ucuz harici alicam ama karar veremedim inç i hiç önemli değil tek isteğim ucuz ve problem cikarmayak olmali ? tavsiyelerinizi bekliyorum ...
aynı konuyu bende açacaktım. bende 2,5" harici arıyorum. 320gb ve üzeri olabilir. fiyat 150tl altı bakıyorum.
Aynen bende actım konuyu ama yazan yok Bnm icin inç in de pek bı önemi 320 gb - 500 gb en az bin tane marka var insan güvenermio
fark etmiyor içlerindeki disk zaten hep aynı ya samsung yada western digital vs. teknolojik ürün birgündede bozulabilir bir ay bir/iki sene sonrada ucuz 2.5" harici bulursanız kaçırmayın mağazalarda taşınabilir disk bulmak zor
spotçulardan alın derim ben 150 tl 1 tb almıştım 2 sene önce normal fiatı 250 tl idi..sağlam takı takır çalışıyor..
Codegen,toshiba,microbox bunların fiyatları uygundur..
Elimde 2tb usb 3,0 3,5 inç jeatini açılmamış hdd var ankara içi elden teslim alabilirsiniz ilgilenirseniz istediğim fiyat 280 tl 329 tly alınmıştır faturası garanti belgesi mevcuttur ancak 3 adet aldığım için faturanın fotokopisi verilecektir ilgilenirseniz bu fiyata 2tb usb3,0 biraz zor hemde jelatinini sizin açacağınız bir hdd.
inç önemli değil demeyin arkadaşlar 2.5 " her zaman iyidir. büyük olunca taşıması eziyet, her gittiğin yerde ona adaptör için priz bulması eziyet.
quote:
Orijinalden alıntı: dostum kertenkele
spotçulardan alın derim ben 150 tl 1 tb almıştım 2 sene önce normal fiatı 250 tl idi..sağlam takı takır çalışıyor..
Aynn bnde ucuz olmalı gerisi cok entegre etmiyor beni
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme