Ulaştırma Bakanı Uraloğlu "Biz 4,5G'ye geçmiştik ama şu anda 4,8G'yiz dersek abartmış olmam. Türkiye'deki 4,5G, Güney Kore'deki 5G'den daha hızlı." |
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: “Türkiye'deki 4,5G, Güney Kore'deki 5G'den daha hızlı.”
-
-
İçinde yaşamasak çok eğlenceli ülke.
-
Benim yatak odasında 3G çekiyor.
-
900 mbit
Bende telefon, şehirdeki yoğunluktan uzak ve iyi çeken yerde 80 mbit ile indiriyor. Superbox 4.5g de akşamları 12 mbit ile indiriyor, biraz daha yavaşlarsa 90 lı yıllardaki dial up' a dönecek asjhdgsajdgjhad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 30 Kasım 2024; 18:29:55 >
-
Güney kore bizi kıskanıyor yeğenim -
Adamın internet ile alakası kankası binali ile yarışır, şaşırtıcı olan bilgili olması olurdu. Oturduğu kolkuk ile gayet uyumlular.
-
ben tuvalette zıçarken edge ile bağlanıyorum
-
O değil de türkiyede 7g kullanıyoruz dese inanacak en az bilmem kaç milyon adam var bu ülkede. ( 7g daha dünyada yok argeleri yeni yapılıyor )
-
sadece o değil bugün hızlıyız der, alkışlarlar
yarın yavaşız der, yine alkışlarlar
ne dedikleri pek fark etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 30 Kasım 2024; 20:28:18 > -
Laboratuvar da bile o hızları veremezsiniz, fazla gül şerbeti içmiş -
O mantıkla ülkede hayvancılık bittiğinde domuz eti yemek için fetva çıkartacaklar 5 vakit namazında olan akp liler domuz yemek için sırada bekleyecekleri gün gelecek. Bu partinin amacı bu zaten aç bırak sağlıksız kansroejen zehir yedir hastalıklı yaşasın oy versin başka bir amaçları yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X