Şimdi Ara

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fake haber CPU throttling kalkali 4 yil oldu.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Android planlı eskitmeye pek ihtiyaç duymuyor zaten 1 yıl sonra her halükarda yavaşlamaya başlıyor

• %3 gibi bir artış var. Gerek var mı o kadar arkadaşlar, şahin gözleriniz mi var o kadar yavaşlığı hissediyorsunuz?

• 6s de denedim uygulama açılış hızları arttı gibi geldi ama psikolojik de olabilir bilemiyorum.

• Pek iphone taraftarı değilimdir

Fakat kızımın eski telefonu bana kalınca iphone 6 yı hala kullanıyorum. Sadece konuşmak için kullanılacak telefonlar için android yerine iphone uzun dönem için çok daha ekonomik bir alternatif diye düşünüyorum

Tabiki apple’nin türlü numarasına rağmen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunun aynısını işlemciler ve ekran kartları için yapmadıklarını kim söyleyebilir garantisi var mı?

• iphone 6 ve iphone 5 ile denedim. Uygulama açılış hızları, menülerde akıcılık ve safari hızlandı. En güzeli ara sıra uygulamalardaki ve safarideki anlık kasmalar yok oldu.

• 2016 yılından beri Iphone SE kullanıyorum. 2020 Haziran ayında çok fazla yağmur altında kalınca telefon su alıp kapandı. Ben de apar topar aynı gün yeni modelini aldım.

Daha sonra telefon kuruyunca tekrar çalışmaya başladı ve yedek telefon olarak halen kullanmaktayım. Evde internette vakit geçirmek için eski telefonumu kullanıyorum.

Şu anda pil kapasitesi %86 gözüküyor. Bataryasını değiştirip muhtemelen bir 5 yıl daha çok rahat kullanırım.

Bahsi geçen yavaşlığı hiçbir zaman hissetmedim, ne eski SE'de ne de yeni Iphone SE'de. Evet Apple biraz pahalı, evet gıcık olduğum bazı tarafları var ama halen Android ile aralarında dağlar kadar fark var. Iphone'a geçmeden önce yıllarca Android kullandım ve hiç memnun kalmadım.

Babama doğum gününde çok övülen Xiaomi Redmi Note 8, anneme de Anneler Günün'nde Oppo A5 (2020) aldım. Size şöyle söylim; Oppo ile Xiaomi'ye elime aldığımda sadece 30 saniye katlanabiliyorum, duvara vurasım geliyor telefonu. Android almak gerçekten hiç akıl işi değil. Xiaomi ile Oppo arasında bir kıyas yaparsam Oppo bir tık daha başarılı geldi.

Üstelik Iphone hiç değer kaybetmiyor. Şimdi eski telefonumu satmaya kalksam eminim ki aldığım fiyatın yarısına satılır. Iphone kullanacaksan kayda değer bir özellik olmadıkça kesinlikle güncelleme yapmayacaksın. Bu şekilde telefonu eskitene kadar, yıllarca ilk günkü performansta kullanabilirsin.

Şimdi en kral, en pahalı Android telefonu getirsinler, 5,5 yıllık Iphone SE ile kapıştıralım. Bakalım hangisi daha akıcı çalışıyor, hangisi uygulamaları oyunları daha çabuk açıyor görelim.

Android = zaman ve vakit kaybı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgotten -- 26 Ağustos 2021; 15:15:24 >

• mralikagan kullanıcısına yanıt

Aynı şeyi çalıştığım yerde ki arkadaşta demişti.

oppo aldım iphone 12’den 10 kat daha iyi demişti kamerası on numara süper diyordu sjsjskdk. Iphone 12nin kasasına bile dokunmamış tipler aldığı dandik telefonu yüceltiyor eziklik psikolojisi tamamen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hikaye bana inandırıcı gelmiyor.

• kizil_elma kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum o kadar hızlı olduğunu ben de android kullanıyorum öyle ciddi bir yavaşlama olmadı kaç yıldır.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Bence sadece apple a fanboyluk ve ABD için vize ve yeşil kart için yandaşlık yapıyorsun:)) Huaweinin senin söylediklerini ispatlayacak haberlere rastlamadığım gibi kamerası şusu busunda zamanla arıza veya yavaşlama olmayan telefon ve marka görmedim ben.

• focusrite kullanıcısına yanıt

Zamanla yavaşlamak var, bilerek yavaşlatılması var. İnsan da yaşlandıkça yavaşlar. Ama apple sportmenlik yapıp zamana bırakmıyor, kendisi bilerek yavaşlatıp yaşlandırıyor. Sorun bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: monacomen

Zamanla yavaşlamak var, bilerek yavaşlatılması var. İnsan da yaşlandıkça yavaşlar. Ama apple sportmenlik yapıp zamana bırakmıyor, kendisi bilerek yavaşlatıp yaşlandırıyor. Sorun bu.

Bu doğru zaten 2010 dan beri iphone kullanan biri olarak çok iyi biliyorum, özellikle iphone 6 benim için en kısa sürede suyu çıkan telefon oldu, pil ve yavaşlama olarak, sonra SE geçtim dünya varmış derken bu pil olayı patladı ve resmen bu yavaşlatma olayını ertelediler, baksana taa 2017 de çıkan iphone8 ler canavar gibi çalışıyor, iphone 6 daha 2. senesinde haşat olmuştu. geçen yıl se2 aldım ama wifi den memnun değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 26 Ağustos 2021; 16:4:33 >
  • iPhone 6S’te Fransa ve sonrasında Türkiye seçerek test ettim fark bu şekilde.

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor
    Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

demek ki neymiş?

bazı kekoların komplo teorisi zannettiği şeyler bal gibi de gerçekmiş.

Bunla aşı karşıtlığını meşru kılmak da iyiymiş Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor 

• kuasudba kullanıcısına yanıt

Hem CSC değişmiyor. Hem batarya hızlı bitiyor.

• monacomen kullanıcısına yanıt

Çin saçma sapan sebeplerle hatta ne sebebi sebep bile sunmadan batının ürünlerini yasaklayınca sorun yok batı o çinin firmalarına ceza uygulayınca auuuww bence batı tamamen çin kökenli bütün ürünleri çin gibi yasaklasın dişe diş

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.