Şimdi Ara

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: “Türkiye'deki 4,5G, Güney Kore'deki 5G'den daha hızlı.”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulaştırma Bakanı Uraloğlu "Biz 4,5G'ye geçmiştik ama şu anda 4,8G'yiz dersek abartmış olmam. Türkiye'deki 4,5G, Güney Kore'deki 5G'den daha hızlı."

• İçinde yaşamasak çok eğlenceli ülke.

• Benim yatak odasında 3G çekiyor.  

• 900 mbit  

Migrante Koreayoutube
    5G download speed in Korea
    https://www.youtube.com/shorts/YLGmZ16-68I

Bende telefon, şehirdeki yoğunluktan uzak ve iyi çeken yerde 80 mbit ile indiriyor. Superbox 4.5g de akşamları 12 mbit ile indiriyor, biraz daha yavaşlarsa 90 lı yıllardaki dial up' a dönecek asjhdgsajdgjhad   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 30 Kasım 2024; 18:29:55 >

• Güney kore bizi kıskanıyor yeğenim
  • Adamın internet ile alakası kankası binali ile yarışır, şaşırtıcı olan bilgili olması olurdu. Oturduğu kolkuk ile gayet uyumlular.

• ben tuvalette zıçarken edge ile bağlanıyorum

• O değil de türkiyede 7g kullanıyoruz dese inanacak en az bilmem kaç milyon adam var bu ülkede. ( 7g daha dünyada yok argeleri yeni yapılıyor )

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

sadece o değil bugün hızlıyız der, alkışlarlar

yarın yavaşız der, yine alkışlarlar

ne dedikleri pek fark etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 30 Kasım 2024; 20:28:18 >
  • Laboratuvar da bile o hızları veremezsiniz, fazla gül şerbeti içmiş
  • Redeemertr kullanıcısına yanıt

O mantıkla ülkede hayvancılık bittiğinde domuz eti yemek için fetva çıkartacaklar 5 vakit namazında olan akp liler domuz yemek için sırada bekleyecekleri gün gelecek. Bu partinin amacı bu zaten aç bırak sağlıksız kansroejen zehir yedir hastalıklı yaşasın oy versin başka bir amaçları yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.