Şimdi Ara

Uçak mühendisliği veya herhangi bir mühendislik için İ7 13700hx v Ryzen 7 8845hx hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-16-intel-i7-13700hx-16gb-512gb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qluey-004-p-HBCV00006VJWUW?magaza=Teknorya https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-42-amd-r7-8845hs-16gb-1tb-ssd-rtx4060-8gb-dos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qskey-001-p-HBCV00006XPSV3?magaza=Teknorya
    seneye çok daha pahalı olacağı için şimdi almak istiyorum, Uçak mühendisliği istiyorum eğer istediğim gibi olmazsa başka Mühendislik bölümüne gideceğim.
    modeller bunlar biri yapay zeka destekli diğeri öyle değil, oyun da oynarım ama düşük ayarlarda oynarım her zaman FPS için. çok absürt FPS olmasa da olur. ekranı önemli bu modellerin ekranı çok iyi. Ben işlemciler arasında kaldım ne dersiniz
    ayriyeten Sıvı metal soğutma sonradan problem olur mu akma vs gibi? veya fabrika çıkışlı hatalı olursa başımı ağrıtır mı ? Teknosa'dan almayı düşünüyorum Uçak mühendisliği veya herhangi bir mühendislik için İ7 13700hx v Ryzen 7 8845hx hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk_lm19 -- 31 Ekim 2024; 10:37:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Buradan benchmark sonuçlarına bakabilirsiniz. 13700hx, 13700k'nın Mobil versiyonu gibi, gittiği yere kadar gazlayan cinsten. Eğer intelin yeni çıkardığı bioslar laptoplara gelmediyse sıcaklıkları yüksek kalacaktır. Orada güvenli liman olarak AMD tercih edilebilir.

Teknosada da pazaryeri satıcılar var, onlardan alırsanız satıcının insafına kalırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    o bioslarin gelip gelmeyeceğini nasıl bilebilirim ? bu modellerin yanında Nitro 26 an16-42 4070 de düşünüyorum çıkabilirim o bantlara

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.acer.com/tr-tr/support/product-support/PHN16-71/NH.QLUEY.004/downloads

Üretici sayfasına bakabilirsiniz. En son 20 eylülde bios çıkmış ama açıklamada boot logoyu düzelttik demişler. Herhalde intel mobil işlemci kısmına el atmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak mühendisliğinde bilgisayar ihtiyacı:

Ödev yazmak

Makale aramak

Makale hazırlamak

Kendiniz için bilgi tabanı oluşturmak (3B dosyalar, makale, yazı, internet sayfası, blog, yazışmalar vs.)

Kontrol sistemi, sayısal mantık devreleri oluşturmak, simule etmek

Üç boyutlu parça, montaj ve yüzey tasarlamak. Ayrıca kafes/kabuk sistemleri tasarlamak

Üç boyutlu parça veya montajın veya yüzeyin... satatik ve hatta dinamik gerilim, akış ve ısı geçişi simulasyonlarını (hesaplama) yapmak

Yanma (itki/tahrik sistemleri), jet, roket motoru (tahrik ünitesi) tasarlamak, simule etmek

Görselsiz ama yüzbinlerce elemanlı matris/tansör için hesaplama programı yazmak, çalıştırmak

Yukarıdaki işlere kıyasla fazla güç istemeyen... denklem takımları (matrisler) çözmek

Atmosfer dışı müfredat da varsa... yukarıdaki tüm ihtiyaçlar onda da var

Ekstra cin fikirli işlr yapmak

Bunlara göre varın karar verin bilgisayara. Mümkünse pro GPU içeren, değilse... inceleme ve testlerde oyundan ziyade hesaplama ve 3B (vektör, texel, polygon) performansı iyi olan GPU.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.