Bildirim
ÜCRETSİZ AY YILDIZ UYGULAMASI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Güzel bir uygulama sizi tebrik ediyorum. -
up -
Soda şişesindeki TÜRK Kızılayı yazısından TÜRK kelimesinin kaldırıldığı, devlet binalarındaki T.C'nin kaldırıldığı bir ortamda yaptığınız büyük cesaret cidden.quote:
Orijinalden alıntı: Baskan1111
up -
Bunu herkes istemeyebilir çok büyük bunun yerine arka cama Atatürk imzası gibi olanlardan yapsanız daha çok katılım olabilir ama yaptığınız şey için ve düşünceniz için çok teşekkür ve tebrik ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 8 Eylül 2015; 14:50:38 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
UP
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
süpersiniz
Araba kırmızı olmasa olmaz mı??
Yaptırmak istiyorum ama araba gri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 8 Eylül 2015; 21:17:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer aynı şehirde olsak mutlaka yaptırırdım,quote:
Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha
Araba kırmızı olmasa olmaz mı??
Yaptırmak istiyorum ama araba gri -
Bravo. Ancak avrupa araçları olmasin bi zahmet. Malum orgute yataklik yapanlarin mallari uzerine bu şanlı bayrak surulmemeli.
Ucuz milliyetçilik...quote:
Orijinalden alıntı: Guest-6D7247931
Bravo. Ancak avrupa araçları olmasin bi zahmet. Malum orgute yataklik yapanlarin mallari uzerine bu şanlı bayrak surulmemeli. -
Hz. İbrahim'i yakacak Nemrutun ateşini söndürmek için ağzıyla su taşıyan karıncayı ve onunla dalga geçenlere verdiği cevabı bilir misin ??
Olsun... Ben, en azından safımı belli etmiş olurum...
Size diyeceğim şu ki... Destek olmak zorunda değilsiniz ama, böyle saçmalayarak köstekte olmayın... -
Pahalisini soyle. Teröre destek verecem diye sekile girmeyin.
Elinize sağlık hocam. Üstte ki arkadaşımında belirttiği gibi farklı uygulamalar yapabilirsiniz. Cama Atatürk imzası, Atatürk silueti veya ne mutlu Türküm diyene tarzında yazılar yazabilirsiniz.
Bu arada eleştiren şahıslar; bu işi yapan insanların size ne zararı var ? Size ne battı? Herkesin desteklemesi beklenmiyor zaten. Susun en azından saygı gösterin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 9 Eylül 2015; 11:51:08 >
quote:
Orijinalden alıntı: Erbay güney
Teröre destek vermek mi?
Dalga mı geçiyorsun? Sözünüzü geri alın ltf.
Bunu yaptırınca memleketi mi kurtarmış oluyorsunuz? Elinize ne geçecek açıklar mısınız?
Yıllardır aynı ucuz milliyetçilik ve vardığımız nokta ortada. -
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Ucuz milliyetçilik...
Napsın Kürdistan bayrağımı bassın ?
Şimdi ben yaptırmak istiyorum ama bizim arabaların girdiği yerler bela.Beyazıtta dükkan bizim arabalar bende kalsa sıkıntı yok ama babamda kullanıyor.Beyazıt,lalei çevresi malum.Geçen hafta 0 km civic in arka camında Atatürk imzası var diye patlatmışlar duydum çıldırdım.Sahibine tatlı nerde tatlı nerde diye takılıyorduk adamı ertesi gün gördüm yüzü kireç gibiydi.quote:
Orijinalden alıntı: EmreKaanYkslquote:
Ucuz milliyetçilik...
Napsın Kürdistan bayrağımı bassın ?
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erbay güney
Teröre destek vermek mi?
Dalga mı geçiyorsun? Sözünüzü geri alın ltf.
Bunu yaptırınca memleketi mi kurtarmış oluyorsunuz? Elinize ne geçecek açıklar mısınız?
Yıllardır aynı ucuz milliyetçilik ve vardığımız nokta ortada.
Boyle troller sayesinde tepkisiz koyun gibi bir millet haline geldik. Kaç tane daha şehit ölünce al bayrak yapacan. Bence hiç bir zaman.
Evladın ve kardeşin şehit düşünce ucuz milletçilik sana pahalıya mal olcak bunu bil -
öncelikle canı gönülden kutluyorum,söyleyeceklerim benim şahsi görüşüm,bence turk bayrağı ile beraber ülkemizin bu hale gelmesine neden olan akp secmeninide kibar ve zekice iğneleyerek yaptıkları hatanın farkındalığı amacıyla arka cama veya tampona uygulanabilecek yapıştırma tarzı bir şeyler olması çok daha etkili olur,sigara paketlerindeki yazılar misali
Benzer içerikler
- en iyi arazi aracı
- ds otomobil yorum
- 225 40 r18 lastik hava basıncı kaç olmalı
- ilk otomatik vites araba
- hyundai bayon yorum
- fiat 500e fiyat listesi
- ssangyong actyon
- togg şarj ücreti
- elektrikli araç batarya değişim maliyeti
- zorunlu trafik sigortası illere göre fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X