Şimdi Ara

Ucuz sessiz ve güçlü bir güç kaynağı.Sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette şu güç kaynağını gördüm.Bilen varmı acaba?merak ettiğim konu benzerlerine göre ucuz olması.Ben markayı tanımıyorum COLORS-IT 550W GOLDEN POWER POWERSUPPLY
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81553&productid=bd28158
    Fiyatı 34,00 USD + KDV.

Sizce nasıl ve tavsiye edermisiniz.Yada bildiğiniz 350 400watt civarı mutlaka sessiz ve güçlü ucuz sayılabilecek bir güç kaynağı varmıdır?

COLORS-IT 550W GOLDEN POWER POWERSUPPLY
    # PFC (power factor correction) bilgisayarın çalışmadığı zamanlarda gereksiz reaktif bedel tüketimini engeller.
    # VERSİYON 1.3 VER. 2.03 UYUMLU
    # SICAKLIK KONTROL FANI 120X120X25 BLISTERLI LÜX FAN
    # 12V GİRİŞLİ
    # TÜM CPU VE MAIN BOARDLARA UYUMLU
    # MAX. 50.000 SAAT VE 25 °C SÜREKLİ ÇALIŞABİLEN
    # SESİZ 550W GOLDEN POWER
    # KUTULU
    # SERİAL ATA POVER ÇIKIŞLI
    # 115VAC VE 230VAC AYARLANABİLEN
    # AKTİF KORUMA SİSTEMİ
    # IŞIKLI PERVANE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 5 Haziran 2005, 19:06:06 >

• cidden bende çok merak ettim bu güç kaynağının performansını...
    eğer bir bilgisi olan bizle paylaşırsa çok memnun olurum
  • bence 550 wattlık bır ps nın bu kadar ucuz olmasını ımkam yok o guc kaynagı 300 watt verıyorsa bence ıyı :)
    yuksek performans vede sessızlık ıstıyorsan tagan dan baskasınıa bakma
  • bunun fanı gördüğüm kadarıyla çok buyuk tahminime göre cok sesli çalışabilir
  • ben sana söyliyim aynı olay fsp de de var
    asıl onlardanalacaksın bu marka bi işe yaramaz
    ayrıca byük fan sessiz demektir sesli değil
  • HIPER HPU480W ATX P/S 12CM FANLI ÖZEL KUTU RENKLİ FAN HEDİYELİ GÜÇ KAYNAĞI deneyebilirsin. Büyük fan sayesinde çok sessiz.
    http://www.e-piramit.com/asp/listgroup.asp?look_TYPE=1&Group_ID=AK92&Brand_ID=&Page=2
  • Fiyat çok cezbedici ama gerçekten o değeri veriyomu bilinmez..
    Herşeyin yazılımı çıktıda şu Watt ölçebilen bir yazılım çıkamadı..
  • güçkaynağı=ENERMAX.

Ben Yeni sistemime şunu alacam::::Enermax 480 Watt PSU 24P 2.0V Ring Core
  • quote:

Orjinalden alıntı: module

bunun fanı gördüğüm kadarıyla çok buyuk tahminime göre cok sesli çalışabilir

Abi ne yaptın ya.Büyük fan demek az devir az ses demektir.Şimdi hiç net bilgisi olan yokmu acaba ya.Yorumlarında çok sessiz demişler ama ne kadar güvenebiliriz?

Bulmuşken kaçırmayayım diyorum.Tipide güzele benziyo.350 -400 watt verse kabülüm.
    Hadi yaw bu kadar kişide vardır illa bi kullanmış görmüş geçirmiş.
  • İlk defa duyduğum bir güç kaynağı. Yerinde olsam güvenmezdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

HIPER HPU480W ATX P/S 12CM FANLI ÖZEL KUTU RENKLİ FAN HEDİYELİ GÜÇ KAYNAĞI deneyebilirsin. Büyük fan sayesinde çok sessiz.
    http://www.e-piramit.com/asp/listgroup.asp?look_TYPE=1&Group_ID=AK92&Brand_ID=&Page=2

valla cok güzel birseye benziyoo.
    hakkında yapılan yorumlasr ve reviewlerde güzel..
    biraz dahaa ucuzz olsaa ii satar..

• arkadaşlar; belki de başlıktan ama konu yanlış bi açıda konuşuluyor.. Güç kaynağında sessizlik,güç ve fiyattan çok daha önemli bir özellikten kimse bahsetmemiş.. GÜVENLİK..

bence önce en güvenli olandan başlayın en iyisini bulmaya..
  • FSP 400 WAAT 12 CM FAN TAVSİYE EDERİM FİYATI MAKUL VE SESSİZ 6 AYDIR KULLANIYORUM PROBLEMSİZ ÇALIŞIYOR
  • Valla bakış açımı fiyat ve görüntü direk başka yöne çekti.Şöyle bi tartabilsek aleti anlardık ağırsa iyi bişey olabileceğini.

İşin bir ilginç yönüde hepsiburada hariç hiçbiryerde esamesi okunmuyo.Piyasada gören varsa lütfen söylesin.
    Vericem siparişi bugün yarın.
  • acele etme arkadaşım..fiyat neyse de görüntüye takılma.. eğer illa ucuz diosan FSP.. fsp iyidir ikinci sınıfların iyilerindendir.. haa bi kere alıcam yıllarca kullanıcam diosan yüksek wattlı bi enermax alıcan.. bir numara..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.