Bildirim
UFAK BİR TAVSİYE :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
performans farkı olacak tabiki -
Elbette performans farkı olacaktır eğer oyun için güncelliyorsanız.Diğer programlar içinde görülür derecede fark olur.quote:
Orijinalden alıntı: SHIHAD
performans farkı olacak tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 26 Mayıs 2013; 20:27:12 > -
Performans farkı çok olur ve hissedersin -
Anakartınız nedir ? P4 den 45nm core 2 duo ya geçiyorsunuz yani işlemci anakartınıza uymayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: rewolwer_
Performans farkı çok olur ve hissedersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cos37 -- 26 Mayıs 2013; 22:45:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cos37
Anakartınız nedir ? P4 den 45nm core 2 duo ya geçiyorsunuz yani işlemci anakartınıza uymayabilir.
Nasıl olacak o uyumsuzluk her iki işlemci de 775 pin? -
quote:
Orijinalden alıntı: inuh
quote:
Anakartınız nedir ? P4 den 45nm core 2 duo ya geçiyorsunuz yani işlemci anakartınıza uymayabilir.
Nasıl olacak o uyumsuzluk her iki işlemci de 775 pin?
Yok evet uyuyor anakarta peki sizce crysis 3 e minimum gidiyor bu sistem
Bf3 de oynarmıyım medde ?
2 GB RAM
ATİ 5670 1GB 128 BİT
İŞLEMCİDE E8300 Oynatır heralde bfm demi ? -
Bf3 ü low yada medium da oynarsınız ama crysis3 low'da da sorun çıkar sanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: HolderPokerquote:
Orijinalden alıntı: inuh
quote:
Nasıl olacak o uyumsuzluk her iki işlemci de 775 pin?
Yok evet uyuyor anakarta peki sizce crysis 3 e minimum gidiyor bu sistem
Bf3 de oynarmıyım medde ?
2 GB RAM
ATİ 5670 1GB 128 BİT
İŞLEMCİDE E8300 Oynatır heralde bfm demi ?
Alıntıları Göster
-
Pentium 4 ten sonra eşekten beygire binmiş olursunuz, bir ara mecburiyetten emektar pentium 4 ü kullanıyordum, ssd olmasına rağmen saç baş yolduruyordu.quote:
Bf3 ü low yada medium da oynarsınız ama crysis3 low'da da sorun çıkar sanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Pentium 4 ten sonra eşekten beygire binmiş olursunuz, bir ara mecburiyetten emektar pentium 4 ü kullanıyordum, ssd olmasına rağmen saç baş yolduruyordu.
Bende saç kalmadığından değiştiriyorum hocam :D -
arkadaşlar merhaba birazdan yazacağım şeyle sizin konuştuğunuz şeyin hiç alakası yok ama gerçekten yardıma ihtiyacım var belki bilginiz vardır yardım ederseniz minnettar kalırım benim bugün saat 13.00 bilgisayar sınavım var hoca soruları verdi ama ben soruları nasıl yapacağımı bilmiyorum
sorular
1)excel de denklem kökleri bulunuz
2)excel de denklem grafiğini çiziniz
3)bir tane matris çözünüz
arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim. -
quote:
Pentium 4 ten sonra eşekten beygire binmiş olursunuz, bir ara mecburiyetten emektar pentium 4 ü kullanıyordum, ssd olmasına rağmen saç baş yolduruyordu.
Peki format atmam gereklimi sadece işlemci değişcek ama ne dersin atayımmı bide 32 bitmi 64 bitmi kurayım ? 2 gb ram var 64 iyi gider gibi sistem özellikleride yaziyor sence ne yapayım ? -
quote:
Bf3 ü low yada medium da oynarsınız ama crysis3 low'da da sorun çıkar sanıyorum.
Peki format atayımmı pc ye bide 32 bitmi 64 bitmi kurayım ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Knisath
Elbette performans farkı olacaktır eğer oyun için güncelliyorsanız.Diğer programlar içinde görülür derecede fark olur.
Peki 32 bitmi 64 bitmi kurmalıyım bu işlemciye? -
quote:
Orijinalden alıntı: HolderPoker
quote:
Peki format atmam gereklimi sadece işlemci değişcek ama ne dersin atayımmı bide 32 bitmi 64 bitmi kurayım ? 2 gb ram var 64 iyi gider gibi sistem özellikleride yaziyor sence ne yapayım ?
Çok gerek yok formata, şu an 32 bit kullanıyorsan 64 bit kurabilirsin 64 bit destekli işlemcin varsa mutlaka 64 bit işletim sistemi kullan. -
quote:
quote:
quote:
Peki format atmam gereklimi sadece işlemci değişcek ama ne dersin atayımmı bide 32 bitmi 64 bitmi kurayım ? 2 gb ram var 64 iyi gider gibi sistem özellikleride yaziyor sence ne yapayım ?
Çok gerek yok formata, şu an 32 bit kullanıyorsan 64 bit kurabilirsin 64 bit destekli işlemcin varsa mutlaka 64 bit işletim sistemi kullan.
e8300 işte 64 bit heralde :D format atmadan değiştirebiliyomuki 32 bitten 64 bite?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok gerek yok formata, şu an 32 bit kullanıyorsan 64 bit kurabilirsin 64 bit destekli işlemcin varsa mutlaka 64 bit işletim sistemi kullan.
e8300 işte 64 bit heralde :D format atmadan değiştirebiliyomuki 32 bitten 64 bite?
Format şart.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Format şart.
Peki win 7 nin hangisi daha performanslı ultimate home basic felan ?
-
Hocam ramin az o yüzden tavsiyem 32 bit yönünde 2 gb ramle daha performanslı bir bilgisayar kullanırsın.birde win7 home pre yada pro kur daha az ram kullanıyorlar ultimate biraz kasabilir pc ni.quote:
Orijinalden alıntı: HolderPokerquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Format şart.
Peki win 7 nin hangisi daha performanslı ultimate home basic felan ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rajak
Hocam ramin az o yüzden tavsiyem 32 bit yönünde 2 gb ramle daha performanslı bir bilgisayar kullanırsın.birde win7 home pre yada pro kur daha az ram kullanıyorlar ultimate biraz kasabilir pc ni.
Peki hocam
Benzer içerikler
- işlemci cache nedir
- vt-d nedir
- işlemci ghz arttırma
- ryzen ne demek
- i5 mi i7 mi
- samsung exynos 1380
- amd threadripper
- intel core ultra 9 285k
- snapdragon 888
- dimensity 8400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X