Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DONANIM HABER AYRICALIĞI İLE MÜREKKEPLERİMİZİ ORJİNAL KARTUŞ MÜREKKEBİ VEYA KULLANMAKTA OLDUĞUNUZ DİĞER FİRMA MÜREKKEBİYLE KIYASLamaNIZI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN HERKESE ÜCRETSİZ TEST MÜREKKEBİ GÖNDERİYORUZ.!!!
    BASKI KALİTESİ YÜKSEK MÜREKKEPLERİMİZİ TEST EDEBİLİR ve SONUÇLARI TÜM DOLUM MERAKLILARI İLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ.!

* Test mürekkeplerimiz ile 1-4 dolum yapabilirsiniz.
    * Kargo ücreti alıcıya aittir.
    * Yurtiçi Kargo ayrıcalığı ile adrese teslim sadece 3,00+KDV' dir.(Sabit fiyat ve mobil hizmet ücretsizdir.)

TEST AŞAMALARI:

A) Işık testi: Mürekkep kullanıcılarının ve fotoğraf meraklılarının en hassas olduğu testlerden biridir. Bu test süresi 1-3 hafta düzeyinde tutulmalıdır. Kalitesiz mürekkepler ile basılmış fotoğraflar bu süre içerisinde ev/ofis ortamında ciddi renk solmalarına uğramaktadır. Genellikle bütün fotoğraflar ilk baskıda çok canlı görünebilirler, yapacağınız test sonucunda mürekkebin havanın nemine karşı göstereceği anti-reaksiyona ne kadar dirençli olduğu ve renk-dayanıklılık performansı grafiğini 1-2 hafta içerisinde test edebilirsiniz. Renk dengesi fotoğrafın uzun yıllar saklanmasında önemli bir parametredir.

B) Kartus ağzı ya da yazıcı kafası testi: Mürekkepler havanın nemi ile reaksiyona girecek özelliktedir, bu süre 5-10 gün civarına ulaştığında kalitesiz mürekkepler kartuş püskürtme ağzında ya da yazıcı püskürtme kafasında katı partikül oluşturmakta ve baskıların kalitesini ciddi oranda düşürmekte ya da bozmaktadır. Mürekkebinize açık ortamda 1-2 günlük test uygulayarak katı partikül oluşturup oluşturmadığını test edebilirsiniz.(en iyi sonuç sarı renkli mürekkepte görünmektedir)

C) Yüzeyde tutunma testi: Bu testin belirginliği özellikle özel kağıt türlerinde ortaya çıkmaktadır.(glossy, matte, premium v.b.) Inkjet yazıcıların temel prensibi mürekkebi püskürtme yöntemi ile yüzeye uygulamalarıdır. Bu püskürtme işleminde mürekkep kalitesi özel kağıt türlerinde ciddi şekilde gözle görünmektedir. Kaliteli mürekkepler püskürtme işleminde yüzeye çok iyi bir şekilde absorbe olarak kağıt yüzeyinde damlacık tanecikleri oluşturmamakta ve istenilen dpi özelliğini elde etmenize olanak sağlamaktadır.

D) Kuruma süresi testi: (Bu testte uygun kağıt türünün seçimine dikkat edilmelidir.) Anında kuruma süresi ve güçlü kullanım fotoğraf meraklılarının ana parametrelerindendir. İç mekana ve açık havaya dayanıklı, düşük maliyetli, renk canlılığı ve parlaklığı elde edilmesi gerekli sonuçlardır. Kalitesiz mürekkepler ile basılan fotoğraflarda yüzeyde absorbe olmamış renk tanecikleri bulunduğundan dolayı fotoğrafa elinizi sürdüğünüzde elinize renklerin bulaştığını göreceksiniz.

Pekçok mürekkep ilk görünümde size mükemmel görünebilir. Test sonucunda edineceğiniz bilgiler ile kalitenin ayrıntıda saklı kaldığını göreceksiniz.

INKSER HIGH QUALITY mürekkeplerini, test sonuçları ile sorgulayınız ve kalite ile tanışma şansını sonraya bırakmayınız!

Numune isteminde dikkat edilmesi gerekenler:
    * Lütfen numune taleplerinizi "PM" özel mesaj olarak gönderiniz.
    * Test edeceğiniz yazıcı modeli ve kartuş numaralarını mutlaka belirtiniz.
    * İsim, adres ve telefon bilgilerinizi mesajda yazınız.

EPSON YAZICI KULLANICILARININ DİKKATİNE:

Epson yazıcı orjinal kartuşlarının dolumu yapılmamaktadır. Epson yazıcı kullanıcıları aşağıdaki linkten Auto-Reset özellikli kolay dolan kartuşu edinmeleri ve bu kartuşları doldurmaları gerekmektedir.
    http://www.inkser.com/index.php?do=catalog/show2&p=4

Epson Auto-Reset özellikli kolay Dolan Kartuşlarınız yoksa lütfen numune talep etmeyiniz!

Bazı yazıcı modellerinin orjinal mürekkebi DURABrite özelliktedir. Test için gönderilen Epson mürekkepleri standart Epson fotoğraf mürekkepleridir. DURABRite mürekkepleri ayrıca satın alabilirsiniz.

• pm attım numuneyi en kısa zamanda bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xy elementi

pm attım numuneyi en kısa zamanda bekliyorum
    "xy elementi" test numunesi kargolanmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: inkser

"xy elementi" test numunesi kargolanmıştır

Alıntıları Göster
    SAĞOLUN .TEŞEKKÜR EDRİM.
  • quote:

SAĞOLUN .TEŞEKKÜR EDRİM.

Alıntıları Göster
    Kargo ertesi gün elime ulaştı.Çıktı resimlerini koyacağım..Teşekkürler inkserHIZ-KALİTE için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 18 Mart 2009; 17:44:14 >
  • quote:

Kargo ertesi gün elime ulaştı.Çıktı resimlerini koyacağım..Teşekkürler inkserHIZ-KALİTE için.

Alıntıları Göster
    pm attım , iyi çalışmalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurserdar

pm attım , iyi çalışmalar..

Alıntıları Göster
    BU KARTUŞLARI DOLDURDUKTAN SONRA ALDIĞIM İLK ÇIKTI.SORASINI SİZ DÜŞÜNÜN.RESİMİ BÜYÜTMEYİ UNUTMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xy elementi -- 19 Mart 2009; 11:10:16 >

• quote:

BU KARTUŞLARI DOLDURDUKTAN SONRA ALDIĞIM İLK ÇIKTI.SORASINI SİZ DÜŞÜNÜN.RESİMİ BÜYÜTMEYİ UNUTMAYIN.

Alıntıları Göster
    İlginiz için teşekkürler.Gerçekten çok hızlı gönderiyorsunuz sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Talatgozet

İlginiz için teşekkürler.Gerçekten çok hızlı gönderiyorsunuz sağolun.

Alıntıları Göster
    pm attım.bekliyorum teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhandincel1

pm attım.bekliyorum teşekkürler şimdiden

Alıntıları Göster
    "cenkse " , "onurserdar ", "Talatgozet " adlı kullanıcı arkadaşlarımızın numuneleri gönderilmiştir.

bilgilerinize

"Kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz"

TEST SONUÇLARINDAKİ BASKI ÖRNEKLERİNİN YAYINLANARAK DİĞER KULLANICI ARKADAŞLARIMIZIN KALİTEYİ GÖRMELERİNİ SAĞLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUZ.
  • quote:

"cenkse " , "onurserdar ", "Talatgozet " adlı kullanıcı arkadaşlarımızın numuneleri gönderilmiştir.

bilgilerinize

"Kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz"

TEST SONUÇLARINDAKİ BASKI ÖRNEKLERİNİN YAYINLANARAK DİĞER KULLANICI ARKADAŞLARIMIZIN KALİTEYİ GÖRMELERİNİ SAĞLARSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUZ.

Alıntıları Göster
    pm attım. iyi çalışmalar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzun99

pm attım. iyi çalışmalar dilerim

Alıntıları Göster
    merhaba

"oguzhandincel1" ve "auzun99" adlı kullanıcı arkadaşlarımızın test mürekkepleri gönderilmiştir.

Test sonuçlarındaki çıktı kalitesinin paylaşımını bekliyoruz.
  • quote:

merhaba

"oguzhandincel1" ve "auzun99" adlı kullanıcı arkadaşlarımızın test mürekkepleri gönderilmiştir.

Test sonuçlarındaki çıktı kalitesinin paylaşımını bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Inksere çok teşekkür ediyorum 1 günde 12ml civarı deneme mürekkepleri elime ulaştı.
    Printerım EPSON Photo RX585 tarayıcısı biraz zayıf olduğu için görüntüler bu şekilde,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkse -- 20 Mart 2009; 20:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkse

Inksere çok teşekkür ediyorum 1 günde 12ml civarı deneme mürekkepleri elime ulaştı.
    Printerım EPSON Photo RX585 tarayıcısı biraz zayıf olduğu için görüntüler bu şekilde,

Alıntıları Göster
    Bugün yarın EPSON RX585 sipariş edeceğim. Kendinden resetli dolan kartuşlardan kullanmayı düşünüyorum.
    Haliyle mürekkep kalitesi önemli olacak benim için.İşte burada merak ettiğim can alıcı bir nokta :

- Epson bu modelindeki orjinal kartuşlarda "Claria Photographic Ink" mürekkebini kullanıyor.Peki dolan kartuşlar için bu mürekkebi nasıl temin edebilirim
    , temin edebilir miyim?

cenkse ' nin deneme sonuçlarına bakılırsa Inkser mürekkepler fena sonuç vermemiş. Daha önce fotoğraf yazıcıları ile ilgili tecrübem olmadı
    ama yine de Claria Photographic mürekkep ile daha iyi sonuçlar alınabilirdi diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilot.5 -- 21 Mart 2009; 3:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot.5

Bugün yarın EPSON RX585 sipariş edeceğim. Kendinden resetli dolan kartuşlardan kullanmayı düşünüyorum.
    Haliyle mürekkep kalitesi önemli olacak benim için.İşte burada merak ettiğim can alıcı bir nokta :

- Epson bu modelindeki orjinal kartuşlarda "Claria Photographic Ink" mürekkebini kullanıyor.Peki dolan kartuşlar için bu mürekkebi nasıl temin edebilirim
    , temin edebilir miyim?

cenkse ' nin deneme sonuçlarına bakılırsa Inkser mürekkepler fena sonuç vermemiş. Daha önce fotoğraf yazıcıları ile ilgili tecrübem olmadı
    ama yine de Claria Photographic mürekkep ile daha iyi sonuçlar alınabilirdi diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    Tarayıcıdan kaynaklanan bir fark var 1 i 10 yapıyorlar tekrar çıktı aldım bu sefer mürekkep karışmıştır diye kafa temizlemeden sonra inkser mürekkebiyle birkaç fotograf bastıktan sonra deneme yaptım, vaktim olursa fotografını çekip koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkse -- 21 Mart 2009; 15:37:47 >

• quote:

Tarayıcıdan kaynaklanan bir fark var 1 i 10 yapıyorlar tekrar çıktı aldım bu sefer mürekkep karışmıştır diye kafa temizlemeden sonra inkser mürekkebiyle birkaç fotograf bastıktan sonra deneme yaptım, vaktim olursa fotografını çekip koyacağım.

Alıntıları Göster
    inkser high quality test mürekkebi denemesi sonucu fotoğraf çıktılarını paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

inkser test mürekkebi dağıtımı halen devam etmektedir. test etmek isteyen arkadaşlarımızım bizlere pm atmaları yeterlidir.

kimyager olarak ithal ettiğimiz mürekkeplerin kalitesine gerçekten çok önem veriyoruz ve orjinal kaliteyi aratmayacak bir çıktı kalitesi imkanı sunuyoruz.

bilgileriniz...

• quote:

inkser high quality test mürekkebi denemesi sonucu fotoğraf çıktılarını paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza ilgi ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.

inkser test mürekkebi dağıtımı halen devam etmektedir. test etmek isteyen arkadaşlarımızım bizlere pm atmaları yeterlidir.

kimyager olarak ithal ettiğimiz mürekkeplerin kalitesine gerçekten çok önem veriyoruz ve orjinal kaliteyi aratmayacak bir çıktı kalitesi imkanı sunuyoruz.

bilgileriniz...

Alıntıları Göster
    Kullanıcıları yanlış bilgilendirmemek adına tarayıcıdan kaynaklanan sorunlar yüzünden aldığım çıktının fotogarfını koyuyorum büyülterek yada bilgisayara indirilip uygun formatta görüntülenebilir. Üsteki fotogarf inkser mürekkebine ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkse -- 23 Mart 2009; 17:08:26 >

• quote:

Kullanıcıları yanlış bilgilendirmemek adına tarayıcıdan kaynaklanan sorunlar yüzünden aldığım çıktının fotogarfını koyuyorum büyülterek yada bilgisayara indirilip uygun formatta görüntülenebilir. Üsteki fotogarf inkser mürekkebine ait.

Alıntıları Göster
    Pm attim heyecanla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulengoz

Pm attim heyecanla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar,

inkser test mürekkebi kampanyamız halen devam etmektedir.

bilgilerinize
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

inkser test mürekkebi kampanyamız halen devam etmektedir.

bilgilerinize

Alıntıları Göster
    pm attamı en kısa zaman da bekliyorum.saygılar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.