Şimdi Ara

Ülke çok gergin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes ben de dahil çok gergin sonumuz Kötü gibi temennimiz iyi olmasi fakat durum içler acısı artik yeter birileri istifa etsin yeter yeter yapistiniz koltuğa içisleri istifa etmez Mit istifa etmez ben mi istifa edeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben vatandaşlıktan istifa ediyorum , fırsat bulduğum anda topuklayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Ocak 2017; 14:23:45 >
  • Öyle oluyor mu?
    https://youtu.be/bkvUqKrRTu8

• Yo ben çok rahatım alıştım artık hiç gözümü kırpmadan ölebilirim öldürebilirim gibi geliyor bana artık, önceden bi bomba batladığında falan korkardım bacağım koparsa vs diye şimdi olsun bi tane daha var diyorum. Bu halk bizi bu hale getirdi. Yine bu halk fetöyle yıllarca iş tutarak geleceğimizi çaldı. Diyeceğim o ki bu halk böyle olduğu sürece-ki olacak- hiç bir mok değişmeyecek ve sürekli ülke çok gergin kalacak
  • arada banada oluyor bu ülkeden gitme isteği ama hiçbir ülke kendi ülken gibi olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: J3englames

arada banada oluyor bu ülkeden gitme isteği ama hiçbir ülke kendi ülken gibi olamaz

merak etme ordaki türkler ülkeni aratmıyor (!)
  • Şiddetli kınama geldimi arkadaşlar ? sadece yaptığımız bu ondan merak ettim çok şiddetli ise terörist kalp krizi geçirip ölmüş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Şiddetli kınama geldimi arkadaşlar ? sadece yaptığımız bu ondan merak ettim çok şiddetli ise terörist kalp krizi geçirip ölmüş olabilir

https://forum.donanimhaber.com/erdogan-teror-saldirisini-siddetle-kiniyorum--122957980

Gelmiş, fırından yeni çıktı sıcak sıcak.
  • Gerginlik varsa terörden değil açlıktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Gerginlik varsa terörden değil açlıktan...

Aç bırakanlar kim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.