Şimdi Ara

Ukrayna, Moskova Havalimanı'nı Vurdu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ukrayna, Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'nı Vurdu
    https://twitter.com/TamgaTurk/status/1769283124561670510

Ramin SADIK (@saki552003) on Xtwitter
    ++ Moskova, Domodedovo Havalimanı yakınları (17 Mart 2024)
    https://twitter.com/saki552003/status/1769281394578956749

NEXTA (@nexta_tv) on Xtwitter
    Several drones attacked #Moscow's Domodedovo Airport at once tonight
    https://twitter.com/nexta_tv/status/1769258349886136635

• Ukrayna ne hedefliyor ne amaçlıyor gerçekten anlayamıyorum.

Kendi topraklarındaki işgalci güçleri vurmayıp adamalrın merkezindeki Havalimanını vurmak ile nereye varacaklarını sanıyorlar acaba !

Zorla topyekin Rusya bir Süpürme harekatına kalksın diye mi zorluyorlar kanıtıyorlar çözemedim. ABD tamma silahı parayı veriyorda olan senin insanına senin gencine halkına olacak. Neyin savaşını veriyorsalar. Gerçekten yazık günah...

• ne yapcaklardi? rusya bol bol kiev, odessa yi bombalarken sikinti yok, ukrayna rusyanin iclerini bombaladigi zaman mi sorun?

• Ukrayna kaybedeceği bir savaşın içinde. Bunu seçtikleri aptal başbakan ile tercih ettiler. Kazanma ihtimalleri yok. Salakça bir şey bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 17 Mart 2024; 17:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun ukraynaya çok taktiksel ve güzel bi hareket olması gerekeni geçte olsa yapmış savaşı rusyanın içinde hissetmesini sağlıyor ki rusyayı tam geri çekilmeye zorlasın iç baskıyı artrıyor

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

E o zaman teslim olsunlar bari, insanlar ölmemiş olur. Bu mudur?

• Aslında rusyadaki metropollere havadan milyonlarca afiş atacaksın şu saatte şurada şu yüzden protesto yapın diye halk zaten kinli , güzel olur bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında taktik nükleer gelirse şaşırmam.

• 2014'ten beri savaşı başlatan ve körükleyen Putin bu bir

Siz de o kadar mandacısınız ki ülkesini kaybetse dahi savunmak yerine başka ülkelerin himayesi altına alınmak istiyorsunuz. Allah'tan Kurtuluş Savaşında sizin gibi mandacı, himayeci zihniyetli komutanlar yoktu. Bu iki

Kurtuluş Savaşında Sovyetler bize yardım etmişti. Bu mantığınızla o zaman Rusya'nın uydu ülkesi olma girişimiyle İtilaf devletlerine karşılık verdik  Bu üç...

Nato'ya girmemizin en temel sebebi Sovyetlerin doğu topraklarımızı istemesi bu dört

Putin ve mentalitesi Rusya'nın başında olduğu sürece Rusya despotizmine karşı her ülke dibine kadar haklıdır... Bu da beş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Mart 2024; 22:5:34 >
  • Senin gibi troller banlanıp banlanıp forumda yeni hesap açıyor belli. Bir yerinizden uydurduklarınızı sağda solda yazıyorsunuz. Doğru düzgün bir hükümet olsa vatan hainliğinden içerde olmanız gerekiyordu.

• design.code kullanıcısına yanıt

Benim Atatürk'e sizin gibi avrasyacı mandacılardan daha büyük saygım ve sevgim var ve bunu kıbrıs gazisi bir babanın oğlu olarak yazıyorum.

Emperyalizmin her türlüsüne karşıyım. Türk milletinin de emperyalizminin her türlü karşı olması gerekiyor. Bir emperyalizmi desteklememek için diğer emperyalizmi desteklemek Türklüğe sığmaz... Ne ABD-Ne Rusya ikisi de düşmanımızdır. bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Mart 2024; 22:45:21 >
  • design.code kullanıcısına yanıt

Avrupanin gazina geldi sonra kimse iplemedi adami  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.