Şimdi Ara

Uçak müh. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gebze teknik uçak 16k
    Eskişehir teknik uçak yeni 20 kontenjan
    Eskişehir Osmangazi uçak 25k 60 kontenjan

Bu 3 bölümden eskişehir teknik bu sene açılmış ve havalimanı bulunuyor üniversiteye ait. Karşılaştırma açısından eskişehir osmangazi pc 28k eskişehir teknik pc 18kdan alıyor sizce eskişehir teknik uçak yazılır mı? THK uçak müh. 10k o da tutuyor ama gittim ve araştırdım hiç hoş değil yazmayacağım yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bunlar yerine hacettepe makine 17k o da tutuyor onu okuyup havacılık alanına da yönelmeye çalışabilirim bu da güzel bir seçenek

• Bilgisi olan varsa ve yardım ederse çook sevinirim

• Uçak mühendisliği meşakatli bir eğitimdir. Günümüzde makina bitirip üstüne koyarak uçak mühendisi olmaya çalışana uçağın pervanesini bile elleteceklerini sanmıyorum. Başvuruların yarın biteceğini düşünürsek buraya kıdemli bir uçak mühendisinin yorum döşemesi düşük bir ihtimal. Puana göre sıralayın gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estü 15-20k arası kapatır gtü veya estü varken diğerlerine gitme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O 3 tane uni arasından ben olsam gtu yu en üst sıraya Eskişehir tekniği en son sıraya yazardım(yeni açılan bölüm oldugu icin). Gtu duyduğum\okuduklarım kadarıyla kaliteli eğitim veren bir yer Eskişehir Osmangaziyi ve Eskişehir tekniği bilmiyorum. Ama farklı bir seçenek olarak da hacettepe makine yazılabilir bu üçlüden önce. üniversitenin kalitesi ve sektördeki bilinirligi açısından daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor. Bir de bildiğim kadarıyla 3. Sınıfta alan seçiyorsun 3. Sınıfa kadar belki de farklı bir alana kaymak istersin, yok uçaktan devam dersen de bir şey kaybetmezsin çünkü 3. Sınıfa kadar müfredat bakımından uçakla makine arasında çok fark yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtü uçak makineylen %80 ortaktı kalan dersleri de sen ekstra alabiliyodun çap vs. 2 sene önce durum böyleydi şimdi nasıl bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

sizi eskiden de görüyordum. kocaeli okuyordunuz sanırsam. nasıl gidiyor

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

bıraktım agam kocaeliyi bu sene gene tercih yaptım bakalım nasip

siz de 2022den siniz galiba. ne yaptınız acaba nereleri yazdınız ?

Aynen bu sene gemi yazdım sadece şuan başka bir şey eklemeyi düşünmüyorum. Sen yaptın mı tercih

yaptım ben de. tıpları yazdım. gemi müh baya güzel bölüm underrated

hayırlı olsun dostum tıp inşallah seversin. Gemi bence de underrated ama sıralamalarına bakarsan her sene ileri çekiyor. Çalışma koşulları sebebiyle tercih edilmiyor.

Hocam siz elohabı niye bıraktınız? Sağlam bölüm bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

obp olmasa 25k ile kesin gelirdi ama şimdi diken üstündeyim. tıp için girmiştim sınava ünideyken gizli gizli bakalım ne olucak görücez. yösle 1+1 girerlerken ben burada diken üstünde olunca çok koyuyor gerçekten. bu dünyaya çile çekmeye gelmişiz türkolar olarak.

sıralama kaç k ama 28.5K ya kadar garanti tıp gelir diyorum. Bence 29.600 dolaylarında falan kapayacaktır tıp.

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

yok agam değil girerken bende öyle diyordum ama değil maalesef.

28.200

net gelir bence.

umarım. siz nereleri yazdınız bu ara itü ile ytü mü sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.