Şimdi Ara

u torrent 1.1 mb indirme hızı artırma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
54.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

utorrent kullanıyorum. utorrentte indirme hızı max. 1.1 mb/s mi ?

daha fazla olmaz mı? artırmanın yoluyordamı var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

uTorrent İndirme Hızını Arttırma

Giriş: uTorrent, popüler bir torrent istemcisidir. Torrentlerin hızlı bir şekilde indirilmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, bazı durumlarda indirme hızı yavaş olabilir. İşte uTorrent indirme hızını artırmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

Torrent Hızını Arttırma İpuçları:

• İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin: Yavaş bir indirme hızının nedeni genellikle zayıf bir internet bağlantısıdır. Bağlantı hızınızı kontrol edin ve gerekirse yükseltin.

• Güvenlik Duvarı Ayarlarını Yapılandırın: Güvenlik duvarları bazen torrent istemcilerini engelleyebilir. uTorrent'in güvenlik duvarınızdan geçtiğinden emin olun.

• Bağlantı Ayarlarını İyileştirin: uTorrent'in "Ayarlar" menüsüne gidin ve "Bağlantılar" sekmesini tıklayın. Bağlantı sayısını ve çıkış bağlantı noktası aralığını artırmayı deneyin.

• Protokolleri Etkinleştirin: uTorrent'in "Ayarlar" menüsüne gidin ve "BitTorrent" sekmesini tıklayın. hem UDP hem de TCP protokollerini etkinleştirin.

• Önbelleğe Alma Yerini Değiştirin: uTorrent'in "Ayarlar" menüsüne gidin ve "Gelişmiş" sekmesini tıklayın. Önceki disk önbelleğini temizleyin ve SSD gibi daha hızlı bir sürücüye yeni bir disk önbelleği oluşturun.

• Alternatif Torrent İstemcileri Deneyin: uTorrent'in bazı alternatifleri daha iyi indirme hızları sağlayabilir. qBittorrent veya Deluge gibi diğer torrent istemcilerini deneyin.

• Torrent Seeding Yapın: Torrentlere seeding yapmak, diğer kullanıcıların dosyaları sizden indirmesine olanak tanır. Seeding yapmak, karşılığında daha yüksek indirme hızları sağlayabilir.

Bu ipuçlarını uygulayarak uTorrent indirme hızınızı önemli ölçüde artırabilirsiniz. Yine de, indirme hızının internet bağlantınız, torrent dosyasının popülaritesi ve diğer faktörlerden etkilenebileceğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu linkteki videoyu bir izleyin isterseniz:http://video.tamindir.com/utorrent-ile-hiz-sinirlama-nasil-yapilir/
  • internet hızın neyse o kadar indirir. daha nasıl arttıracaksın ki?

ki seed sayısına da bağlı bu olay. ama seed ne kadar çok olsa da internet hızın neyse hız odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

internet hızın neyse o kadar indirir. daha nasıl arttıracaksın ki?

ki seed sayısına da bağlı bu olay. ama seed ne kadar çok olsa da internet hızın neyse hız odur.

Arkadaş haklı data hattı ne ise o kadar kullanabiliriz. internet download manager çıktı çıkalı indirme işini bu yazılıma devretti çoğu kullanıcı.
  • Saniyede 6mb gectigi oluyor bende
  • benimde 1.1 mb ı geçmiyor bir türlü . fibere yeni geçtim hız testlerinde 60 mb i buluyor ama bir türlü geçemedim 1.1 i
  • ben 2.1 mb gördüm ama torrent ten torrente değişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnfk16

ben 2.1 mb gördüm ama torrent ten torrente değişiyor

düzeldi ya 5.9 gördüm
  • Halinize Şükredin lan bnimki saniyede 90 kB zor geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanKirpik

quote:

Orijinalden alıntı: mnfk16

ben 2.1 mb gördüm ama torrent ten torrente değişiyor

düzeldi ya 5.9 gördüm

nasıl beceriyorsunuz arkadaşlar :??: int hız testinde 20 çıkıyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

internet hızın neyse o kadar indirir. daha nasıl arttıracaksın ki?

+8 yan yatmış versiyonu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 6-7 oluor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda ilk kez 8MB'e kadar olan internetimle 1.9 çektim. Nasıl oldu hala anlamadım.
  • Arkadaşlar 2 günden beri uğraşıyorum her yolu denedim seed hariç(seed bilmiyorum bilen varsa anlatsın). Resimde ki gibi iki gündür %52.7 indirme hızı 0.1 kb yardım edin 2 gün önce 17 mb/s ye ulaştı bende DH foruma yazayım dedim. Yardım Edende Allah Razı Olsun...

İnternet Hızım Pazartesi Günü 8 Megabit'ten 16 megabite yükseldi haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: mncoder

Arkadaşlar 2 günden beri uğraşıyorum her yolu denedim seed hariç(seed bilmiyorum bilen varsa anlatsın). Resimde ki gibi iki gündür %52.7 indirme hızı 0.1 kb yardım edin 2 gün önce 17 mb/s ye ulaştı bende DH foruma yazayım dedim. Yardım Edende Allah Razı Olsun...

İnternet Hızım Pazartesi Günü 8 Megabit'ten 16 megabite yükseldi haberiniz olsun

gta5 11 gb wtf

• Turkcell Superonline fiber internet kullanıyorum.
    50 gb adil kullanım kotalı, 25 mbps hızında internetim var. hız testlerinde 20 mbpsyi görüyorum ancak torentzden indirmeye gelince iş 1.1 mbpsyi geçemiyorum.
    Lütfen yardım edin.
  • Eger idm kullaniyorsaniz ayarlarindan parca sayisini arttirin. Max 36 parca oluyor sanirim. Hizli indiremediginiz siteler kendileri sinirlama koyuyor, ama idm ile dedigim sekilde ayarlarsaniz ayni anda 36 farkli parca indirmeye basliycaktir. Cok buyuk dosyalarda ya da cok dusuge indirilmis kisitlamarda bu da yemez, parca sayisini daha da arttirmak gerekir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.