Şimdi Ara

Ufak bir İngilizce metnin anlamını soracaktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

I love this service but I was really disappointed when I read the terms of service policy. I says that I can only use English, French and Spanish languages in my web site. I want to use Turkish and ask you if it is OK to do so. Please answer me.

Thank you.

cevap: It is okay to use other languages as long as you provide a direct translation to a supported language (English, French or Spanish). This means that there is a link on your pages which translates the page to one of these languages. However, the translated page must be hosted on this hosting - you can't link to, say, Google Translate.

x10hosting'de İng, İspanyolca harici dil kullanılması yasak.
    Ama modaratörlerden birisi bu soruya böyle cevap vermiş. Şimdi burada anlamadığım kısım; siteyi Türkçe yapabilirsin ama google translate ile çeviri yaptırman zorunlu mu diyor yoksa google translate ile olmaz, sayfanın dil seçiminde ing veya ispanyolca olması şart mı diyor o kısmı anlamadım.

Şimdiden teşekkür ediyorum

• Yani bir google translate plugini ile sayfayı çevirsem olmuyor
  • sana burada soylenen siteni Turkce yapsan bile o Turkce sayfada bahsi gecen diger diller icinde link vermelisin. Yani uluslararasi bir siteye girdiginde sag uste dil secim kutulari oluyor, o sekilde ayni sayfayi diger dillerde de gorebiliyorsun, aynen onun gibi. Tabii bunun icin google translate e yonlendirme siteni. Siteyi yaparken site uzerinde ki herseyi bahsi gecen 3 dilden birine cevir ve oyle yayinla.
  • Merhaba sevgili arkadaşlar,

Bu hizmet seviyorum ama hizmet politikası açısından okuduğum zaman gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Ben sadece benim web sitesi İngilizce, Fransızca ve İspanyolca dilleri kullanabilirsiniz diyor. Ben Türk kullanın ve bunu yapmak için Tamam olup olmadığını sormak istiyorum. Bana cevap veriniz.

Teşekkür ederim.

Cevap: Bu desteklenen bir dile doğrudan çeviri (İngilizce, Fransızca veya İspanyolca) sağlamak sürece diğer dillerde kullanmak iyidir. Bu, bu dillerden birine sayfayı çevirir sayfalarınızda bir bağlantı var demektir. Ancak, tercüme sayfası bu hosting üzerinde barındırılması gerekir - Eğer Google Translate, bağlantı diyemeyiz.
  • Çok teşekkürler mellun

Allah ne dileğin varsa verir, İnşallah.

Bu firma epey iyi bir ücretsiz hosting firması. Şimdi minik bir iş için 50TL bayılmaktan kurtardın beni.

Tekrar çok teşekkürler

Can1043 sana da çok teşekkürler ama kafam karıştı

Google translate'in tıklandığında yeni sayfa açmadan çeviri yapan pluginini kullansam olmuyor mu bu durumda?
    Çeviri içeriğini kendim mi hazırlamak zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhankesmen -- 21 Mayıs 2012; 15:07:07 >

• yani sen google translate le cevir, Turkce kelimerin yerini ingilizcesiyle degistir. o sayfayida Turkce sitenden linkle o kadar.
  • diyoki ben polisim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naylon_don

diyoki ben polisim

heheehhee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son kisim cok acik degil. Simdi onlarin demesine gore ceviri yapilmis sayfa kendi hostingleri icinde olmasi gerekli. ama sen google translate e yonlendirirsen sayfani ceviri yapilmis sayfa google translate de oluyor yani onlarin hosting i degil.

ben senin yerinde olsam, Turkce sayfayi hazirladiktan sonra, google translate de onu ingilizceye ceviririm. daha sonra acilan sayfayi kaydeder, kendi sayfana da linklersin boylece onlarin hostinginde kalmis olursun. Tabii her sefer Turkce sayfani guncellediginde, ceviriyi tekrar yapman gerekli.
  • Öyleyse ben bunları bir ziyaret edeyim

Yardım eden herkese ve polislere teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.