Şimdi Ara

Ubisoft Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış okumadınız bu firmanın oyunlarıyla başım belada, Sistemim geforce 8800 gt 1gb, asus p5kc mainboard, e8200 işlemci 4x1 gb kingston hypernex ram. Vista 32 bit 64 bit hepsini defalarca kurdum bütün driverleri denedim bios dahil mainboardın tüm güncel sürücülerini yükledim ama nafile. Rainbow six vegas 2 oyunu açıyorum oyunu açmama gerek kalmadan 3-5 dakika içersinde menudeyken bile kilitleniyor, görüntünün üzerini kırmızı yeşil noktalar kaplıyor ve sistem çakılıyor, şimdi Brothers in Arms - Hell's Highway oyununu indirdim ondada aynı sorun diğer oyunlarda herhangi bir sorun yok ama bu rainbow six vegas oyunu için sistemi komple değiştirebilirim. İşlemci chipset ekran kartı sıcaklıkları normal power supply değişti başka ne yapabilirim bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

• sistem bileşenlerin neler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

sistem bileşenlerin neler?

okuman için onlarıdamı başlığa yazsın?

@matriarch
    arkadaşım sende paragraf denen şeyi kullanırsan mesajın arap saçına benzemez

oyunun yamalarını yükledinmi
    muhtemelen crackli kullanıyosun başka crackler denedinmi?
  • Oyunun 2 farklı yerden indirdim tüm sürümleri denedim ama sonuç yine aynı :(
  • windows güncellemelerini yapıyor musun? vista sp1 yüklü mü? directx güncellemeleri yüklü mü?
    directx güncellemeleri windows update yoluyla yüklenmez. aşağıdaki linkten kendin yüklemelisin.
    http://www.microsoft.com/downloads/Browse.aspx?displaylang=en&categoryid=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 13 Ekim 2008; 1:56:55 >
  • quote:

Brothers in Arms - Hell's Highway oyununu indirdim

korsan oyun üzerine paylaşım yapmak yasaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.