Bildirim
Uçak ve Uzay Mühendisliği Samsun ve Gaziantep
Under Armour Unisex Undeniable 5.0 Duffle, (203) Timberwolf Boz Kahverengi/Boz Kahverengi Alacakaranlık, Small : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBL2TP8H
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up hıc mı tahmını olan yok =? -
malesef girme sansın cok düsük yine yaz derim ama pek bişi beklemequote:
Orijinalden alıntı: kenan2028
up hıc mı tahmını olan yok =? -
demi peki sence gaziantep makineye girebilirmiyim gecen yıl 99 k ıle kapatmıs ?undefinedundefinedquote:
Orijinalden alıntı: efe.1905se
malesef girme sansın cok düsük yine yaz derim ama pek bişi bekleme
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan2028 -- 1 Temmuz 2014; 17:10:57 > -
quote:
demi peki sence gaziantep makineye girebilirmiyim gecen yıl 99 k ıle kapatmıs ?undefinedundefined
Oraya sansın var dostum gecen senelerde filan kaçar bin düsüs gerceklesmiş onlarada bak kafanda canlanır bişiler.Ama sans var yazmalıısn mutlaka -
evet gecen yıl baya dusus oldu orda hemde 15 bın cıvarı ama bu her yıl olacak dıye bısey yok o yuzden tereddutluyum :) senın onerdıgın bı yer var mı bu sıralama ıle ? -
quote:
evet gecen yıl baya dusus oldu orda hemde 15 bın cıvarı ama bu her yıl olacak dıye bısey yok o yuzden tereddutluyum :) senın onerdıgın bı yer var mı bu sıralama ıle ?
yok valla bilmiyorum :) -
buraya yazdıktan sonra imkansız :D -
bu nasıl mantıktır :D -
Bu sene yetısmeyecek o bolumler -
Antep muhendıslıkler cok kalıtelıdır, sehır konusunda tereddutun yoksa okulu gonul rahatlıgıyla sec. -
şimdi buraya yazıon millet goruo haberı olmayanlarda duyuo onlarda yazacak -
@Okan Devrim klavuzda var yanı alım yapıyor bu yıl.
@beste432 antep konusunda sıkıntı yokda 106 bınle yerlesebılecekmıyım onemlı olan o . makine veya ucak ıstoyurm eger antep olursa .
@masa70 oda ıyımıs hocam :D -
Daha once bu bolume ogrencı alan yerler var mı? Varsa kacla kapatmıs? -
@beste432 ucaga konyada 32 bınle fılan kapatmıs gecen yıl. ama antep yenı alacak -
Oo cok zor o zaman. -
antep makineye ne dıyorsun pekı gelır mı bana 106 k yım gecen yıl 99 k ıle almıs ? -
Gelebılır onu yaz mutlaka. Ama antep yuzde yuz ıngılızce. -
Kactan alır -
bilmiyorum bende onu soruyorum zaten :) @Okan Devrim
Benzer içerikler
- tecil tarihi nedir
- ametallerde erime noktası nasıl artar
- milli eğitim bakanlığı ders kitapları nereden alınır
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- hcn yükseltgenme basamağı
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X