Şimdi Ara

ÜCRETSİZ - INKSER HIGH QUALITY - KARTUŞ DOLUM TEST MÜREKKEBİ DAĞITIMI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ücretsiz test mürekkep kampanyamız devam etmektedir. ilgilenen arkadaşların bilgilerini bize özel pm atmaları yeterlidir.

vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz

www.inkser.com
  • pm attım epson model yazıcım var resetli kartuş da aldım eğer test sonuçları iyi çıkarsa sizin mürekkeplerinizi kullanmayı düşünüyorum numune alabilir miyim
  • merhaba,

"BerkayTutal" adlı kullanıcımızın test mürekkepleri gönderilmiştir.

test mürekkepleri sonucundaki fotoğrafları paylaşmanızı rica ederiz
  • acaba hangi kargo firmasını tercih ettiğinizi öğrenebilir miyim
  • Benimde Canon MP-630 için test mürekkebi talebim olmuştu. Hızlı bir şekilde gönderdiler.
    Denemek için kartuşların boşalmasını bekliyorum.
    Firma yetkililerine buradan teşekkür ediyorum.
  • merhaba

inkser test mürekkebi dağıtım kampanyasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı firmamız adına ben teşekkür ederim. Farklı test kampanyaları ile kullanıcıların kaliteli ürünler ile tanışmasına olanak sağlamak için çalışmaktayız. firmamız satış sonrası müşteri memnuniyetine de önem vererek kullanıcıların güvenini kazanmıştır.

vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz
  • merhaba,

"smhyc" ve "cakin" adlı kullanıcılarımızın test mürekkep istekleri yurtiçi kargo ile gönderilmiştir.

test sonuçlarını en kısa sürede donanımhaber kullanıcıları ile paylaşmalarını rica ederiz.
  • Teşekkür ederim geldiğinde ve kartuşlarım bittiğinde sonuçları paylaşacağım.
  • Pm attım Kusura bakamyın bi kaç mesajda oldu ama ürünü bekliyorum
  • Numuneler elime ulaştı. Mürekkebi kartuşa nasıl koyacağız elimde hiç bir aparat yok.
  • Elimdeki INKSER Dolum setiyle , Canon MP140 yazıcımın kartuşlarını 2. sefer doldurdum. Renkler gerçekten muhteşem , herkese tavsiye ediyorum , aynı zamanda bir süredir fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için , sık sık fotoğraf çıktısı alıyorum , elimde 3-4 farklı kalitede fotoğraf baskı kağıdı var , hepsinde muhteşem sonuçlar aldım.

Fotoğraf eklemek isterdim ama bu şekilde sonucu anlayacağınızı sanmıyorum , ama ben çok memnun kaldım + çok ucuza geldiği için artık her işimi kendim hallledebiliyorum.
  • Sayın inkser PM yolladım ama cevap alamadım kontrol ederseniz sevinirim...
  • Nail bey PM attım adresimi, numune mürekkepleri yollayabilirseniz sevinirim. Herkese hayırlı bayramlar.
  • Tekrar dolum konusunda her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, açıkcası karar veremiyorum. Eğer kampanya devam ediyorsa bende ürününüzü denemek isterim. İyi günler
  • Bilgilerimi PM ile gonderdim ürününüzü bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  • Bu gün inkser firmasından teefonla aradılar ve deneme ürünümün kargoya verildiğini söylediler . İlgileri için tekrar teşekkürler...
  • benimde elime bugun geçti, en yakın zamanda deniyeceğim.
  • Kargo elime dün ulaştı kartuşumda baya sorunlar vardı yaklaşık 2 senedir kullanmıyordum o beni baya uğraştırdı nereye götürdüysem olmaz artık bu atın çöpe dediler en sonunda evde kendim hallettim ve sonuç mükemmel. Mürekkepler gerçekten fotoğraf kalitesinde baskı yapmamı sağlıyor. Çok çok iyi teşekkürler İNKSER...
  • HP (HP photo smart C4280) yazıcım var (350-351kartuşları) size PM attım sabırsızlıka bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 27 Eylül 2009; 19:56:06 >
  • Tam denemeye ithiyaç duyduğum ürün promosyonu idi. Bilgilerimi özel mesaj olarak gönderdim. Heyecanla ürünü bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.