Dediklerin ise yariyor diyorsun ki yandaslik yapiyormusum :) Kibir gibi olmasin da yandasliga ihtiyacim hepsi zaten var :)) Apple i elestiririm de ama herseyde olugu gibi dogruya dogru diyebilmek veya katilmak ta bir ERDEM liliktir Sezgilerim de kuvvetlidir sanal alem de olsa :))) Arastir istersen . Sen basit arastirma dahi yapamiyorsun ... Hic olmazsa benim profilim acik : Huawei ile ilgili senin aradigin tum cevaplar orjinal kaynaklari ile zaten birkac yilddir paylasiyorum. Hadi yine iyisin kolaya kondun seni gidi koftehor seni |
Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (9. sayfa)
-
-
Hangi modeli mesela bu dediklerinizi uyuyor?
Çevremde 3 kişide mate 10, p20 ve p30 var, ilk günkü gibi de telefonları. Pil dahil. Normal kullanımda adamlar bir kez şarj ediyor günde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: smart1978Dediklerin ise yariyor diyorsun ki yandaslik yapiyormusum :)
Kibir gibi olmasin da yandasliga ihtiyacim hepsi zaten var :))
Apple i elestiririm de ama herseyde olugu gibi dogruya dogru diyebilmek veya katilmak ta bir ERDEM liliktir
Sezgilerim de kuvvetlidir sanal alem de olsa :)))
Arastir istersen . Sen basit arastirma dahi yapamiyorsun ...
Hic olmazsa benim profilim acik : Huawei ile ilgili senin aradigin tum cevaplar orjinal kaynaklari ile zaten birkac yilddir paylasiyorum. Hadi yine iyisin kolaya kondun seni gidi koftehor seni
Bu kadar çok satır başı yapıp da hiç bir şey anlatamayan çok az yazı görmüşümdür bu da onların arasında ilk ona girer. Araştırma derken lütfen şu nokta nereye konur, üç nokta nerede başlar bunları da bir araştırsan... Bir de Apple fanısın ve yurt dışından katılıyor olabilirsin yarışmaya ama en azından Türkçe klavye kullanmayarak çok belli etme yerli biri olmadığını he mi Canıtın:))
-
İşte güya çevre dostluğu falan filanquote:
Orijinalden alıntı: dragotreisMillet de koştur koştur almasın. Şarj cihazı olmayan telefon mu satılırmış ya...
Allah bilir kendi sitesinde kaça satıyor
Yan sanayilere iş fırsatı sağlamaktan başka bir şey değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X