Bişey sorcam win xp 7 kurduktan sonra crack yapıyoruz ya bunda da yapacaz mı öylebişey
quote:
Orijinalden alıntı: sfr+10
Bişey sorcam win xp 7 kurduktan sonra crack yapıyoruz ya bunda da yapacaz mı öylebişey
yok daha kiramadilar. crack yok simdilik.
crack?
Cd olanı indirsem 4,2 gb likle arasında tek fark dil paketimi yoksa daha eksiklikler varmı?
dvd olanda dil paketleri ve fazladan uygulamalar var. dil paketi zaten 30 mb civari ve yukleme sirasinda internet baglantisi varsa otomatik kuruluyor. dvd'deki fazladan uygulamalar da guncelligini yitirdigi icin kurulum sonrasinda guncelleme isteyecek nasil olsa. en iyisi cd imaji indirmek. biraz ironik ama dvd daha internet baglantisi sinirli veya az olanlara hitap ediyor sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: positroN
dvd olanda dil paketleri ve fazladan uygulamalar var. dil paketi zaten 30 mb civari ve yukleme sirasinda internet baglantisi varsa otomatik kuruluyor. dvd'deki fazladan uygulamalar da guncelligini yitirdigi icin kurulum sonrasinda guncelleme isteyecek nasil olsa. en iyisi cd imaji indirmek. biraz ironik ama dvd daha internet baglantisi sinirli veya az olanlara hitap ediyor sanki.
Bilgi için saol indirdim simdi usbye kuruyorum bunu usbden kurdugumda usbyi cıkarsamda calısır demi ?
quote:
Orijinalden alıntı: sfr+10
10 numarasın
Usbyi bios görmüyo acama sanal disk ile kurulumu biri anlatabilirimi ben bulamadımda
ubuntuda görsellik vs güzel cezbedici ama wubi ile ubuntu kurdum. flash playerı yükleyemedim, skype yüklenmedi. bi ton ayar gerekiyor yüklenmesi için daha otomatik olması gerek bu sebeple kullanıcı dostluğundan çok uzak. şimdilik uzak durma kararı aldım ubuntudan daha sonraki versiyonlarını tekrar denerim belki. ama şu an pratik gözükmüyor. program yüklemek için uğraş istiyor maalesef (bazı programlar diyelim)
Konu güncellemesi yapılmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: mhett
ubuntuda görsellik vs güzel cezbedici ama wubi ile ubuntu kurdum. flash playerı yükleyemedim, skype yüklenmedi. bi ton ayar gerekiyor yüklenmesi için daha otomatik olması gerek bu sebeple kullanıcı dostluğundan çok uzak. şimdilik uzak durma kararı aldım ubuntudan daha sonraki versiyonlarını tekrar denerim belki. ama şu an pratik gözükmüyor. program yüklemek için uğraş istiyor maalesef (bazı programlar diyelim)
Bende ubuntu kullanıyorum skypeda hiç problem yaşamadım nasıl bir hata verdi sende ?
quote:
Orijinalden alıntı: hamokon
quote:
Orijinalden alıntı: mhett
Bende ubuntu kullanıyorum skypeda hiç problem yaşamadım nasıl bir hata verdi sende ?
şimdi hocam yükledim youtuba girdim son flash playerı yükle dedi. flashı arattım yazılım merkezinde paketle bağlantı kurulamıyor gibi hata verdi yüklemedi. tarayıcı üzerinden yapim dedim 2 seçenek verdi birini kabul etti birini kabul etmedi, kabul ettiğindede youtube vidyoları hiç açılmıyor. skype kurayım dedim onuda aradım yazılım merkezinde kurmadı, sitesinden indirdim yine kurmadı. zaten hemen ardından kaldırdım. diyeceksiniz çabuk pes etmişsiniz ama değil. kurar kurmaz aksilikler karşıma çıkıyor sistem bende güzel bir etki bırakmadı maalesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme