< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoawaken -- 5 Mayıs 2019; 16:32:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoawaken -- 5 Mayıs 2019; 16:32:30 > |
Kargo kaybolunca adam fikih alimine donusmus. Sayenizde firsat kovalarken bahaneyle her gun ayet okuyoruz. Ben de hayrina bir yasin okuyayim olmuslerin ruhuna gitsin.
|
ama herkesin bildiği üzere bu ülkeden ÇALMAK o kadar normalleştirildi ki; "KUL HAKKI EN BÜYÜK GÜNAHTIR" sözü çoğu kişi tarafından ehemmiyetini ve değerini yitirdi. kim ne derse desin bu ÜLKEMİZİN ACI GERÇEĞİ. |
Ben onlarca sipariş verdim. Nazar değmesin ama takipsiz postalarım bile kaybolmadı.
Yalnız 5-6 sene önce 1 tane kulaklığın paketini açıp kulaklığı çalmışlardı. Bu da Türkiye'ye girdikten sonra, büyük ihtimalle İzmir'de oldu. Ben PTT kargoya şikayet ettim. Müfettişler çok ilgilendi. Fakat birşey çıkmadı. Çünkü kayıtsız. Nerede çalındığı belli değildi. Bu arada şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. İşi müslümanlığa getirip, ayetler, sureler yazıyorsunuz da müslüman ülkemizin yolsuzluk listesinde en üst sıralarda olduğunu uluslararası kuruluşlar yazmıyor mu? En çok tecavüz, savaş, terör hangi devletlerde oluyor? Neyse hırsızlığı buraya bağlamanız anlamsız. Hırsızlık dine bağlanamaz. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|