Şimdi Ara

Ufak bir kaza yaşadim deger kaybi hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2023 model sifira yakin aracim var motor carpti arkadan tampon kismi sadece iceri bukuldu. yani tampon kirilmadi bile duzeltildi sifir gibi oldu tekrar ancak usta dedi icindeki sac ufak hasar almis dedi ince bir saç. panel saci sanirim arac boyasiz hatasiz cizimsiz bir arac bu deger kaybi yasatirmi acaba migde bulandirirmi tesekurler yorumlriniz icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeeeeeeee -- 25 Nisan 2023; 17:59:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene önce sadece tampon hasarlı bir kaza yaşadım. Arabayı satmama rağmen halen eksper firmaları "değer kaybı hakkınız var" diye arıyorlar. Sac olan parça onarım gördüyse mutlaka alınır diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O an helalestik kaskoyu bozdurmadim cok birsey yok diye tutanak tutmadik :(

• efeeeeeeee E kullanıcısına yanıt

Niye tutanak tutturmadın ! Geçmiş olsun

• Cok ufak bir kazaydi icindeki panelin yamulmasi aklimin ucundan gecmedi nalesef

• Arkadan yapılan kazalarda pek bir sorun görünmese de tutanak tutun. Dışarıda bir problem görülmez ama içeride hasar olabilir. Tedbir, her zaman tedbirdir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun sac dediğiniz bagaj havuzu ise evet alabilirsiniz değer kaybı.Tutanak tutup tamiratından sonra karşı tarafın sigorta şirketine dilekçe ile başvurabilirsiniz.
    Bir deda avukat ile bir defa da bireysel olarak almıştım.Bireysel olarak işinizi halledebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bagaj havuzunda vesayre hic birsey yok tamponun hemen arkasinda bir saç ince parça panel demislerdi bana

• Kazanin fotoğrafini cektiysen hiçbir sorun olmaz.Ciddi alicilar için bu tarz seyler onemsiz bence.Gonlunu ferah tut.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.