Şimdi Ara

ubuntu'ya geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 de rahatlıkla yaptığım dial-up baplantısını ubuntu 11.04 de yapmak istiyorum interneti telefon üzerinden kullanıyorum çünkü şu an tek engelim bu lütfen yardım edin

• o konuda sorun olmaz. hangi telefonu takarsam takayip hic surucu yuklemeden direkt taniyip otomatik olarak internete baglandi.
  • Cepten bağlantı ise problem yok lakin modem ise malesef sürücüleri paralı parasız çözümde şahsım adına başarı sağlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

o konuda sorun olmaz. hangi telefonu takarsam takayip hic surucu yuklemeden direkt taniyip otomatik olarak internete baglandi.

telefonum sony ericsson p1i teli takınca otomatikmen tanıyor fakat bağlanıp internete girmeyi nasıl yapacağım bu konuda yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

quote:

o konuda sorun olmaz. hangi telefonu takarsam takayip hic surucu yuklemeden direkt taniyip otomatik olarak internete baglandi.

telefonum sony ericsson p1i teli takınca otomatikmen tanıyor fakat bağlanıp internete girmeyi nasıl yapacağım bu konuda yardım bekliyorum

telefonun uzerine tiklayinca ag programi yonlendiriyordu.
    olmazsa cevirmeli ag baglantisi penceresi gelir. sifre ve kullanici adini bosluk birak. apn olarak internet yaz. numara da sony ericsson icin neyse o olmali. su tarz bi sey *98###. netten arastirip bulabilirsin.
    su an kulandigim telefon wireless tether veya ethernet adaptor olarak gorundugu icin adim adim yardimci olamiyacagim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackhawk_x

quote:

telefonun uzerine tiklayinca ag programi yonlendiriyordu.
    olmazsa cevirmeli ag baglantisi penceresi gelir. sifre ve kullanici adini bosluk birak. apn olarak internet yaz. numara da sony ericsson icin neyse o olmali. su tarz bi sey *98###. netten arastirip bulabilirsin.
    su an kulandigim telefon wireless tether veya ethernet adaptor olarak gorundugu icin adim adim yardimci olamiyacagim.

telefonumda wireless var peki wireless yöntemiyle vodafone paketini nasıl kullanabilirim peki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online iş kurmak istiyorum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.