Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm attım arkadasım sabırsızlıkla bekliyorum numuneleri
  • inksere çok teşekkürler numuneler elime şimdi ulaştı hemen denedim siyah ın orjinalden hiç bir farkı yok renklilerde orjinal kartuşu kesinlikle aratmıyor gerçekten mükemmel yalnız birisi bana resimleri buraya nasıl ekliceğimi anlatırsa çok sevinirim
  • pm attım,numuneleri en kısa zamanda bekliyorum
  • Ne gönderiyorlar anlamadım mürekkep mi boş kartuş mu?
  • şırınga içinde mürekkep sadece mürekkep kartuş yok
  • pm attım
  • pm attım... Saygılar...
  • boş kartuşu neden yollasın mürekkep yolluyorlar bir süre sonra 120 ml liklerden 3 renk + siyah almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. HP Officejet 6410 yazıcı aldım, kartuşları 350 ve 351 numara. Bunlar için dolabilen kartuşlar mevcut mu? Varsa nereden temin edebilirim?

Şimdiden teşekkürler.
  • bu gün geldi kargo deneyip sonucları bildirecegim cok teşekürler
  • PM attım beklemedeyim...
  • bende pm attım teşekkürler
  • merhaba

"smd" adlı kullanıcı arkadaşımızın inkser test numuneleri kargolanmıştır.

bilgilerine

Değerli kullanıcılarımızın, inkser test mürekkepleri ile aldıkları çıktıları yayınlamasını rica ederiz

Ücretsiz inkser test mürekkep kampanyamız halen devam etmektedir!
  • Özel mesaj attım. Bekliyorum...
  • hp 27 28 kartuslar ıcın pm yolladım tesekkur ederım sımdıden
  • Ücretsiz mürekkepten ben de istemiştim ancak, mürekkep şişeleri Afyon'a ulaşana kadar boşalmış, kargo zarfı ve ellerim de mürekkebe bulandı tabiki. Şişelerin kapakları sorunluydu sanırım, zira şişeler patlamış diye düşünürken, iyice inceledim ve şişelerde hiçbir hasar olmadığını gördüm. Kapaklarından kaçırdığına bizzat şahit oldum. Deneme mürekkepleri de boşa gitti tabiki.

Kartuşumu doldurmam lazım ve dolum setlerinizden satın almak istiyorum ancak bana gelen şişelerin durumunu gördükten sonra acaba aynı durumla karşılaşır mıyım diye de düşünmüyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 1 Haziran 2009; 21:46:35 >
  • merhaba,

şu anda gönderilen numuneler ve dolum setlerimizin hepsinde dökülme için gerekli izolasyonlar yapıldı ve fabrikasyon izolasyon sistemlerine geçildi. nisan ayından sonra gönderilen numunelerin hepsi ve satışını yaptığımız dolum setleri özel izolasyonlu olarak üretilmektedir. dolayısıyla bahsettiğiniz problem çözülmüştür. satışını yaptığımız tüm setler garantilidir.

bilgilerinize

iyi çalışmalar dileriz
  • numune ler gelmeden ben dolum setı sıparısı verdım ıkısı aynı gun geldı setın murekkeplerıyle doldurdum kartusumu ama cıktım cok mat oldu belkı ılk seferdır dıye cıktı goruntulerını eklerım
  • merhaba,

çıktı görüntülerini foruma eklerseniz, sorunun nereden kaynaklandığı konusunda size yardımcı oluruz.

iyi çalışmalar dileriz
  •  ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI

ÇIKTI

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI
    ASLI

AMA MUSTERI HIZMETLERINIZ GERCEKTEN COK GUZEL COK ILGILISINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar-te -- 5 Haziran 2009; 10:30:28 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.