Şimdi Ara

Ucuza Sabit Hat Aramak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben biraz araştırdım da bana uygun bi operatör bulamadım aylık 5000dk ve sabit hatlar aranacak sabit ücretli bi tarifesi olan var mı ya da internetten sabit hatları sabit ücretle aramak mümkün mü??

• Evet var voip sistemini kullanabilirsiniz nonoh smslisto gibi programlarla araştırınız.önerim ise telbo aylık 6 dolar karşılığı türkiye dahil çeşitli ülkeleri aylık 10000 dakika arama hakkı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckm -- 30 Eylül 2009; 0:01:15 >
  • Rahat rahat aramak için

Limitsiz 50 vodafone

vodaofne sınırsız
    sabit sınırsız
    diğer operatörler 750 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: ckm

Evet var voip sistemini kullanabilirsiniz nonoh smslisto gibi programlarla araştırınız.önerim ise telbo aylık 6 dolar karşılığı türkiye dahil çeşitli ülkeleri aylık 10000 dakika arama hakkı veriyor.

ben de böyle bişey arıyorum 2 gündür araştırdım ama neyi kullanacağıma karar veremedim. bu telbo hakkında bilgi verir misin? ses kalitesi nasıl?
  • Voip kullanacaksın SIP ücretsiz olanını kullan.Sanırım nonohta SIP ücretsizdi.http://www.nonoh.net/en/sipp.html Tabi voipmodeminde olmalı.Gerçi nonoh haftada 200 dakika free dakika veriyor.İhtiyacını karşılamaz.Kontör yüklediğinde toplamda 120 gün boyunca haftada 200 dk. free konuşabilirsin.200 dk üzeri kontöründen düşer.Ses kalitesi bazen tatmin edici olmayabilir.

5000 dakika arayacaksan sana vodafone tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 30 Eylül 2009; 0:33:32 >
  • ben kıbrıstayım şu an ve malesef burda vodafone tarifesi yok. olsa 100 tl bile verirdim valla

voip modem ne oluyo? pcye programını yükleyip kullanabileceğim kaliteli bi firma arıyorum.
  • Şehirler arası ise ek türkiye paketi alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.