arkadaşlar 1 ay önce yeni u600 aldım 2 hafta hiç sorun olmadı.sonra hattım çekmemeye başladı.aynı firmanın başka sim kartını taktıım zaman sorun olmadı.şebekenin müşteri servisini aradım.sorunun telefondan kaynaklandını sölediler.sorunun telefonda değil sim kartta oldunu düşünüorum bu konu hakkında görüşü olan arkadaşlarn bilgi vermesini rica ederim.şimdiden teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: lobiya99
arkadaşlar 1 ay önce yeni u600 aldım 2 hafta hiç sorun olmadı.sonra hattım çekmemeye başladı.aynı firmanın başka sim kartını taktıım zaman sorun olmadı.şebekenin müşteri servisini aradım.sorunun telefondan kaynaklandını sölediler.sorunun telefonda değil sim kartta oldunu düşünüorum bu konu hakkında görüşü olan arkadaşlarn bilgi vermesini rica ederim.şimdiden teşekkür ederim.
sim kartında aşınma incelme ve bazı problemler olabilir bundan dolayı şebeke problemi yaşayabilirsin
başka aynı oparatörün sim kartında bu problem olmuyorsa kesinlikle sim kartını değiştirmen gerekiyor
evet haklısın bende öle düşünmüştüm teşekkür ederim ilgilendiin için :)
quote:
evet haklısın bende öle düşünmüştüm teşekkür ederim ilgilendiin için :)
rica ederim arkadaşım
tek bi sorum daha var aklımı çok karıştırıyo bu.ben bu hattımı başka bi tele taktıımda sorun gidio.bu nası işdir bi türlü anlayamadım :/ inş senin dediğin gibi sorun hattadır.çünkü telefon daha yeni gidip servise vermek istemiyorum içini felan açcaklar yazık olur yani:(
quote:
tek bi sorum daha var aklımı çok karıştırıyo bu.ben bu hattımı başka bi tele taktıımda sorun gidio.bu nası işdir bi türlü anlayamadım :/ inş senin dediğin gibi sorun hattadır.çünkü telefon daha yeni gidip servise vermek istemiyorum içini felan açcaklar yazık olur yani:(
samsunglar sim takılan yeri sim seçebiliyor
benim arkadaşımın başınada gelmişti aynı tellere sahip olmamıza rağmen onun hattı benim telde çalışırken kendi telinde çalışmıyordu
BENDE DE AYNI SORUN VAR SİM KARTI DEĞİŞTİR DİM AMA HALA DEVAM EDİYO ŞEBEKE SORUNU ???
tam olarak nasıl bir şebeke sorunu var?hiçmi çekmiyor yoksa arasıra mı?
quote:
Orjinalden alıntı: karaca209
BENDE DE AYNI SORUN VAR SİM KARTI DEĞİŞTİR DİM AMA HALA DEVAM EDİYO ŞEBEKE SORUNU ???
yani aslında çekiyo gibi görünüo ama msj yada arama yapamıorum.sonra birden şebeke arıyo.garip valla ya kaç gündür böle.daha telefon yeni yani .eski olsa olabilir dicem.hattada sorun yok telde de..aklıma gelen tek şey u600 avea yı desteklemiorumm.eğer yardımcı olcaksan çok ama çok sevinirim
senin sim kartta sorun var
sim kartımı sırf bu yüzden gittim değiştrdm gene aynı.hatta başka bi avea hattı aldım yine aynı yineee.:(
AVEA DA SORUN VAR ARKADAŞIM O ZAMAN.GİDİP SÖYLEYECEKSİN AVEA YA
quote:
Orjinalden alıntı: karaca209
sim kartımı sırf bu yüzden gittim değiştrdm gene aynı.hatta başka bi avea hattı aldım yine aynı yineee.:(
arkadaşım avea müşteri hizmetlerini aradım bana dediği tek şey telefonunuzu servise götürmem gerektiğii.kendilerine toz kondurmuyolarr
onlara desene başka turkcell veya vodafone taktığım zaman çok güzel çekiyor ama avea hiç çekmiyor diye.hatta deki eğer böyle yapmaya devam ederseniz bütün herkese söylerim avea çekmiyor diye sonra müşteriniz azalır haberiniz olsun de.biraz gözlerini korkut
:) dedim ya hepsi çekio dedim .valla napcam şaşırdımm.olmassa gidip servise vercem bide onlar baksın sorun gerçekten teldemi yoksa hatdamı
bende de ayni sorun var. vodafone kullaniyorum. sebeke var gozukuyor ama ne arama yapabiliyorum ne de aranabiliyorum telefon kapali gozukuyor. problemi cozemedim bi turlu. garantiye de gonderdim. geldikten sora gene ayn sorun.
kardeş sim kartlar zamanla aşınıyor ve bu gibi problemlerle karşılaşabiliyoruz sarı kısma fazla temas etmessen bir sim kartı yenisiyle değiştirirsen hiç bir sorun kalmayacağını ümit ediyorum yeni aldığın kartın da sarı yerlerine fazla temas etme telefondan fazla çıkarıp takma iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme