Bildirim
uçak oyunu arıyom...
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şuraya bir bak...
http://forum.donanimhaber.com/forumid_315/tt.htm -
merhaba bende arıyom da güsel bi uçak oyunu bı ara oynamıştım ucak gemısınden kalkıyodu .ismini unuttum peki nasıl temin etcez önemli olan o satın mı alcaz yok sa el altından yükleme linki alsak olmazmı free olanlardan -
pir cok sağol....
beuchat bilmiyorum nerden indirileceğini yada alınacağını ama google arastıracam artık... -
arcade olarak yeni uçaklarla oynanabilecek doğru dürüst bi oyun yok(güzel grafikli güncel bişey arıyosan tabi) ama 2. dünya savaşı istiyosan blazing angels 2, wings of war olabilir -
maniton bende bakındım yeni ucakların bulunduğu ama yinede bi sorayım dedim belki bilen vardır.. sanırım 2. dünya savaşlarına yönenelecem....teşekkürler.... geç cevap icin kusura bakma....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X