Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inser arkadaşım o enversalman hesabı kapatıldı mı ne giremiyoruz hem ben ardaşa istemiştim onu yanlış anlamayın o böyle işleri bilmiyorum benden istedim dikkat ederseniz adres farklı yollayacaksanız adresi vereyim yada siz yolladım deyin buraya cevap yazın yada pm atın.saygılar
  • PM attım bekliyorum. iyi çalışmalar
  • merhaba

"anilzi" ve "zumeroskan" adlı kullanıcı arkadaşlarımızın inkser test numuneleri bugun kargolanmıştır.

bilgilerine

Değerli kullanıcılarımızın, inkser test mürekkepleri ile aldıkları çıktıları yayınlamasını rica ederiz
  • inkser arkadaşım çok sağol o dediğim farklı adrese yolladınız dimi harmanlar diye başlayan adrese ?
  • pm attim. iyi calismalar.
  • sayın zümer özkan,

en son verdiğiniz adrese numuneniz gönderilmiştir.

bilgilerinize
  • teşekkür ederim sağolun inşallah arkadaşın eline ulaşır.saygılar
  • Canon mp210 yazıcı ve pg40 siyah ve cl41 renkli kartuj kullanıyorum.Bu kartujları resetleme imkanımız var mı.Bunları inkser mürekkepleri ile doldurabilir miyiz ? Dolum sonrası resetleme yapılmazsa yazıcı bunları hala boş olarak görecektir.Bu alet boş olarak gördüğü kartujlarla hiç çalışmıyor galiba.bu konuda nasıl bir çare bulunabilir.
  • Pm attım!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan212

Canon mp210 yazıcı ve pg40 siyah ve cl41 renkli kartuj kullanıyorum.Bu kartujları resetleme imkanımız var mı.Bunları inkser mürekkepleri ile doldurabilir miyiz ? Dolum sonrası resetleme yapılmazsa yazıcı bunları hala boş olarak görecektir.Bu alet boş olarak gördüğü kartujlarla hiç çalışmıyor galiba.bu konuda nasıl bir çare bulunabilir.

bu topicte nasıl yapıldığının ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor denemekte fayda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_21622881/tm.htm
  • Mürekkeplerim dün geldi. Uyku tutmadı deneyeyim dedim biraz önce. Enjöktörüm yoktu. Bende kartuşun kapağını bıçak ile açıp göz kararı boşalttım. :)
    Siyah numunenin hepsini boşalttım. :) Renklilerin de 3 te 1 ini boşalttım hazır açmışken. İlk çıktılar da sarı ve siyah dışında birşey çıkmadı. Kafa temizliği yaptım hemen. Siyahlar mükemmel oldu. Renkliler de orjinaline yakın oldu ama yakından bakınca biraz çizgili gibi. (Foto kağıdına yazdırdım iki tane)
    Belkide benim acayip doldurma şeklim ile alakalıdır. :) Ben şimdilik memnun kaldım. En yakın zamanda da çıktıları paylaşırım.

Değiştirme;

Mesajı yazdıktan sonra bir kaç çıktı daha aldım foto kağıdına. Mürekkep oturdu sanırım, çizgiler gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 16 Nisan 2009; 8:48:29 >
  • pm attım, iyi çalışmalar
    saygılarımla
  • teşekkürler numuneler geldi en kısa sürede deneyeceğim.
  • Mp140 yazıcımın CL-38 renkli kartuşunu ilk defa inkser in yolladığı numunelerle doldurdum en iyi kalitede baskı yapınca gayet iyi çıktı aldım ama kaliteyi bir alt seviyeye indirince orjinal kartuştakinden biraz daha düşük kalitede bastı ama sorun değil fotoğraf basıyorsanız allah ne verdiyse : inkser
  • p.m attım bende
  • Merhabalar
    ürün geldi teşekkürler
    ilk fırsatta deneyip bende yorum ekleyeceğim inşllh.
    bu arada malesef kapaktan biraz sızmış ve paketin içine dökülmüş ama hala yeterli var gibi.
    saygılarımla.
  • pm attım inksere şimdiden teşekkür ederim
  • Bugün mürekkepler bana da ulaştı. Henüz deneme şansı bulamadım ancak yorumlardan da belli ki mürekkepler oldukça kaliteli. İnternetten ödeme yapıp başka bir ürün satın almama rağmen inkser'den rica ettiğim deneme mürekkepleri daha önce geldi. Kendisine burdan teşekkür ediyorum. Mürekkepleri en yakın zamanda deneyip sonuçları yazacağım.
  • pm attım..
    şimdiden teşekkürler..
  • Canon mp190 - Ayarlar standart

A4 çıktısı;

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI

4"x6" foto çıktısı;

Orjinal resim

Inkser çıktısı;

Parlak çıktığına bakmayın. Tarayıcı dan dolayı öyle. Normal de hemen hemen aynı..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.