Şimdi Ara

Uçak Gövde Motor Okunurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım bilgisi olan yazabilirmi sizce uçak gövde motor okunurmu Eskişehirde Kocaelide veya Kayseride ki Uçak gövde motor bakım veya uçak elektrik elektronik bölümleri okunurmu ileride işsiz kalırmıyız misal şimdi bide ciddi alım yapan uçak teknolojisi bölümü var 2 yıllık o bölüm uçak gövde motor ve uçak elektrik elektroniği kötü etkilermi ?

• Uçak motoru yazdınmı kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkish Technic de dayın yoksa iş bulman zor olabilir. Zira aşırı torpil işi dönen bir kurum havacılık.
  • -Airbus- kullanıcısına yanıt
    Havacilik Yonetimi nasildir?

• quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Havacilik Yonetimi nasildir?
    Ben şu an Özyeğin Havacılık Yönetimindeyim. Mezun olduktan sonra skalası çok geniş bir bölüm. İstersen yolcu tarafı istersen airside dediğimiz apron tarafı istersen yönetim kadrosu aklına ne gelirse. Bitirdikten sonra kendini yükseltip yükseltmemek sana kalan bir şey. Birde İngilizce hayati derecede önemli. Devlet üniversitelerinde buradaki gibi ingilizce imkanı yok maalesef.
    Yabanci dilim iyidir Eskisehir Teknik U. dusunuyorum :) Bilgi icin tesekkurler

• quote:

Yabanci dilim iyidir Eskisehir Teknik U. dusunuyorum :) Bilgi icin tesekkurler
    Rica ederim dostum. Tercih zamanında bende Eskişehir düşünyordum. Hatta gidip bölüm dekanıyla konuştuğumda kendisi direk Özyeğin şartlar bakımından bizden şu anda önde demişti. Soruların olursa Özü hakkında yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marş motorsuz araç üretimi.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence okunur ama iyi bir ingilzice şart. Eğer bu bölüm İstanbul’da varsa orada okumanı öneririm. Neticede bitirince bir mesleğin olacak ve dünyanın her yerinde çalışabilirsin. İngilzceyi çok iyi öğrenirim, okurken kendimi geliştiririm diyorsan oku, ha okurken yatarım diyorsan okuma.

Özyeğin tutar mi bilmiyorum sene sonu bakacagim artik puanima gore. Bu bolum tam olarak ne is yapiyor? Bir de miyopluk sorun cikarir mi? Gozluk takiyorum ama gozlerimin derecesi cok buyuk degil

• quote:

Özyeğin tutar mi bilmiyorum sene sonu bakacagim artik puanima gore. Bu bolum tam olarak ne is yapiyor? Bir de miyopluk sorun cikarir mi? Gozluk takiyorum ama gozlerimin derecesi cok buyuk degil
    Hayır gözlük sıkıntı değil ancak kayıt olurken heyet belgesi sağlık raporu sunuyorsun. Eğer kendini geliştirirsen Havayolu-Havalimanı Ceo'luğuna kadar yükselebilirsin. Dediğim gibi skala çok geniş, tamamen kendini geliştirmene kalmış.
    Hocam merhabalar. Ben pilotaj için çalışıyorum şu an soracağım soru bölümünüzden bağımsız olacak ama eskişehirde dekanla konustugunuz konuyu pilotaj için de konuştunuz mu? Pilotlukla eskişehir yerine özü seçin gibi bir şey dendi mi? Ben çok araştırdım çok pilotla görüştüm en iyi eğitimin eskişehirde oldugunu söylediler puanım özü burslu ve eskişehire ikisine birden yetse de eskişehir düşünüyorum sizce yanlış mı düşünüyorum bilginiz var mı konusuldu mu hiç ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ceo'luk cok iyi ya :) Yurtdisi imkani nasil peki?

• Düz uçak mühendisliği okyun hadi eyv
  • quote:

Ceo'luk cok iyi ya :) Yurtdisi imkani nasil peki?
    Cevap yine sana ve senin dil yeteneğine kalmış. Ama havacılık sektöründe bir doktordan veya avukattan çok daha kolay bir şekilde yurtdışı imkanın var. Cidden kolay. Benim debitirdikten sonra yurtdışı planlarım var mesela :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50günde5k

Hocam merhabalar. Ben pilotaj için çalışıyorum şu an soracağım soru bölümünüzden bağımsız olacak ama eskişehirde dekanla konustugunuz konuyu pilotaj için de konuştunuz mu? Pilotlukla eskişehir yerine özü seçin gibi bir şey dendi mi? Ben çok araştırdım çok pilotla görüştüm en iyi eğitimin eskişehirde oldugunu söylediler puanım özü burslu ve eskişehire ikisine birden yetse de eskişehir düşünüyorum sizce yanlış mı düşünüyorum bilginiz var mı konusuldu mu hiç ?
    Hocam pilotaj için konuşmadım. Ancak tam burslu özü yü tutarsa puanınız düşünmeden Özü derdim ben. O kadar sıralama yapınca zaten buradan ekstra burs da alıyorsunuz, yurt da ücretsiz ilk 10k yapanlara. Üstelik daha bugün gazetelere çıktı, Özü ile Pegasus anlaşma yaptı. Buradan mezun olduktan sonra Pegasus sizi alıp size ücretsiz tip eğitimi veriyor. Daha sonra siz eğitim ücretini maaşınızla ödüyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.