Şimdi Ara

ufak çapta modifiye çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar abiler kardeşler vatandaşlar size bir iki konuda sorum var bu araba konusunda baya bi toyum sadece forum sitelerinden okuduklarımla bilgileniyorum daha önce hiç modifiye girişimim olmadı ehliyeti daha yeni aldım baba yadigari tempraya ufak çapta aksesuar yapmak istiyorum

şu anda araba full+full orjinal teyibinden tut döşemelerine kadar dış kaportasına kadar 2 hafta sonra güneş yanığından dolayı tavan ön kaput bi de arka kaput boyanacak ondan sonra araba benim
    hevesimi gidermek için ufak da olsa bakım yapmak istiyorum stajdan kalan 2 milyar param var babamın da yardımıyla 2750 yi bulur

yapılacak aksesuar listesi

pioner deh-2000 yada jvc kd-g335 cd çalar
    açık hava filtresi
    abarth eksoz
    film cam
    krom paspas takımı
    typer mavi siyah döşeme+direksiyon simidi
    typer pedal kiti
    typer elfreni topuzu+ışıklı vites topuzu
    beyaz far(xenon deyil ha 20 milyonluk ampül)
    arkaya ışıklı orjinal tempra spoileri
    ön marka iptali
    içeriye pedal tarafından vuran ve geceleri vites topuzuyla beraber loş bi ışık yaratan lacivert lamba
    pioner sağlam ve ucuz bi anfi
    1 adet 30cm subwoofer
    4 adet oval kolon
    ön cam hariç lazerli film
    devir saati

1)tempramdan tok bir ses almak için (o kadar fazla cafcaflı deyil mahalleyi inletecek kadar ve tüm trafik polislerini arkama takacak kadar deyil)
    hangi tip performans(abarth) eksozunu önerirsiniz?

2)komşum da senin araba karbiratörlü açık hava filtresinin fazla bi etkisi olmaz enjeksyonlulardaki gibi güzel ses vermez dedi gerçektende öyle mi?

3)bu eksozu yeni muayene sistemine göre desibelini felan ölçüyolar mı malum muayene yaklaşıyo geri sök tak olayı olmasın......

4)muayenede açık hava filtresine kızıyolar mı:)?

5)film çekersem arabanın %70inin görünmesi gerekiyomuş diyolar muayenede kızarlar mı?

6)bi de son bi sorum var birazz fazla soru sordum galiba forma yeni üye oldum kendimizi tanıtacağımız bi bölüm varmı (cahilliğime verinxD)

abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim bu araba muayenede yada çevirmelerde fln bi sakatlık yaratır gibime geliyo nası sakata gelmeden arabamızı modifiyeliyecez onun da bi püff noktasını verin bea

• bir apaçi daha çıkıyor trafiğe, hayırlara vesile olsun...

1) temprada ses nasıl çıkar bilmiyorum ama abart lı bir şahininkine yakın olsun diyorsan sana her hangibir abart son susturucu yeter gibime geliyor..

2)Komşun haklı.

3)yüksek sesli abartlar egzos muanesinden geçemiyor, yada normal muaneden geçemiyor. sonuç olarak geçemiyor işte.. arkadaş orjinali taktırıp geçti muaneden oradan biliyorum.

4)bak işte onu bilmiyorum.

5)muanede kızmıyorlar, trafikte yakalarlarsa öttürüyorlar, heleki aracı belirttiğin şekilde yaparsan çok dikkat çekersin, lazerle çektirdiğin filmi elinle sökersin...

6) kendini tanıttın, tanıştığımıza memnun oldum :)

şimdi gelelim almak istediklerine; şahsi yorum yapmak istiyorum müsadenle :)

pioner deh-2000 yada jvc kd-g335 cd çalar / hiç gerek yok, pioneer 3050 USB li modeli internette 200 lira
    açık hava filtresi / pek bir yararı olmayacaktır, istediğin seside alabilirmisin bilemiyorum. youtube da falan "tempra hava filtresi" şeklinde arama yapmanı tavsiye ederim
    abarth eksoz / aracınla yarım saatlik yola çıktığında bile duyduğun sesten kendin rahatsız olursun, artık başkalarını rahatsız etmemeni temenni ederim. polislerle de uğrasırsın.
    film cam / aracın iç döşemeleri koyu renkse açık ton kullanabilirsin
    krom paspas takımı / şimdiden hayırlı olsun, umarın aracın rengine uyar
    typer mavi siyah döşeme+direksiyon simidi / direksiyonu anladımda döşemeyi anlamadım, komple iç döşeme mi? kapılar, tavan vs. yoksa koltuklar mı?
    typer pedal kiti / kaliteli ürün al, yolda yerinden çıkarsa sorun yaratır
    typer elfreni topuzu+ışıklı vites topuzu / ışıklarını aracında gösteriş yaptığında aç sadece, yolda çok dikkatini dağıtır.
    beyaz far(xenon deyil ha 20 milyonluk ampül ) / çok küfür yiyeceksin...
    arkaya ışıklı orjinal tempra spoileri / ortasında ledli stop lambası olanlardan sanırım, güzel olur.
    ön marka iptali / masraflı ve gereksiz olabilir. ha diyorsan ızgarayı değiştiricem, onu bilemem :)
    içeriye pedal tarafından vuran ve geceleri vites topuzuyla beraber loş bi ışık yaratan lacivert lamba / afedersinde pavyon aracı gibi olur, yada full aksesuarlı hat minibüsü gibi... tabi yine sen bilirsin.
    pioner sağlam ve ucuz bi anfi / tek markaya takılı kalma
    1 adet 30cm subwoofer / güzel.
    4 adet oval kolon / arka mdf ye, ve hepsi görünür şekilde dimi.. :) üstünü ince birşeyle kapatmanı öneririm.
    ön cam hariç lazerli film /
    devir saati / en can alıcı nokta. çok gereksiz, böyle konsolda kocaman bi top.. gökkuşağı gibi bide. önden bakıldığında çok sırıtıyor. illa alacaksan siyah al, yada siyaha boya.

aklına bişey takılırsa sorabilirsin.

• öncelikle bana değer verip konuma cevap attığın için sana ve senden sonraki cevap atanlara çok teşekkür ederim

hiç gerek yok, pioneer 3050 USB li modeli internette 200 lira/pionerr işi aklıma yatta o daha iyi olur hem aynı para hem daha çok özellik kumanda usp fln:)
    pek bir yararı olmayacaktır, istediğin seside alabilirmisin bilemiyorum. youtube da falan "tempra hava filtresi" şeklinde arama yapmanı tavsiye ederim/açık hava filtresini yinede alacam az da olsa beygiri yükseltiyo
    aracınla yarım saatlik yola çıktığında bile duyduğun sesten kendin rahatsız olursun, artık başkalarını rahatsız etmemeni temenni ederim. polislerle de uğrasırsın/eksoza da bi çağre buldum gibi bizim çılgın türkler vanalı eksoz diye bi sistem çıkarmışlar vanayı kapatıyon normal ses açıyon abarth sesi.. şu an onu araştırmaktayım
    aracın iç döşemeleri koyu renkse açık ton kullanabilirsin/eksozla filmi muayeneden sonra taktırsam daha uygun olur sök çıkar olmasın zaten para kısıtlı:)
    direksiyonu anladımda döşemeyi anlamadım, komple iç döşeme mi? kapılar, tavan vs. yoksa koltuklar mı?/koltuk+emniyet kemerinin yanına asılan cırtcırtlı bi zımbırtı var
    ışıklarını aracında gösteriş yaptığında aç sadece, yolda çok dikkatini dağıtır./onu da düşündüm peder elektirikçi ona ayrı bi anahtar fln koyduracam
    ortasında ledli stop lambası olanlardan sanırım, güzel olur./onu da buldum çıkma bi tane sadece çatlak fln var bakalitçiye yaptıracam tavan boyasıyla beraben onu da hallederim
    masraflı ve gereksiz olabilir. ha diyorsan ızgarayı değiştiricem, onu bilemem :)/zaten ızgaradan başka bir yerde marka yok:)
    afedersinde pavyon aracı gibi olur, yada full aksesuarlı hat minibüsü gibi... tabi yine sen bilirsin./haklısın bi an gaza geldim onlar olmayacak tabi
    arka mdf ye, ve hepsi görünür şekilde dimi.. :) üstünü ince birşeyle kapatmanı öneririm./mecbur kapatacam çünkü ankaranın %30 u geçimini oto fareliği+hırsızlığıyla sürdürüyor
    en can alıcı nokta. çok gereksiz, böyle konsolda kocaman bi top.. gökkuşağı gibi bide. önden bakıldığında çok sırıtıyor. illa alacaksan siyah al, yada siyaha boya./zaten arabanın kendi devir saati var da ekstra devir saati daha bi hava katıyo maksat gösteriş olsun

tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim çok yararın dokundu özellikle cd çalar konusunda

• tamam döşemeyide anladım buyur buda bahsettiğim teyp, en kısa sürede bende aynından alıcam

http://www.sahibinden.com/pioneer_deh-3050ub_mp3_wma_cdrw_usb_sokk_fiyat-39WQQaXQQ13780418WQQpXQQdisplayitem
  • okk baktım güzel teyp saolözellikle usp girişinin olması büyük bir avantaj
  • şuna bak 140 kişi okumuş 1 kişi cevaplamış
  • konu ile alakasız ama
    madem aracın orjinal , onu da trafikteki diğer kardeşleri gibi aksesuara boğma bence.
    2750 ytl nin bir kısmı ile aracın bakımını yaptır uzun yıllar bin.gerisi cebinde kalsın.

yukarıda saydıklarından sadece kaliteli bir müzik seti + 4 kolon yaptırırım.
    bu şahsi fikrim sadece.

hele hele devir saatini anlamadım.
    devir saati yok mu tempralarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 12 Mayıs 2009; 1:11:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  ufak çapta modifiye çalışması

böyle birşey yaptırmıcaksan ses sistemi dışında bulaşma
  • quote:

konu ile alakasız ama
    madem aracın orjinal , onu da trafikteki diğer kardeşleri gibi aksesuara boğma bence.
    2750 ytl nin bir kısmı ile aracın bakımını yaptır uzun yıllar bin.gerisi cebinde kalsın.

yukarıda saydıklarından sadece kaliteli bir müzik seti + 4 kolon yaptırırım.
    bu şahsi fikrim sadece.

hele hele devir saatini anlamadım.
    devir saati yok mu tempralarda?

valla bi heves be abi her türk erkeğinin yaptığı gibi biz de gösteriş meraklısıyız farkımız olmasını istiyoruzz bi trafikte giderken tüm gözleri üstüne çekmek bi de şuna bak çulsuz arabada cd çalar bile yok dediddirmek var ama bu ehliyet işi olmayacak gibi direksiyon sınavını sallayıp sapıtıyolar şu direksiyon sınavının tarihlerini bilen varsa yazsın be abi

• quote:

böyle birşey yaptırmıcaksan ses sistemi dışında bulaşma

zaten böyle bişey olmasa da olsada ses sisteminden başka güzel bişey yok arabada. ben body kit arkaya 45 cm spoiler fln takdırmayacam ki sadece ufak çapta modifiye çalışması
  • yaklaşık okuyan 250 kişi toplam yorum da 9 şu işe bak onun da 5 i benim
  • Yorum için beklemen gerekiyor. Hevesini anlamakla beraber herkesin geçtiği bu yoldan seninde hevesin kırılmaması için söylüyorum araca çok ışıklı vs.. şeyler taktırma.Benim mantığımda modifiye yaptığın araba çok önemli değildir , önemli olan temiz iş yapmak.Bu yukarıda yazdıklarınla temiz bir iş olmaz.Birdefa arabanın içine okadar ışığın nedeni nedir?Abarth egzoz dediğin performans egzozu ise , markalı bişeyi bu bütçeyle alman biraz zor gibi.Alacağın egzozda çok sesli olur tabi şuanda orta susturucu ne durumda felan bilmiyorum.Katalitiğin felan çok doluysa çok ses olmayadabilir.
  • eksoz değişeli iki ay oldu komple manifolttan itibaren sıfır eksoz takıldı

katalitik derken orta susturucu galibaonu iptal edip 120 milyonluk abarthlardan taktırsam daha güzel ses çıkmaz mı

ayrıca bu katalitiği sökünce eksoz emilsiyondan geçmiyo diyolar doğru mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.