Şimdi Ara

ßugün satılan şeylerden aldınız mı ¿

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ßugün 23 nisan olması nedeniyle metin2 de birisi / çikolata,Gül,Lolipop vs. satıyordu/ ben tüm paramı verdim..Çünkü birisiyle konustum içinden güsel şeyler çıkıyomuş..İlk aldım bişe cıkmadı 2. Aldım Kutsama cıktı =)) tüm paramı yatırdım..Siz de alsaydınz keske..25 k dan aldıklarımı haftaya 150 k dan satacağım cok fazla kara gireceğim =))

• evet çok kara gireceksin :)
  • 5m'lik çikolata aldım sonuç 2 kutsama 2 zen fasulyesi 1 hamle bk 6 tane de gümüş bar...
  • Seneye ben de öyle yapacağım..Para biriktirip boyuna alacağım :))
  • olay yarımcısını gördüm ama sadece havai fişek satıyodu
  • yok dün lolipop çikolota gül vs. satıyolardı ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xSquaLLx

olay yarımcısını gördüm ama sadece havai fişek satıyodu

tuva da sadece hava fişek atıyolarmış:D::DD:D

ben parayı çikolata ve güle yatırdım 80m lik aldım 122 kutsama bir ton zen dasulye ve gümüş bar

bu etkinlik yüzünden stajdan kaldık ama saglık olsun paranın dibine vurduk:D:DD:D:D:
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxian

quote:

ben parayı çikolata ve güle yatırdım 80m lik aldım 122 kutsama bir ton zen dasulye ve gümüş bar

bu etkinlik yüzünden stajdan kaldık ama saglık olsun paranın dibine vurduk:D:DD:D:D:

nerden buldun o kadar parayı benim elime daha 1m Geçmedi

• çok basit 30 lwl lik bir yan char açıp +9 dolunay ve diğer itemlerle donatıp metin taşı kesmeye göndereceksin(25-30 lwl lik metin taşları) 30 lwl lere çok iyi itemler düşüyor(+4+3taslar ve pahalı bklar).Bu arada haritada metin taşlarının nerede çok çıktıgını bilmek lazım.taktik şu ch1 de metini kestikten sonra ch degiştirin mesela ch2 ye geçin aynı yerde 1-2 dk içinde yine metin bulursunuz günde 7-8 m yapmamak için hiç bir sebep yok.

bu arada mutlaka atınız olsun daha hızlı metin bulabilmek için yoksa yürüyerek insan sıkılabiliyor.cevap verebildiysem ve yardımcı olabildiysem ne mutlu.

son olarak charınızın güvenliği için (herkes için söylüyorum) hile kullanmayın.
  • quote:

çok basit 30 lwl lik bir yan char açıp +9 dolunay ve diğer itemlerle donatıp metin taşı kesmeye göndereceksin(25-30 lwl lik metin taşları) 30 lwl lere çok iyi itemler düşüyor(+4+3taslar ve pahalı bklar).Bu arada haritada metin taşlarının nerede çok çıktıgını bilmek lazım.taktik şu ch1 de metini kestikten sonra ch degiştirin mesela ch2 ye geçin aynı yerde 1-2 dk içinde yine metin bulursunuz günde 7-8 m yapmamak için hiç bir sebep yok.

bu arada mutlaka atınız olsun daha hızlı metin bulabilmek için yoksa yürüyerek insan sıkılabiliyor.cevap verebildiysem ve yardımcı olabildiysem ne mutlu.

son olarak charınızın güvenliği için (herkes için söylüyorum) hile kullanmayın.

deniycem çok soal

• quote:

quote:

Nedem Tuva ya en sorunlu server burası ya neden hep ben

• Adam stajdan kaldım ama olsun para yaptım diyor. Bu oyun ne etmiş bize ya.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.