Bildirim
Ülke çok gergin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben vatandaşlıktan istifa ediyorum , fırsat bulduğum anda topuklayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 1 Ocak 2017; 14:23:45 > -
Öyle oluyor mu?
https://youtu.be/bkvUqKrRTu8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yo ben çok rahatım alıştım artık hiç gözümü kırpmadan ölebilirim öldürebilirim gibi geliyor bana artık, önceden bi bomba batladığında falan korkardım bacağım koparsa vs diye şimdi olsun bi tane daha var diyorum. Bu halk bizi bu hale getirdi. Yine bu halk fetöyle yıllarca iş tutarak geleceğimizi çaldı. Diyeceğim o ki bu halk böyle olduğu sürece-ki olacak- hiç bir mok değişmeyecek ve sürekli ülke çok gergin kalacak -
arada banada oluyor bu ülkeden gitme isteği ama hiçbir ülke kendi ülken gibi olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: J3englames
arada banada oluyor bu ülkeden gitme isteği ama hiçbir ülke kendi ülken gibi olamaz
merak etme ordaki türkler ülkeni aratmıyor (!) -
Şiddetli kınama geldimi arkadaşlar ? sadece yaptığımız bu ondan merak ettim çok şiddetli ise terörist kalp krizi geçirip ölmüş olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: forsaken54
Şiddetli kınama geldimi arkadaşlar ? sadece yaptığımız bu ondan merak ettim çok şiddetli ise terörist kalp krizi geçirip ölmüş olabilir
https://forum.donanimhaber.com/erdogan-teror-saldirisini-siddetle-kiniyorum--122957980
Gelmiş, fırından yeni çıktı sıcak sıcak. -
Gerginlik varsa terörden değil açlıktan... -
quote:
Orijinalden alıntı: BekiRoRo
Gerginlik varsa terörden değil açlıktan...
Aç bırakanlar kim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X