Bildirim
Ucak yolculugunda IPhone serbest midir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
THY ve diğer firmalar (iç hatlarda) sorun çıkarıyorlar ama ülkeler arası yolculuklarda(Luftansa, Emirates vb firmalarda) host ve hostesler flightmode'un ne olduğunu biliyorlar. Sorun olmuyor. -
arkadaşım uçak moduna al settings de airplane mod on yap ondan sonra istersen ömür boyu uçakta yolculuk yapabilirsin -
SunExpress (yada Pegasus da olabilir) anonslarında Uçus Modu dahil kapalı bulundurmanız gerekmektedir. diyor
Daha onceden de THY ile tartısmıstım bu konuyu o zamanlar W850i vardı (ki hala var).
ama bizim insanımız biraz inatcı ve dedigim dedik oldukları için sorun cıkartmaya hala devam ediyorlar.
yurtdısında artık insanlar cep telefonu acık durumda bırakabiliyor, yada internete girebiliyor, Boeing firması ucaklar uzerine eklenti yaparak bunlara olanak saglıyor (yeni cıkan ucak modelleri bu sekilde) -
+1
omur boyu ucak yolculugu ha
cK
quote:
Orjinalden alıntı: rigel55
arkadaşım uçak moduna al settings de airplane mod on yap ondan sonra istersen ömür boyu uçakta yolculuk yapabilirsin
-
Arkadaşlar daha Türkiye'de serbest değil kapatılmasını istiyorlar özellikle THY -
Arkadaşların dediği gibi THY,Pegasus ve diğer Türk firmalarının hostesleri biraz bilgisiz olduğundan uçuş modu falan anlamıyor.
Lufthansa vs.. personeli eğitimli olduğundan sorun çıkarmıyorlar. -
quote:
Orjinalden alıntı: rigel55
arkadaşım uçak moduna al settings de airplane mod on yap ondan sonra istersen ömür boyu uçakta yolculuk yapabilirsin
Eh hepimizin aklına geliyor yani ucak moduna almak ama sorun ucak firmaları ne tepki veriyor bu duruma; onu ogrenmek amacım
-
quote:
Orjinalden alıntı: tiegor
Arkadaşlar daha Türkiye'de serbest değil kapatılmasını istiyorlar özellikle THY
evet ama arkadaş yurtdışında yada THY ile uçmuyor ise demek istedim THY de bırak cep telefonunu wc de traş makinasını çalıştırsan sanırım uçak düşebilir o derece yani
-
Birde bir ucak dolusu insanın icinde hostesin uyarısıyla paket olmak var.
-Beyefendi telefonunuzu kapalı moda getirirmisiniz lutfen?
-Ee hanımefendi ama bu iphone
-Lutfen beyefendi sonucta o bir telefon ve ucus esnasında kullanım yasak
-Ama bu bi telefon degil ki; bu bir iphone
........ -
Ulkemizin yuz olcumu ne kadar ki yurt icinde saatlerce ucucam? -
burası türkiye, uçak moduna aldığını zannedip telefonu açık bırakan azımsanmaz bir kesim olacağından potansiyel tehlike. ben olsam bindiğim uçakta izin vermem. -
+1 bu da ayrı bir konu
quote:
Orjinalden alıntı: leo1999
burası türkiye, uçak moduna aldığını zannedip telefonu açık bırakan azımsanmaz bir kesim olacağından potansiyel tehlike. ben olsam bindiğim uçakta izin vermem.
-
quote:
Orjinalden alıntı: leo1999
burası türkiye, uçak moduna aldığını zannedip telefonu açık bırakan azımsanmaz bir kesim olacağından potansiyel tehlike. ben olsam bindiğim uçakta izin vermem.
bence de çok doğru.
uçaklarda telefonları otomatikman uçak moduna geçiren bir sistem yapsınlar o zaman herkes kullansın -
bende bu olayı çözemedim birtürlü! koskoca uçak yapıyosun, neredeyse kendi kendine uçacak, yanında teknoloji harikası bir alet yapabiliyosun ama gel görki ufacık alet koskoca uçağı düşürebiliyor! bu nasıl bir mantıktır yani? o kadar şeyi yapabilen firmalar insanlar bunu neden bi türlü beceremez? vallahi aklım almıyo -
Fare Fil örneği gönderiyorum sana :) -
Uçak moduna al, sonra da uyaranları elindekinin ipod touch olduğuna ikna et -
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
Uçak moduna al, sonra da uyaranları elindekinin ipod touch olduğuna ikna et
eheh güzel fikir! Iphone'da ucak modu oldugunu ucaga zarar vermeyecegini bilmeyen zaten iphone ile ipod touch arasındaki farkıda ayırt edemez -
thy ve atlas in internet sayfalarinda yönergeler var kalkis ve inis ani haric kullanilabilir diye.
yönergenin yanima çiktisini alip kapat diyenlerin gözüne sokuyorum bir sey diyemiyorlar. -
THY da kalkış anonsunda pille çalışan herşey yasak diyor.
Benzer içerikler
- true tone şarj yer mi
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- iphone yere düştü açılmıyor
- airpods buldum nasıl kullanırım
- iphone meşgule atma
- iphone 15 lansman rengi
- en çok satan telefon markaları
- iphone 16 pro max en çok tutulan renk
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- iphone 16 pro max 2 tb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X