Şimdi Ara

ÜCRETSİZ 1 YIL VideoProc v3.4|Stabilize, Gürültü Engel,Kesme, Birleştirme, Altyazı, Effect, Çevirme|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
5
Favori
2.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜCRETSİZ 1 YIL VideoProc v3.4|Stabilize, Gürültü Engel,Kesme, Birleştirme, Altyazı, Effect, Çevirme|https://www.videoproc.com/giveaway/

Uygulamayı incelemek için:
    ÜCRETSİZ 1 YIL VideoProc v3.4|Stabilize, Gürültü Engel,Kesme, Birleştirme, Altyazı, Effect, Çevirme|
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Tam ihtiyacim olan sey bakalim kullanalim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde güvenmem böyle şeylere ancak gerçekten çok güzel bir uygulama, normalde Premiere Pro kullanan biri olarak basit işlerde işime yarayabilir. Özellikle youtube'dan dosya indirip, hemen orada kesip biçebilmek çok pratik.

Teşekkürler @cohannan

Bir düzeltme yapayım. Verilen ücretsiz uygulama 1 yıl ile sınırlı değil, sadece v3.4 versiyonda takılı kalıyorsunuz. Güncelleme alamıyorsunuz. En önemlisi ise format attığınızda lisans gidiyor.

1. Yıl ücretsiz güncelleme olan 29 dolar olan
    Ömür boyu güncelleme alan da 35 dolar.
    Lisans

Bana yeter de artar.
  • Geçen paylaştığınız WinX HD Video Converter mı daha iyi, yoksa bu mu?
  • Teşekkür

• Hocam linkten indirdim lakin trial version, nasıl register yapacağız ?
  • Güzel. Yalnız süre sınırlı olmayaydı iyiydi. Haberdar ettiğin için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hDundar kullanıcısına yanıt
    programın içinden yapacaksın.

How to activate code after place the order?
    You will get the license code by email instantly after place the order. Then follow the below guide:
    Step 1: Run your VideoProc.
    Step 2: Find "Register" buttom in the right corner. Hit it and it will pop up a register windows.
    Step 3: Enter your licensed email and the "Lifetime License Code" you purchased from above -> click "Activate".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 6 Ekim 2019; 8:40:33 >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Kurulum klasörü içine bir lisans dosyası atıyor olabilir.

"The ability to pick up and autocopy a user config.ini program settings file"

config.ini içine bir bakabilir misin? genelde ayarları barındırır diye düşünüyorum ama belkide bunun içine yazıyordur.
  • Programı içeren zip dosyasını indirince içinde bir de pdf dosyası çıkıyor. Orada lisans kodu yazıyor. Oradaki kodu kullanın.
  • Döndürülmesi gereken videolarım için ilaç oldu. Hızlı ve kayıpsız gördüğüm kadarıyla. Paylaşım için teşekkürler.

• Tanıtım videosunu izledim, gerçekten kullanışlı bir program, teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.