Tam anlamıyla skandal ve Türk düşmanlığıdir bu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 5 Temmuz 2024; 14:31:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi...
-
-
adamlar savunma almadan, peşin hükümle ceza veriyor. Tamamen çifte standart uyguluyor UEFA.
Türkiye'nin turnuvada böylesi yüksek başarı sağlamasını avrupa bekelmiyordu. Yakalanan ivmenin önü kesilmeye çalışılıyor şimdi.
şimdi yarınki maçta tüm türkler kurt işareti yapınca UEFA ne yapacak göreceğiz.
-
Dahada kötüsü elimiz Samete mecbur kalacak
-
Yapılan hareketi doğru bulmuyorum orası siyaset din ırk yeri değil ama.
İki yüzlü dalkavuk avrupa,haç çıkaranlara niye birşey yok,ben senin dinini görmek zorundamıyım sahada? ya para cezası hakediyordu yada sözlü uyarı bu ne yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Temmuz 2024; 14:5:16 > -
ırkçı avrupa loading.
5 bilemedn 10 yıla çok vahim şeyler yaşayacak dünya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İddialara göre UEFA, 2 maç ceza dışında Merih Demiral’ın sosyal medyadaki paylaşımlarını da kaldırmasını talep etmiş..
UEFA'nın iki yüzlülüğü ve birilerinin maşası olduğu net ortada. Bellingam'ın hareketine 1 maç ceza verip o cezayı erteleyen UEFA konu Türk oyuncu olunca kişisel hesaplarına dahi müdahele etmeyi kendinde hak görüyor.
Bu olay takımımızın moralinide düşürmez, aksine motivasyonunuda artırır. Konu sportif mücadeleden onur meselesine dönüştü şimdi. Merih'i takımda herkes seviyor, böylesi bir karar takımın havasını pozitif yönde etkiler.
Bu arada yarın berlindeki maçta tüm Türk seyircilerin kurt işaretleriyle takıma destek verececeği konuşuluyor. UEFA bu kararla sadece çifte standart kararı almadı, bir toplumu dahada kızdıracak, tansiyonu yükseltecek bir kararda aldı.
-
gereksiz bir hareket yaptı ve UEFA'da güzel kullandı bunu, Merih olmadan milli takım zayıflar, yenip yenmemek tamamen şansa kaldı.
-
UEFA'nın Merih Demiral'dan kaldırmasını istediği mesajı buymuş.
Elin ingilizi eliyle tribünlere şeyini gösterir laf yok, elin sırpı çetnik işareti yapar laf yok..Sonra Türk'lük işareti yapan bir Türk'ü çakalların sofrasında meze yapmaya çalışıyorlar öylemi?
Yarın sahada bunun cevabı çok güzel şekilde verilecek...
-
şeyini tutan adam resmen ben sizi s.ktim demeye getirdi daha ne yapıcaktı acaba çok iki yüzlüler.
-
ben hayatta kaldırmazdım bunu bu arada
bu tweet torunlarıma miras kalırdı
-
ırkçılık bu kadar basit değil hocam burada çifte standart olabilir o konuşulabilir, milliyetçiliği kenara bırakan ülkeleri kısa vade değil uzun vadede neler beklediği ortada kaldı ki ırkçılık bitti çıkarcılık şuan en önemli olay
-
avrupadaki yabancı düşmanlığı ve direkt olarak ırkçı söylemleri olan sağ partilerin iktidara gelmek üzere oluşları dikkatinden kaçıyor sanırım.
konu sadece türkler değil bunu yıllar içerisinde göreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avrupalılar sandığımız kadar güçlü de değiller, emin olun onlar bir ırkçılık yaparsa bunun karşılığını beş kere alırlar, batılı kavramı dediğimiz şey abd ve avrupa temelli olur ve dünyanın büyük bölümü bu ikiliye çalışır ya da bu ikiliden zarar görür, bu da demek oluyor ki işlerini bitirmek için kıvılcım yetebilir o nedenle o korkulan ırkçılık çok çok zor ve eğer ki olursa sanılandan çok daha sert karşılıklı olur, naçizane düşüncem
-
Reyis haklıymış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezalete bak.
Jude Bellingham’a 30 bin euro ve ertelenmiş 1 maç cezası veriliyor Merih'e 2 maç men.
Püüüüü sizin adaletinize tüküreyim.
Hollandayı un ufak ederiz inşallah. Benim umudum pek yoktu ama bu hareketten sonra lime lime eder inşallah bizimkiler.
-
sandığımız kadar güçlü olup olmamaları önemli değil, beş kere karşılık aldılarmı zaten bu işin nereye varacağını kimse bilemez , katliamlar savaşlar , herşey mümkün insanlık tarihi bunlarla dolu
kimin kimi yeneceği değil konumuz
-
görünen o ki rusya-çin ile abd-avrupa tarafı oluşuyor zaten ne olacaksa olacaktır, maalesef tr iki tarafın da adamlarının ezdiği halk ve haliyle ülkelerin başında gelecektir, halk kalitesi de geldiği noktayla bunu güzel karşılayacaktır
-
? Ben MHP ye 1 kere bile oy vermemiş bir milliyetçiyim. MHP den önce de bozkurt sembolümüzdü. MHP den sonra da. Sözüm meclisten dışarı nedense böyle milliyetçiliği sulandıran kripto fetöcü yorumların sayısı arttı forumda.
|
UEFA'nın Merih Demiral'dan kaldırmasını istediği mesajı buymuş. Elin ingilizi eliyle tribünlere şeyini gösterir laf yok, elin sırpı çetnik işareti yapar laf yok..Sonra Türk'lük işareti yapan bir Türk'ü çakalların sofrasında meze yapmaya çalışıyorlar öylemi? Yarın sahada bunun cevabı çok güzel şekilde verilecek... |
İddialara göre UEFA, 2 maç ceza dışında Merih Demiral’ın sosyal medyadaki paylaşımlarını da kaldırmasını talep etmiş.. UEFA'nın iki yüzlülüğü ve birilerinin maşası olduğu net ortada. Bellingam'ın hareketine 1 maç ceza verip o cezayı erteleyen UEFA konu Türk oyuncu olunca kişisel hesaplarına dahi müdahele etmeyi kendinde hak görüyor. Bu olay takımımızın moralinide düşürmez, aksine motivasyonunuda artırır. Konu sportif mücadeleden onur meselesine dönüştü şimdi. Merih'i takımda herkes seviyor, böylesi bir karar takımın havasını pozitif yönde etkiler. Bu arada yarın berlindeki maçta tüm Türk seyircilerin kurt işaretleriyle takıma destek verececeği konuşuluyor. UEFA bu kararla sadece çifte standart kararı almadı, bir toplumu dahada kızdıracak, tansiyonu yükseltecek bir kararda aldı. |
gereksiz bir hareket yaptı ve UEFA'da güzel kullandı bunu, Merih olmadan milli takım zayıflar, yenip yenmemek tamamen şansa kaldı. |
Benzer içerikler
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- ömer aktaşöz yorumlar
- atık su bedeli nedir
- hanifi doğancı
- esad neden sevilmiyor
- 1 milyon tl eft ücreti
- iphone zam gelecek mi
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- bina yıkım kararı sorgulama
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X