Şimdi Ara

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oppo'da reno, xiaomi'de ise mi serileri iyidir. Son yıllarda çıkan amiral gemisi androidlerle iphone'lar arasında eskisi kadar fark yok artık.

Değer kaybetmeme konusunda haklısınız ne yazık ki, keşke androidlerde böyle olsa. + Olarak teknik servis olarak da apple bayağı iyi. Bazı samsung servisleri de yardımcı oluyor, ama bu olay nadir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ccguven kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla Apple iPad'lerde yavaşlatma politikası uygulamıyor. Bu yüzden çok da önemli değil aslında. Dediğiniz gibi batarya ömrü daha ön planda :)

• Lexco kullanıcısına yanıt

Hiç dandroid kullanmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım değişmiyor Fransa seçilince yazılımın içinde yer alan ilgili kod devreye giriyor. "Eğer ülke Fransa seçilirse pil koruma modunu devre dışı bırak" gibilerinden tercüme edilebilecek bir fonksiyon eklenmiştir yazılımın içine.

• Bir if (eğer) komutuna bakar. İlla farklı bir ios sürümü olmasına gerek yok.

• Sitenin kalitesi iyice düştü. Verdiğiniz kaynağın kaynak olarak kullandığı site, iPhone'ların ülke ayarını Fransa yapınca hızlandığı iddiasını inceliyor ve bunun doğru olmadığı kanısına varıyor. Saçma sapan bir kaynağı okuyup araştırmadan haber yapınca da burada yine aynı şekilde araştırma yapmaktan aciz binlerce insan saçma sapan yorumlar yapmaya başlıyor.

screenrant
    Changing Your iPhone's Location To France Won't Make It Snappier
    https://screenrant.com/iphone-france-region-change-speed-boost
    快科技
    iPhone只要改个地区就会变快!这是什么操作
    https://news.mydrivers.com/1/778/778351.htm

Görülen performans farkına açıklama olarak ise "As for the reason behind a slight jump noticed by netizens after doing the deed, that’s likely because changing the device location forces a restart — a process that kills background app activity, freeing the memory and making the general interaction feel snappier." denilmiş. Heyecan yapacak bir durum yok yani.

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Sony nin yaptığı birçok hata var doğru. yazdıklarınızda çok doğru, kalite telefonlar yaptığı halde dış tasarımını beceremediği için telefon biri tonla zarar ettiği de doğru ama o telefondaki kıçı kırık lensler ve ps serisi oyun konsolları şirketi ayakta tutuyor. bir çok birimi zarar rekorları kırarken her geçen gün teldeki lens sayısı artınca sony dünyanın lens tedarikçisi oldu. demem o ki bence sony ürettiği kaliteli ürünlerle ayakta duruyor kene apple asla asla ve asla çoook kaliteli ürün üretmezken yazılım olarak dünyanın en iyisi diyebiliriz. şöyleki yazdığı işletim sistemini kendi ürünlerinde muazzam derece verimli kullanan bir sistem kurmuş.

ha aynı apple kapsamlı yavaşlatma da yapıyor(ki buna hakkı asla yok) ama buna rağmen yıllar önce ürettiği telefonlar hala çalışıyor.

2015 Aralık ayında aldığım 6 s plus hafızası doldu(16 idi) yükselttim 64 yaptım, batarya gitti onuda değiştim(450 tl maliyet) yaklaşık 3 ay sonrasına çıkabilirsek 6. senesinide tamamlıyacak. ve hala yazılım güncellemesi geliyor telefona.

bi samsung alsa idim 4. yılı zar zor çıkarırdı. s2 vardı 3. yıl sizlere ömür. yeni tel alacak olsam ne alırım bilemiyorum. ios teller 7-8 den başlıyor ve o kadar parada yazık. ama normal teller bie 4-5k olmuş.

• maviplanet kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, bahsettigim sonynin durumu su an degil de ps3 donemi… 2000 lerin basinda cok dehset gelirler elde eden sony saga sola el atti.. Her seyi kapali sistem ve fahis fiyatla satmaya calisti.. Ps2 de basit bir hafiza kartina bile deli paralar istedi.. Sony ericcson telefonlarında, psplerde veya kameralarinda ozel duo stick hafiza kartlarini fahis rakamlarda sattilar… Atiyorum sd kart 1gb 100₺ idiyse, sony duo stickler 200₺ idi… Sonunda iyi yaptigi islerde bile basarisiz oldu… Sonra o abd li ceoyu sutlayip kazuo hirai (sony nin son donemdeki efsane ceosu) ile ozlerine donup, donusum ve hafifleme yasayip tekrar dogru bir raya oturdular…

Onun haricinde ben de iphone ve mac kullanicisiyim… Fakat ozgurlugu kisitlayici hareketleri apple in insani irite ediyor… Hepi topu sarj girisiyle beraber 2 tane type-c baglanti noktasi nedir diye insan cildirmadan edemiyor…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Lenovo K5

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Kullanmadıysanız yada teknoloji marketlerinde kurcalamadıysanız, android hakkında yorum yapmak oldukça mantıksız olur. Bunu sadece android değil, herhangi birşey için diyorum bunu.

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt
    Dostum o cihaz 5.5 sene öncesinin alt/orta segment telefonu, iPhone'u son yıllarda çıkan amiral gemisi cihazlarla karşılaştırmanız daha mantıklı olur.

Valla değil amiral gemisi uzay gemisi cihazlar bile olsa Apple mükemmele yakın yazılımı sayesinde şu anda sektör lideri ve uzunca bir süre de öyle kalacak gibi görünüyor. Steve Jobs sonrası eskisi kadar innovatif değil fakat yine de ufak da olsa geliştirmeler yapıyorlar. Örneğin mac platformunda artık kendi işlemcisini üretmeye başladı, Intel'e bağımlı değil.

Bu arada ben Apple hayranı değilim, her iki platformu da denemiş biri olarak kendi görüşlerimi söylüyorum. Nedense bir firmayı savunduğun veya gömdüğün zaman fanboy veya düşman olarak lanse ediliyor. Telefonda IOS platformuna geçene kadar Android tarafında bir çok marka ve model deneyimim oldu. Arada değil dağlar galaksiler arası kadar fark var.

Mesela Apple Watch sevmiyorum. Hem benim ihtiyaçlarımı karşılamadığı için, hem de 1. jenerasyondan bu yana neredeyse hiç değişikliğe uğramadığı için. Saat olarak Garmin tercih ediyorum.

Haklısınız hocam ama çevremde kullanan tanıdıklarım var. Elime alıp denedim ama menüyü ara yüzü hiç beğenmedim.

• mcan_91 kullanıcısına yanıt

Ziyaa

• Develi dikenli hikayeler 👍

• Anladığım kadarıyla baya bir uğraşan olmuş :)

• Denedim, Performans %2 dustu fransa secince hatta :)

• Millet de koştur koştur almasın. Şarj cihazı olmayan telefon mu satılırmış ya...

• Kullanıcı dostu firma var mı ki?

• Amerixa yapinca batarya saliği %99 oldu hayret:))))

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.