Bildirim
ucuz lazer yazici
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de orta fiyatlı bir mono lazer yazıcı almayı düşünüyordum, ama sonradan, "ileride kaliteli bir renkli l. y. alırım" düşüncesiyle, ucuz ama fiyatına göre kaliteli bir ürün almaya kara verdim ve 2 gün önce Samsung ML 1610'un siparişini verdim. Ben 148 YTL'den aldım ama 133 YTL'ye satan yerler de var.
Bu ürünü tercih ederken sadece Türkiye'den yorumlara bakmadım; aynı zamanda yabancı PC dergilerinin editörlerinin yorumlarını da okudum. Hem Türkiye'den, hem de yurdışından çok olumlu yorumlar almış ve benim gördüğüm kadarıyla genel puanı 10 üzerinden 8,5 civarında. Ayrıca, Lexmark E-120 ve Dell'in aynı kasa ve işlemciye sahip modeliyle yaptıkları karşılaştırmalarda, ML 1610'u daha üstün bulmuşlar.
Çözünürlüğünün 600*600 olması beni biraz düşündürüyor, ancak textlerdeki baskı kalitesinin de oldukça iyi olduğu belirtilmiş.
Diğer birçok marka-modelin aksine, tam dolu kartujla gelmesi ve kartujunun diğer modellerinkine göre daha uygun fiyata sahip olması da önemli bir avantaj...
Henüz elime ulaşmadığı için kullanma fırsatım olmadı. Netten araştırdığım kadarıyla bildiklerimi paylaştım. Umarım, bahsedildiğ gibi kaliteli bir üründür...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X