Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cizbudak

benimde elime bugun geçti, en yakın zamanda deniyeceğim.
    Ürünü bugun deneyebildim. İlk defa doldurmaya çalıştığım için biraz zorlandım :) ama başardım sanırım cd kapağı hazırlamak için bir çıktı aldım ve hemen taradım işte sonuç.

Dipnot: Teksir kağıdına bastım. Daha iyi bir kağıtla daha iyi sonuç vereceğine inanıyorum. Bence ürün gayet başarılı

http://img89.imageshack.us/img89/2268/tarama0461.jpg

• Sorun yaşadığını söylene bi arkadaş var.bu konuda bizi biraz aydınlatın.
  • sayın "stm" üye adlı arkadaşım,

sorun yaşadı dediğiniz kişinin bizimle bir alakası yok. alakası olsa burada yazardı. ilgili arkadaşın açtığı konu başlığının altında yazanları dikkatle okursanız "daha önceden mürekkep dağıtmış" ibaresi yer almaktadır. bizden önce mürekkep dağıtan başka bir firma var. bunun cevabını biz değil onların vermesi gerekmektedir. biz sadece kendi sattığımız ürünlerin kalitesi ile sorumluyuz. diğer satıcıların ürün kalitesi ve sorunları bizleri bağlamamaktadır

bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkser -- 1 Ekim 2009; 10:55:00 >
  • Sayın İnkser,
    4 gün önce bilgilerimi gönderip test ürünü talep etmiştim. Ürün gönderildi gibi bir bilgi almadım acaba kampanyanız bitti mi ?
  • verdiğiniz bilgilendirme için teşekürler inkser. konuyu yanlış anlamışım.ama bu kolay dolum kartuşlar için genel bi olumsuzluk olarak mürekkep akıtma
    sorunu hery yerde dile getirilmiş.Bu bir kullanıcı hatası mıdır? kartuştan kartuşa farkeder mi? boyanın bi etkisi varmı? daha doğrusu sizin böyle bir problem yaşayan müşterileriniz var mı?

cevaplar için teşekkürler
  • Sorun yaşayan arkadaş , benim yüzyüze görüştüğüm bir arkadaşım.
    Sorun o firma ile de ilgili değil, depo'da kutulama yapan kişinin dalgınlığı.. Ayrıca kendisine yeni ürün yollandı. Bilmeniz gerekir diye düşündüm.
    Bu arada bende bu ürünü denemek istiyorum, bir adet pm attım.
    Teşekkürler
  • "Sorun yaşayan arkadaş"tan kasıt bensem, benimle yüzyüze görüşen olmadı henüz. Sadece bir kişi mesaj attı, ondan da cevap bekliyorum hala. Yeni ürün gönderilmedi yani. Bu akıtma problemini yaşayan başkaları da varmış. Ancak, dedikleri gibiyse yeni yollayacakları üründe sünger varmış ve sorun çıkmayacakmış. Deneyip göreceğiz. Yazıcımı kaybettiğimi sanınca öfkelenmiştim, yanılmışsam isim vermemiş olsam da özür dileyeceğim arkadaştan.
  • merhaba,

hp 3325 marka yazıcı kullanıyordum. 2 yıl kadar önce kartuşlarım bittiğinde 10 liraya dolum yapılan mahalle aralarındaki dükkanlardan birinde dolum yaptırmıştım. performansı ciddi derecede düşmüş olarak bir müddet kullandım ve kısa zamanda bitti mürekkebi. ikinci kez dolum yaptırdıktan sonra bir daha yazım yaptıramadım. o günden beri yazıcı ve içindeki kartuşlar atıl bir şekilde beklemekte.

sonrasında canon pixma mp480 aldım ve kullanmaktayım. kartuşum tükenmek üzere, fakat önceki kartuşlarımda başıma gelenler yüzünden dolum yaptırmaya çekiniyorum. yeni kartuşlar da malumunuz üzere oldukça pahalı.

mesajlar içeresinde nozzleları tıkanan kartuşlar için vakumlama ve solusyonlama yapılması gerektiğini söylemişsiniz. gerekli aparatları temin edip deneme müreklerinizle test etmek istiyorum. önceki kartuşlarımı kurtarabilirsem mevcut canon mp480imin orjinal(dolum yapılmamış) kartuşalrıyla karşılaştırmak istiyorum...

test ürününü talep etmek üzere pm yolladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 2 Ekim 2009; 20:52:04 >

• merhaba arkadaşlar,

ücretsiz inkser mürekkep kampanyası sona ermiştir. kampanyaya gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz. farklı kampanyalar ile yeniden karşınızda olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catom

"Sorun yaşayan arkadaş"tan kasıt bensem, benimle yüzyüze görüşen olmadı henüz. Sadece bir kişi mesaj attı, ondan da cevap bekliyorum hala. Yeni ürün gönderilmedi yani. Bu akıtma problemini yaşayan başkaları da varmış. Ancak, dedikleri gibiyse yeni yollayacakları üründe sünger varmış ve sorun çıkmayacakmış. Deneyip göreceğiz. Yazıcımı kaybettiğimi sanınca öfkelenmiştim, yanılmışsam isim vermemiş olsam da özür dileyeceğim arkadaştan.

Sizden bahsetmiyordum/ sizin de probleminizi bilmiyorum. Kusura bakmayın.Varsa bir problem doğrudur.
  • tüh kacırdık
  • mürekkebin kalitesi mükemmel elimde olan daha önce aldıgım mürekkep ile farkı inanılmaz boyutta ve ayrıca özelden attıgım mesajlarada ilginize çok teşekkürler iyi çalışmalar
  • sim arkadaşlar bana göre türkiyede en orjinal mürekkep İNKSSTAR mürekkepleri almanyadan ithal ve tüm kartuşlarda kaliteli çıktı marka 1997 den bu yana satışlarını sürdürmektedir ve birçok satıcıya toptan mürekkep vermektedir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.