Şimdi Ara

Üçkağıtçı İlanları Toplama yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eypkl21 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar sahibinden.com'da eski çalıştığım şirketin arabalarına bakmaya başladım. Eski çalıştığım firma havaalanı transfer işi yapan bir yerdi. Araçlarını sattılar şu anda. Bende merak ediğ nasıl bi üçkağıt ile satacaklarını merak ettim ve araştırdım.

Mesela ilan no:1https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-2012-caravelle-2.0-tdi102-ps-8-plus1-otomobil-hatasiz-boyasiz-510978840/detay

Darbe değişen yok diye söylenilen araçta değişen var malesef. Motor sorunsuz diyor ancak 2 3 defa motor yedi araba. KM orijinal ama en son Ankara İstanbul arasında ben götürdüm ve yanlış hatırlamıyorsam klima çalışmıyordu.

İlan No:2https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-volkswagen-golovadan..otomobil.ruhsatli..caravella..8-plus1..bakimli-522071437/detay Bu araba da ilk ilan gibi değişeni ve darbesi vardı. Tamamen uzun yolda kullanılmadı. 24 saat kontak kapatmadı desek yeridir ve sürekli şehir içi, çevre yolu kullanıldı. Anası ağladı yani arabanın..

Bu arabalar şirketten çıkma araçlar. İlk sahibinden diye yazanlar vardır muhtemelen. Evet ilk sahibinden ama üstünden kaç tane şoför geçti öhm aracı kaç kişi kullandı ben hatırlamıyorum. Kaza yapanlarda oldu arızasız gezmediği zamanlarda oldu. Bir tane Crafter buldum mesela yine şirket aracı adamın haberi yok muhtemelen diye düşünüyorum. Mesaj attım detaylarını söyledi. Al sat yapan birisi de olabilir.

Vel hasılı kelam. İllaki sizin de eski arabalarınızı gördüğünüz oluyordur. Bildiğiniz araçları yazın ki kimsenin canı yanmasın yoktan yere.

Üçkağıtçı İlanları Toplama yeriÜçkağıtçı İlanları Toplama yeriÜçkağıtçı İlanları Toplama yeriÜçkağıtçı İlanları Toplama yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 6 Mart 2018; 16:41:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• SS alma taraftarıyım. İlanlar anında uçuyor yoksa. veritabanı olmaktan cıkıyor burası.

• quote:

Orijinalden alıntı: asmarena6

SS alma taraftarıyım. İlanlar anında uçuyor yoksa. veritabanı olmaktan cıkıyor burası.

İlan fotolarını ekledim.

• Galerici ilanlarının yüzde doksanı bireysellerin yüzde yetmişini verileyecek elon musk olsa yetişemez Türkiyeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bağcılar diye uyarman yeterli.kimsede Allah korkusu kalmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 6 Mart 2018; 17:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34HY4601

34 HY 4601

plakada yazalım arayan olursa internette konuyu bulur en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

34HY4601

34 HY 4601

plakada yazalım arayan olursa internette konuyu bulur en azından.

34HY4074
    34 HY 4074

Bunu da yazalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gemi İş İlanları Önemli
    9 yıl önce açıldı
    İş İlanları
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.