Şimdi Ara

Ücretsiz Windows 7 Yükseltmesi [Sony Vaio-İstanbul Bilişim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveet İstanbul Bilişim yine yapacağını yaptı bir DVD kutusunu bize 49euro+kdv ye getireceklerini açıkladı hımm yani 130 tl yapıyor. Sony Türkiye 55tl ye getiriyor istanbul bilişim 130. Herhalde şirketce gidip alıcaklar bizden de uçak parasına katkı yapmamızı istediler. Ayrıntılı bilgi almak isteyen malum sitenin sağ sütunundan windows 7 linkine tıklayabilir. Türkiyede direkt home premium windows 7 zaten 220tl. Gerçekten şaka gibiler.

• Konuyla ilgilenen varsa diye İB ye sormamın ardından bana verdikleri cevabı aynen yapıştırıyorum.

Sayın Halim Bey, Windows 7 yükseltme paketleri kullanıcılara ücretsiz verilmekte, ürünün ulaşım bedelleri (Amerika içi dağıtım ve Uluslararası dağıtım) kullanıcı tarafından karşılanmaktadır. Ürünler ile ilgili bu bedel tarafımızdan değil, dağıtım kanalları tarafından talep edilmektedir. Bu ücrette İstanbul Bilişim AŞ firmasının herhangi bir ticari kazancı bulunmamaktadır. Bu rakam konusunda da herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Yukarıda belirttiğimiz sebeplerden dolayı İstanbul Bilişim AŞ. kullanıcılar ile dağıtım firmaları arasında sadece bir aracıdır. Konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi ve sorularınız için (212) 444 0 912 numaralı telefondan VIP Teknik Servisimizi arayabilirsiniz. Saygılarlımızla.

Yani savunmaları, parayı siz veriyorsunuz nasılsa diye sorgulamadık biz 130tl nereye gidecek..
  • atıyolar. bende reecovery dvd si yapmadan laptopa format atmıştım. dedim recovery dvd si kaça verirsiniz, yaklaşık öyle bi fiyat vermişlerdi yine. 30 40 euro dediler.

ben xp kullanmaya devam ettim. şimdi win 7 internetten buldum kurdum. canavar gibi. hiç lisansa hevesim yok valla.
  • evet bende istanbul bilişimden bu konuda cok sıkıntılıyım
    peki biz bu cd leri kendimiz isteyemiyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: clant

evet bende istanbul bilişimden bu konuda cok sıkıntılıyım

internetten indir yaz bi dvd ye olsun bitsin. bulamazsan söyle ben sana link atarım
  • quote:

Maalesef isteyemiyoruz, yani aslında isteyebiliyoruz ama Amerika dışına kargolamıyorlar, amerikada bir adrese göndertmen lazım. Ayrıca ürünü hangi mağazadan aldığını söylemeni istiyorlar. E normal olarak bu bilgi de bizde yok.
    Şu linkten daha fazla bilgi alabilir hatta amerika içine sipariş verebilirsinhttp://esupport.sony.com/US/perl/os7upgrade.pl

quote:

Orijinalden alıntı: turank

internetten indir yaz bi dvd ye olsun bitsin.
    bulamazsan söyle ben sana link atarım

Sorun windows 7 bulmak ve indirmek değil zaten, bize serial lazım. Keşke yalnızca serialı almak gibi bir şansımız olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurven

quote:

Maalesef isteyemiyoruz, yani aslında isteyebiliyoruz ama Amerika dışına kargolamıyorlar, amerikada bir adrese göndertmen lazım. Ayrıca ürünü hangi mağazadan aldığını söylemeni istiyorlar. E normal olarak bu bilgi de bizde yok.
    Şu linkten daha fazla bilgi alabilir hatta amerika içine sipariş verebilirsinhttp://esupport.sony.com/US/perl/os7upgrade.pl

quote:

internetten indir yaz bi dvd ye olsun bitsin.
    bulamazsan söyle ben sana link atarım

Sorun windows 7 bulmak ve indirmek değil zaten, bize serial lazım. Keşke yalnızca serialı almak gibi bir şansımız olsaydı.

ben serialsiz kullanıyorum. crack gibi yamalarla gayet sorunsuz çalışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç sipariş veren varmı aramizda arkadaşlar i.b'ye?
  • bana linkleri atabilirmisin turank ?
  • Arkadaşlar sonunda oldu, 2 ay önce kargo onayı gelmişti ama buraya yazmak için sonucu görene kadar bekleyeyim dedim.

Sony'nin sitesinde Amerika içine kargolamak için "proof of purchase" başlığında ürünün satın alındığına dair kanıt istiyordu. İstanbul bilişimden aldığım sony vaiomun faturasını scan ettim gönderdim. Adamlar kabul etti ve amerika içindeki bir adrese upgrade dvdlerini kargoladılar. Bu iş 15 dolara mal oldu, kredi kartımdan çektiler. 2 bilgisayara upgrade yaptık, şu anda ikisi de windows vista'dan 7'ye upgradede durumda.

Dell bu işi ücretsiz yaparken, sony türkiye bu işi 50 TL falana yaparken tutup da kargo parası diye 120 küsür lira para istiyen istanbul bilişimi kınıyorum. Bu işi 25 TL'ye hallettik işte, o da kargo, sizin istediğiniz de kargo. Demek ki daha ucuza oluyormuş. Altı üstü 1 tane serial numarası verecekleri yere kargo firması dvd naklinden kazansın diye bir dünya para istediler.

Vaiomu alırken defalarca sormama rağmen ücretsiz, bir daha yazıyorum ÜCRETSİZ, upgrade hakkımın bulunduğunu söylediler. Sonradan yok biz siz alırken söyledik dediler, 120 TL masraf icat ettiler, eminim ki bu mesajıma da bir sürü cevap yazacaklar. Bu nasıl tüketiciye saygı anlamadım. 2 kişi gittik, 2 vaio aldık, ikimiz de ücretsiz dediklerine şahidiz.

Bu yaptığınız hiç hoş değildi.

Teşekkürler.

• istanbul bilişim profosyonel olmayan, sözünde durmayan basit bir firma. Mümkün oldukça onlara 1 TL'nizi bile kaptirmayin..
  • bu uckagitcilardan ne bilgisayar aliyor hala insanlar anlamiyorum. bu konu 4-5 yildir gundemde ama hala aliyor millet. Ya bilgiler yanlis bu adamlar durust ve iyi hizmet veriyor yada bizde bi enayilik var!!???
  • quote:

atıyolar. bende reecovery dvd si yapmadan laptopa format atmıştım. dedim recovery dvd si kaça verirsiniz, yaklaşık öyle bi fiyat vermişlerdi yine. 30 40 euro dediler.

ben xp kullanmaya devam ettim. şimdi win 7 internetten buldum kurdum. canavar gibi. hiç lisansa hevesim yok valla.

hocam laptop un altndaki keyle zaten recovery dvd niz olmasa bile orjinal yaprsınz.temiz bir home premium indirin internetten en son aktifleşitrmede notebook un altındak keyi girin.telefonla aktifleştrmeyi seçip microsft u arayıp windows unuzu orjinal yapabilrsinz.bn hiçbir zman recovery kullanmam şahsen birsürü gerksiz program war.win 7 kurarım hp nin sitesnden de driver lar falan mis gibi olur bilgisayr

• İSTANBUL BİLİŞİM AŞ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.