|
Bildirim
Seçimde görüşürüz Erdoğan bey.
|
19 Nisanda TEM'de arabam pert olduktan sonra yoğun şekilde taksi-uber kullanmaya başladım.
15 gün önce taksideyken yaşadığım bir olayı anlatayım: Ben = "Kardeşim neden kırmızıda geçiyorsun???" Taksici = "Ben 17 senelik taksiciyim sana mı sorucam?" Ben = "Bana soracaksın tabi lan, arkanda hamile eşim var, ben varım. Şu arabayı düzgün kullan lan. Telefonunla da mesajlaşıyorsun bir daha eline alma o telefonu" münferit değil, büyük çoğunluğu böyle. ÜZÜLÜYORUM AMA MAALESEF BÖYLE. O yüzden, tekele karşı olmak için UBER veya LYFT şart. Şimdi yeni yeni iTAKSİ, TURKUAZ TAKSİ, SİYAH TAKSİ gibi yenilikle duyuruluyor. Allah razı olsun UBER. |
Korsan olan uber değil devlet. Zorla taksiye bineceksin diyor dayak yiyen uber şöförlerine laf söyleyip dövenleri koruyor. Bizi boktan istanbul takcilerine mecbur bırakıyor diktatör erdoğan. Ne uğruna? taksici oyu. Oy geleceğini bilse fetocuyum diyecek. Bu güne kadar ak partiliydim ama uber'e yaptıkları, saçma sapan millet vekili adayları seçip beğenmeyen gitsin dedikten sonra boş oy atmayı düşünüyorum. Bu kadarı da pes. Diğer partilerde de iş yok hepsi çıkarcı.
|
erdoğan kaç taksi plakası aldı acaba .. ya da yakınları
|
Kardeşim Türkiye'nin tarihi hep böyleydi başa gelenler devletin kaymağını hep yedi fakat bu akpartinin dönemi gibi ülke hiçbir zaman elden gitmedi. Lütfen canım kardeşim oyunu boş atma , fikrine katılıyorum bende senin gibi düşünüyorum ama en azından bunlar gitmeli. İyi akşamlar
|
Uberi yasaklıyorsun,ceza yazıyorsun eyvallah bu taksi plakaları nasıl 2 günde 100bin tl artıyor.
|
Her zaman ki akp işte, hiçbir zaman halkın yanında olmaz. Her zaman kendisinin ve yandaşlarının çıkarına kararlar alır.
|
Uber sen kimsin ya! Daha ucuza sigara kokmayan, "yakına" bile götüren ve herkesin para kazanabileceği bir sistem yaparsın ha hem de Türkiye'de vay utanmazlar!
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|