Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
24.999
Cevap
1.307
Favori
1.500.305
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coren

Schengen olayı vizeyi aldiktan sonra ilk üç ay geçerli 3 ay sonunda sadece vizeyi veren ülke için geçerli oluyor o vize. Üç ay dolmadıysa gidebilirsin

böyle bir saçmalık duymadım. vizenin üstünde o vizenin geçerlilik süresi ve çok giriş/tek giriş olduğu yazar. orada 6 ay yazaıyorsa 6 ay geçerlidir. Bütün shengen ülkelerinde geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

mesajım bulunsun

vize konularında yazılarınız bulundu ama soruma cevap bulunamadı.
    Burada bazı arkadaşların da dediği gibi sorun olmaması lazım ama ya olursa... diye ürküyor
    insan ,bunu garantileyebilmek için de o ülkenin konsolosluğuna gitmek lazım heralde.

Yoksa kötü senaryoyu düşünsenize ,uçaktan inmişiniz ,dayanmışınız Viyana kapılarına ,
    cam kulübeye yaklaşıyorsunuz ve polizei sizi tersliyor.2.Meltem Cumbul vak'ası.Fena olurr.
  • @sinan_15
    valla 2 arkadasimin sirketleri dolayisyla 2ser yillik sengenleri var. biri italya biri fransadan alinma. patir patir geziyolar valla, gitmedikleri yer kalmadi. sorun cikacagini sanmiyorum. vizeyi aldiktan sonra ispanya, venedik ve sonrasinda amsterdama gittiler.
  • İstediğin ülkeye girebilirsin . Multide istediğin kadar giriş çıkış yapabilirsin . Eğer 1 girişlik hak vediler ise , Yine istediğin kadar gezebilirsin . Fakat birlik içinde istediğin kadar gezebilirsin . Yani schengen dışına çıkarsan 1 girişlik aldığında bir daha giremezsin o vizeyle . İlk giriş yaptığın yerin vizeyi aldığın yer olmasına dikkat et . Ben girdim bu şekilde . İspanya'dan almışken İtalya'dan giriş yaptım . Fakat bazı gümrük görevlileri sorun çıkarabiliyorlar . Özellikle Çekler bu konuda çok hassas.

ayrıca ya almazlarsa demişsin . havaalanı bunlar . o tamamen şans işi . işin resmiyet kısmında bu durumlarda seni almama gibi bir hakları yok . Fakat adamlar her halinden kıl kapıp senin vizen olduğu halde ülkeye sokmayabiliyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irresistible86 -- 28 Aralık 2010; 9:27:02 >
  • Bu noktada önemli olan shengeni aldığın ülkeye gidip gelmiş olman. Ondan sonraki gidişlerinde sorun olmaz.
    Mesela vizeyi Almanyadan aldın. Ama Almanyaya gitmeden direk başka bir ülkeye gittin. O zaman adama "Ne diye başka ülekeden vize alıp bize geldin" diye sorarlar ve içeri sokmazlar.
    Fakat vizeyi aldığın ülkeye bir kere giriş-çıkış yapmışsan kimse sana bir şey demez. Sorun etmeden alırlar ülkeye merak etme.
  • sayın @irresistible86'nin söylediğine ilave etmek istediğim bir konu var.

chengen bölgesine giriş yptıktn sonra istediğiniz kadar gezebilirsiniz, zaten ülkeler arasında gümrük, pasaport kontrolu yok. karayoluyla geçerseniz eski gümrük binalarının boş olduğunu ve kapıların açık olduğunu görürsünüz. Eger havayoluyla gidiyorsanız bizim şehirler arası yolculuklar gibi kimliği gösterip biniş kartınızı alıp gideceğiniz yere gidiyorsunuz. Bizim atatürk hava alınındaki gibi 50 tane vize kontrol bankosu yok. Barcelona havaalanında gidişte 3 tane banko ile işlem yapılıyor.

İlave etmek istediğim konu; Dolaşım sırasında vizenin süresi kadar, changen bölgesinde kaç gün kalabileceğinizde önemli. Vizenizin süresi 6 ay olabilir ama size 7 gün süre verdilerse 7 gün içinde, 10 gün ise 10 gün içinde chengen bölgesinden çıkmanız lazım. ( benim son vizem 3 aylık ama en fazla 30 gün kalmama izin vermişler)

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_

arkadaşlar yurtdışı uçak biletlerinizi 1200liraya kadar olması koşuluyla herhangi bir havayolu şirketinden yaklaşık %20 indirimli alabilirim. ben mil puanlarımı nakite çevirmiş olurum siz de ucuza bilet almış olursunuz

1200 liralik mil puan nsıl birikiyor.
  • çok güzel konu...
  • Takip...
  • Güzel konu...
  • uzak doğu tarafına gitmek isterseniz:

türkmenistan havayolları - türkiyede obi turizm satıyor

Çin > gidiş dönüş 600 dolar
    bangkok > 600 dolar

japonya ve koreye gitmek isterseniz, bangkok a gidincewww.airasia.com firmasıyla 50-100 dolar civarı ile tüm uzakdoğu ve malezya gibi güneydoğu asyadaki ülkelere gidebilirsiniz...

www.airarabia.com ile de ortadoğu,kuzey afrika ve afrikanın bazı yerlerine KEnya gibi , 500 dolar gidiş dönüş.
    ayrıca hindistan-nepal gibi yerler de gidiş dönüş 500 dolar...

THY yukarda yazdıgım yerlere 1500-2000 TL para ile gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonuniti -- 24 Haziran 2011; 6:27:20 >

• temmuzun ilk veya ikinci haftası dubai en ucuz nasıl gidebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

temmuzun ilk veya ikinci haftası dubai en ucuz nasıl gidebilirim?

air arabia firması ile gidiş döüş 360 dolar.tek gidiş 160 dolar.daha ucuz bulamazsın
  • www.flydubai.com'a bak istersen onlarda ucuz diye geciyor.
  • Güzel bir konu olmuş açan arkadasın eline Saglik bende Ukrayna ya ucuz bilet bulabilirmiyim bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim
  • Gece uyumam diyorsan : gemiyle git
    quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

Güzel bir konu olmuş açan arkadasın eline Saglik bende Ukrayna ya ucuz bilet bulabilirmiyim bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Gece uyumam diyorsan : gemiyle git
    quote:

Güzel bir konu olmuş açan arkadasın eline Saglik bende Ukrayna ya ucuz bilet bulabilirmiyim bilmiyorum bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirse sevinirim

yok daha neler? adam bakalım ne amaçla gidiyor oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: simonuniti

quote:

Orijinalden alıntı: bilal47

temmuzun ilk veya ikinci haftası dubai en ucuz nasıl gidebilirim?

air arabia firması ile gidiş döüş 360 dolar.tek gidiş 160 dolar.daha ucuz bulamazsın

dubai bus service yazıyor nedir o?Sharjah şehir adı mı?Biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumix

quote:

Orijinalden alıntı: irresistible86

Gece uyumam diyorsan : gemiyle git
    quote:

yok daha neler? adam bakalım ne amaçla gidiyor oraya

tamamen akraba zıyaretı amcamlar kuzenler orda yasıyorlar:)
    bu arada gemıyı hıc dusunmemıstım bu seferler nerden nasıl yapılır bu konuda bılgı verısenız sevınırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 24 Haziran 2011; 14:25:48 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.