Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thedeparted

Ücretsiz mürekkepten ben de istemiştim ancak, mürekkep şişeleri Afyon'a ulaşana kadar boşalmış, kargo zarfı ve ellerim de mürekkebe bulandı tabiki. Şişelerin kapakları sorunluydu sanırım, zira şişeler patlamış diye düşünürken, iyice inceledim ve şişelerde hiçbir hasar olmadığını gördüm. Kapaklarından kaçırdığına bizzat şahit oldum. Deneme mürekkepleri de boşa gitti tabiki.

Kartuşumu doldurmam lazım ve dolum setlerinizden satın almak istiyorum ancak bana gelen şişelerin durumunu gördükten sonra acaba aynı durumla karşılaşır mıyım diye de düşünmüyor değilim.

Bu mesajımın ertesi günü İnkser'den Nail bey aradı ve şişelerle ilgili sorunun çözüldüğünü bildirdi. Herşeyden önce ilgili yaklaşımı beni hem şaşırttı hem de memnun etti. Ben de siparişimi verdim ve kargo elime henüz geçti. Hatta kargo numarası ile ilgili bir problem oldu ve Nail beyi aradığımda çok hızlı bir şekilde ve etkili olarak problemimi çözdü. Kesinlikle çok ilgili.

Mürekkepler az önce ulaştığı için dolum yapamadım henüz ancak ürünle ilgili mini bir inceleme sunuyorum.

Kutu bu şekilde ve gayet profesyonel dizayn edilmiş. Kutunun kapağındaki şeffaf band ilk sizin açtığınızı gösteriyor.
     ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI

İçi de gayet güzel bir şekilde ve kapakta 1 adet CD mevcut. CD özellikle hoşuma gitti, zira dolum teknikleri ile ilgili videolar, dikkat etmemiz gerekenler, temizle solüsyonunun kullanımı gibi çok detaylı bir şekilde video ve resimli, yazılı dökümanlar mevcut.
    CD dışında; 40 ml. temizleme solüsyonu, 2 adet 40'ar ml siyah ve 3 adet 40'ar ml renkli mürekkepler, pudralı eldiven, enjektörler, vakum dolum aparatı, kartuş etiketleri (bayağı çok var), bir de içerikte belirtilmeyen tükenmez kalem çıkıyor.

İşte sıra geldi şişe konusuna; Şişelerimiz fotoğrafta da göründüğü gibi kapakları kilit mekanizmalı ve yine ilk siz açıyorsunuz.

Ve en can alıcı nokta; KAPAĞI AÇTIKTAN SONRA DA ALÜMİNYUM BASKILI BİR KORUMA MEVCUT. Gıda ve ilaç sanayiinden görmeye alıştığımız bu uygulama gerçekten çok kalite ve şık durmuş.

SONUÇ OLARAK: Henüz mürekkepleri deneme fırsatı bulamasam da bu başlıktaki yorumlar kalitesini gösteriyor. Benim ilgimi çeken husus ise ambalajlama ve paketleme konusundaki profesyonellik, müşteriye ilgili yaklaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 4 Haziran 2009; 13:13:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ar-te

RESIM BIRAZ GARIP AMA :)

ASLI

CIKTISI

https://store.donanimhaber.com/11/bd/2d/11bd2d697ab5d313cc23b0904f078d06.jpg

https://store.donanimhaber.com/dd/72/1f/dd721f83aa5b58023997d70dd5baaa5c.jpg

BECEREMEDIM GALIBA BIRI YARDIM ETSIN BANA

Yasaklı sitelere denk gelmiş sin galiba en altaki siteye yükle
    http://img509.imageshack.us/

• mürekkep dün elime geçti hemen denedim. kesinlikle çok kaliteli renkler veriyor. 8 tane A4 resim kagıdı bastım çok hoşuma gitti hemen sipariş verdim.
    bir ay kadar önce hp nin orjinal kartuşunu almıştım ondan bastığım resimleri karşılartırma şansım oldu. bence orjinal hp kartuşundan daha canlı renkler. deneme şansı verdiği için arkadaşımıza teşekkür ediyorum. resim basan arkadaşlar kesinlikle kaçırmasın bi denesin.ben albüm yapmaya başladım bile:)
  • inkser cevap bekliyorum
  • merhaba,

kartuşlara yeterli miktarda mürekkep doldurduysanız ve daha önce dolum yaptırmadıysanız kartuşların püskürtme ağzını size gönderdiğimiz çözücü ile iyice temizlemeniz gerekmektedir. temizleme işlemi için bizimle irtibata geçip telefonda da destek alabilirsiniz. eğer daha önce dolum yaptırdıysanız muhtemelen mürekkepler karışmış olacak ki net renkleri alamıyorsunuz. ürünlerimizin orjinal kalitede oldugu yönünde forumda ve forum dışında kullanan binlerce müşterilerimiz vardır. gerekli temizleme işlemlerinden sonra sizde orjinalliği yakalamanız mümkündür.

bizimle irtibata geçmenizi bekliyoruz

iyi çalışmalar dileriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: inkser

merhaba,

kartuşlara yeterli miktarda mürekkep doldurduysanız ve daha önce dolum yaptırmadıysanız kartuşların püskürtme ağzını size gönderdiğimiz çözücü ile iyice temizlemeniz gerekmektedir. temizleme işlemi için bizimle irtibata geçip telefonda da destek alabilirsiniz. eğer daha önce dolum yaptırdıysanız muhtemelen mürekkepler karışmış olacak ki net renkleri alamıyorsunuz. ürünlerimizin orjinal kalitede oldugu yönünde forumda ve forum dışında kullanan binlerce müşterilerimiz vardır. gerekli temizleme işlemlerinden sonra sizde orjinalliği yakalamanız mümkündür.

bizimle irtibata geçmenizi bekliyoruz

iyi çalışmalar dileriz

telefon numaramı pm ıle gonderdım ulasırsanız sevınırım

• [img=http://img195.imageshack.us/img195/6424/imgkla.th.jpg]

Merhaba arkadaşlar sonunda vakit bulup inkser mürekkebi ile doldurduğum kartuşlarla bastığım bir dökümanın MP140 ile taratıp koydum. Resim normal A4 kağıda standart ayarlarda canon MP140 ile kuruma süresi en yüksek seviyeye getirilerek basılmıştır. Resim koymayı bir türlü çözemedim bende link verdim artık bilen arkadaşlar veya inkser düzeltip koyabilir. resmin aslını görmek isteyenler:

http://www.faatest.com/simchecklists/fsx_b58.zip

bu linkten 600 kb lık dosyayı indirip ilk sayfasına bakabilirler. Umarım inkser mürekkebi tercih edecek arkadaşlar için yararlı olmuş. Son olarak inkser kardeşimize yolladığı numune mürekkepler için tekrar teşekkür ediyorum kartuşlarım bitince hemen sipariş edeceğim.

• merhaba arkadaşlar,

ücretsiz mürekkep kampanyasına gösterdiğiniz ilgiden ve değerli paylaşımlarınızdan dolayı kullanıcılara çok teşekkür ederim. değerli test kullanıcıları da inkser mürekkeplerimizi test ettiler ve orjinal kaliteden hiçbir farkı olmadığını test sonuçlarından gördüler. birçok kullanıcıya yanıltıcı bilgiler ulaştırılmış ve 3-5 dolum sonra kartuş orjinal kaliteyi vermez iddiasının da asılsız olduğunu Türkiye' de ürünlerimizi kullanan değerli kullanıcılarımız doğrulama şansı buldular. mürekkeplerde olması gereken ve aranılan özellikleri ilan başlığında belirtmiştik. siz de inkser kalitesi ile tanışmak ve halen devam eden ücretsiz mürekkep kampanyasından faydalanmak istiyorsanız bize özel pm atmanız ve bilgilerinizi ulaştırmanız yeterlidir.

bize vakit ayırdığınız için teşekkür eder,

iyi çalışmalar dileriz
  • kago elime ulaştı. cok teşekkur ederim.
    4 tane şişelenmiş murekkep geldi. ayrıca kuşe kağıda kullanım klavuzu vardı pakette.
    şişeler özenle ambalajlanmıştı. fabrikasyon gibi kaliteli duruyorlar. en yakın zamanda deneyeceğim.
    elinize sağlık
  • Selamlar,

Daha önce siyah mürekkep dolumu yaptım ancak İLK KEZ RENKLİ DOLUM YAPTIM...

SONUÇ:

ORİJİNAL RESİM:

YAZICI ÇIKTISI:

SORULARIM:

- Kartuş tam boşalmadan dolum yaptım.

- Vakum aparatı denilen aparat önemli bir malzeme mi? Vakum aparatı olmadan dolum yapsak ne olur, zira bendeki kartuşa tam oturmuyor.

• inkseri zeta bilgisayar pazarlamiyor muydu? özden hanimla son konustugumla bu isi birakiyoruz demisti.
  • İnkser'den HP 350-351 için kartuş dolum seti aldım.

Ancak kartuşu tam olarak doldurmama rağmen 30 - 40 sayfa çıktı aldıktan sonra bitiyor. Tekrar doldurmak zorunda kalıyroum.

Problem nedir ve nasıl çözebilirm?
  • quote:

merhaba arkadaşlar,

ücretsiz mürekkep kampanyasına gösterdiğiniz ilgiden ve değerli paylaşımlarınızdan dolayı kullanıcılara çok teşekkür ederim. değerli test kullanıcıları da inkser mürekkeplerimizi test ettiler ve orjinal kaliteden hiçbir farkı olmadığını test sonuçlarından gördüler. birçok kullanıcıya yanıltıcı bilgiler ulaştırılmış ve 3-5 dolum sonra kartuş orjinal kaliteyi vermez iddiasının da asılsız olduğunu Türkiye' de ürünlerimizi kullanan değerli kullanıcılarımız doğrulama şansı buldular. mürekkeplerde olması gereken ve aranılan özellikleri ilan başlığında belirtmiştik. siz de inkser kalitesi ile tanışmak ve halen devam eden ücretsiz mürekkep kampanyasından faydalanmak istiyorsanız bize özel pm atmanız ve bilgilerinizi ulaştırmanız yeterlidir.

bize vakit ayırdığınız için teşekkür eder,

iyi çalışmalar dileriz

adres ve irtibat bilgilerimi pm attım numune ürünleri gönderirseniz sevinirim.

• değerli arkadaşlar,

- öncelikle "thedeparted " adlı kullanıcının sorusunu cevaplamak istiyorum: kartuşların nozzle ları ciddi şekilde tıkalıdır. bunlara çözücü uygulamalı ve mutlaka vakum aparatı kullanılmalıdır. hatta buhar uygulaması ve sıcak su uygulaması da gerekebilir. ürünlerimizden memnun binlerce kullanıcı mevcuttur ve tıkanıklıgı açtıktan sonra Dünya' nın en kaliteli mürekkepleri ile tanışma fırsatınız olacak. ama öncelikle sorun olan tıkanıklıgı ciddi şekilde çözmelisiniz.

- "karamsar1İ " kullanıcımızın sorusuna gelecek olursak : ürünlerimizin resmi ithalatı ve Türkiye pazarlaması sadece Çukurova Akcan Lt.. Şti. ye ait olup, zeta bilgisayar ile hiçbir bağlantımız yoktur.www.inkser.com dan ürünlerin kimin satışını yaptığını görebilirsiniz.

- "erergin " kullanıcımızın sorusu için; kullanmakta olduğunuz kartuşların hacimleri 3,5 ml(siyah) ve 4,5(renkli) ml dir. tam olarak doldurduğunuzda dahi yüksek kapasiteli kartuşlar olmadığı için çok fazla sayıda baskı alamazsınız. bunun için kartuş numaralarınız ile uyumlu XL kartuşları tercih edebilirsiniz

bize vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

• sayın kullanıcılarımız,

inkser ürünleri resmi ithalatçısı Çukurova Akcan Ltd. Şti. dir.

Ürünlerimizi aşağıdaki adreslerden temin edebilirsiniz:

www.inkser.com

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/INKSER_-_Kartus_Dolumu/arama.php?cat=bif

Ürünlerimizi kullanan Türkiye' de binlerce memnun müşteri bulunmaktadır. Ayrıca Zeta bilgisayar ile hiçbir bağımız yoktur. Ortaya asılsız iddialar atılmaktadır. Bunlar bizim kalitemizden ve fiyat politikamızdan rahatsız olan satıcıların ve çekemeyenlerin ortaya attığı asılsız iddialardır. Ar-Ge çalışmaları ile ürünlerimiz sürekli geliştirilmekte ve kullanıcıların yoğun olarak talep ettiği "inkser" markalı ürünler çok yoğun taleple satılmaktadır. Firmamız yatırımlarını yapmaya ve yeni ürünleri siz değerli müşterilerimize sunmaya devam etmektedir.

iyi çalışmalar dileriz

• pardon zetabilgisayardan aldigim ürün serink mis. ikisi farkli ürünler mi acaba?
  • quote:

değerli arkadaşlar,

- öncelikle "thedeparted " adlı kullanıcının sorusunu cevaplamak istiyorum: kartuşların nozzle ları ciddi şekilde tıkalıdır. bunlara çözücü uygulamalı ve mutlaka vakum aparatı kullanılmalıdır. hatta buhar uygulaması ve sıcak su uygulaması da gerekebilir. ürünlerimizden memnun binlerce kullanıcı mevcuttur ve tıkanıklıgı açtıktan sonra Dünya' nın en kaliteli mürekkepleri ile tanışma fırsatınız olacak. ama öncelikle sorun olan tıkanıklıgı ciddi şekilde çözmelisiniz.

Mürekkep kalitelerinden şüphem yok. Ancak orijinal kartuşla renkli yazım yaptım ve hemen ardından kartuş tam boşalmadan dolumu gerçekleştirdim, bu şartlarda nasıl tıkanır acaba?

Bir de daha önce vakum aparatı kullanmadım ancak Vakum aparatı tam oturmuyor, uyumsuz.

Ayrıca Yukarıdaki resmi (En iyi) seçeneği ile yazdırdım. Aynı resmi (Normal) ile yazdırdığımda renkler doğru çıkıyor ancak kalite düşük oluyor tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 7 Temmuz 2009; 2:55:31 >

• merhaba,

kartuş numaranız ile uyumlu vakum aparatı alıp kullanmalısınız. kartuşu vakumladıktan sonra tekrar çıktı alınız. durumu tekrar yazarsanız ona göre değerlendirelim.

kolay gelsin
  • quote:

merhaba,

kartuş numaranız ile uyumlu vakum aparatı alıp kullanmalısınız. kartuşu vakumladıktan sonra tekrar çıktı alınız. durumu tekrar yazarsanız ona göre değerlendirelim.

kolay gelsin

Set olarak aldığım mürekkeplerin içinden çıkan aparat uyumsuz o zaman. İsterseniz bir fotoğrafını çekebilirim...
  • merhaba,

bize telefon numaranızı pm atarsanız. sizi arayıp konu ile ilgili yardımcı olalım.

eğer aparatta bir uyumsuzluk varsa uygun aparat ile sorunu çözelim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.