Şimdi Ara

U700 Koyu renk soyulma problemi var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar U700 gümüş olanında soyulma varmış herkes aynısını söylüyor.

Bugün koyu renkli olanını gördüm yanılmıyorsam ya gri ya da koyu mavi-lacivert gibi bir renkti.Bu renk U700 kullanan varsa ya da bilgisi olan

bu modellerde de soyulma var mı?Yoksa almayı düşünüyorum?

• Benim bildiğim Samsung U700 tek renk başka rengi var mı bilmiyorum ama gümüş renginden boya atması oluyor..
  • tabiki her telefonda var bobya ayması n95te bile ama korum kılıfı al bitsin koyu renkte olmazmı hepsinde var
  • tabiki her telefonda var soyulma ancak u700 un gumus modelindeki soyulma 1 haftada bile gerceklesebilen bir nikelaj soyulma problemiydi..

telpa u700 un siyah ve mor renklerini de turkiye piyasasına soktu..

bilen arkadaslar aynı cabuk soyulma problemı bunlarda da varmı bilgi verebilirmi??

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=49768

http://telpa.com.tr/?samsung=U700

• Bir iki bayii ye sordum bu renklerin yeni geldiğini bunlarda problem olmayacağını söylediler ama ben güvenemedim.Yabancı forumlardan biraz araştırdım ama

bu renkler piyasaya yeni çımış çok birşey bulamadım sadece bir cümle geçiyordu bir yerde orda da siyah renginde bu problemin olmadığıydı.

Hala kuşkuluyum ama telefon karizmatik aklımı çeldi bir kere şimdi tereddütteyim çok fena
  • bende birkac foruma goz attim..

genelde sorun yok diyorlar..sonucta gumusteki dokulen yer kenarindaki nikelaj olan yer..
    siyah olanında boyle bir madde mevcut degil sanırsam..
  • 15 aralık 2007 de aldım 1 ay 10 gün oldu hala jilet gibi ayna diye kullanıyorum zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dün vodafon store gittim orda çeşit çeşit telefon var ve en güzel ve en parlağı u700.ordaki bayan dediki her gelen u700 e dokunuyor dedi.ve bu telefon ne zamandan beri burda duruyor hiçbir soyulma yok dedi.ama bayan bende duydum soyulma olduğunu ama şuana kadar hiç görmedim dedi
    quote:

Orjinalden alıntı: secret_tr

Arkadaşlar U700 gümüş olanında soyulma varmış herkes aynısını söylüyor.

Bugün koyu renkli olanını gördüm yanılmıyorsam ya gri ya da koyu mavi-lacivert gibi bir renkti.Bu renk U700 kullanan varsa ya da bilgisi olan

bu modellerde de soyulma var mı?Yoksa almayı düşünüyorum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: leviathan_01

15 aralık 2007 de aldım 1 ay 10 gün oldu hala jilet gibi ayna diye kullanıyorum zaten

Senin U700 ün rengi nedir Siyah mı?
  • dostum ben olsam siyah almam zaten en geç 1 ay içinde soyulur çok kullanırsan o yüzden kromajlı parlak parlak al yap havanı soyulmaz öle çok fazla sok çıkart yamazsan e840 4 aydır tek sotulma yapmadı
  • uzun zamandır kullanıyorum (metalik) hiç bi soyulma problemi yaşamadım... ama koyu rengini hiç görmemiştim dogrusu..
  • alaala bndee bi problem yok allaha şükür ama anlarız 1 yıl snra
  • metaliği ne zamn aldın ki sen sorun yaşamadın?
  • 2 aya yakın oldu hiçbir şikayeteim yok ki bn teli elimden düşürmem
  • Bende U700'ü önce alıp araştırmasını sonra yapmıştım :P Soyulma problemini duyunca içim geçmişti açıkcası :D:D Ama 2 ayı geçti kullanıyorum hiçbir sorun yok..Biraz araştırmıştım Samsung hatalı üretim sonucu kaplamada soyulmalar oluyormuş bazılarında fakat bunu samsung geri alıyormuş ve duyduğuma göre artık Samsung piyasaya sorunsuz U700 leri sürüyormuş ,hatalı üretimleri toplatmış..
  • bende 2 aydır kullanıyorum, soyulma problemi yok tel. ilk aldığım gün ki gibi ama dokunmatik tuşlar ve yetersiz içerik yüzünden değiştircem. Yani tipi için alıyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz karizma ve soyulma problemi de ortadan kalkmışa benziyor ama içerik gerçekten çok yetersiz özellikle bundan önce Nokia yada SE kullanmışsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shona -- 29 Şubat 2008; 0:04:41 >
  • arkadaşlar kesin bir bilgisi olan yok mu bende siyahını almayı düşünüyorum fakat bu soyulma problemi çok kafamı karıştırıyor....
  • ben 6 aydan fazladır kullanıyorum daha en ufak soyulma dahı olmadı .fakat olan arkadaslara şahıt oldum...En onemlısı telı nasıl kullandıgın eyer metalık rengı anahtarlıkla aynı cebıne koyarsan cok guzel desenler cıkar ortaya. :) cok ınce zarıf bı telefon tek sevmedıgım yanı sakallarımı yolması...
  • ben garantye gönderdim telfonu bir kez ve gene soyuldu gene vericem gibi garntiye..ürün değişimi yıl üçünde 3 kez grntiye giderse mi oluyordu bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • bnde bi ara u700 alcaktım telefoncu koyu renklerde soyulma olmuyor demişti. doğrumu bilmem. belkide telefonu kakalamak içi ndedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.