilave olayı önemini kaybediyor mu? Yani ona göre mi yüzdelim dilim dönüşümü olacak?
  • Yüzdelik dilime göre korunacağı için büyük ihtimalle şu anki netinizden 3 4 net aşağıda gelmiş gibi olacak.

105 ile koruma yapmayı düşünüyorum. 1 1.5 ayt neti ile o fark kapanıyor malum. Sosyal, paragraf çözene kadar 2 tur lti dönerim, tabii çıkarsa. Hem o kadar yapabileceğimiz de meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi COTW -- 29 Temmuz 2020; 18:51:1 >
  • Benim 86 tyt ama şöyle ufak bir detayım var evliyim ve 2 küçük bebeğim var ama okumak da istiyorum deli gibi :) iki sınava birden çalışmak için vaktim çok kısıtlı 2 çocukla. tyt kullansam belki sadece ayt çalışabilirim diyorum. Yeni mezun genç arkadaşlarımın hakkına girmek istemem tyt puanı kullanmayı pek tasvip etmiyorlar sanırım ama bazen bazı insanlar için şans olabiliyor.
  • Funda hanım, gelecek sene için tyt puanı değil yüzdelik dilimi korunuyor. Yani aşağı yukarı bu seneki tyt sıralamanız gelecek sene de geçerli olacak. Kimsenin tasvip edip etmemesi umrunuzda olmasın, size verilen hakkı sonuna kadar kullanın. Kimsenin de hakkına girmiş olmazsınız. Başarılar dilerim!
  • Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu konuyu açarken bile korktum açıkçası arkadaşlar pek sıcak bakmıyor bu konuya okuduğum kadarıyla. Ama ben çocuklar uyuduğunda anca çalışabiliyorum bir tanesi küçük geceleri ona kalktığımda deneme çözebiliyorum. Zor oluyor ama eğer sadece ayt çalışırsam daha başarılı olabilirim diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim umarım bir akşam biz bu hakkı kaldırdık demeZler de mağdur edilmeyiz.
  • Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu konuyu açarken bile korktum açıkçası arkadaşlar pek sıcak bakmıyor bu konuya okuduğum kadarıyla. Ama ben çocuklar uyuduğunda anca çalışabiliyorum bir tanesi küçük geceleri ona kalktığımda deneme çözebiliyorum. Zor oluyor ama eğer sadece ayt çalışırsam daha başarılı olabilirim diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim umarım bir akşam biz bu hakkı kaldırdık demeZler de mağdur edilmeyiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.