Şimdi Ara

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlahi meftun, yeşil kart düşüyor mu böyle?

• apple leş bir firma kabul ediyorum ben. ulan yıl olmuş 2022 hala 3 saat 40 dakkada telefon şarj ediyoruz. o kadar para veriyoruz yavşaklar paketin içine 1 tane hızlı şarj aleti ekleyeceklerine mevcut boktan şarj aletlerini bile çıkarıyorlar. kapitalizminizi s*kmmm ben sizin.

• Ben kullanıcı olarak yıllar önce farkına varmıştım.
    En çok bu Apple i babalarının şirketi gibi savunan fanboylara gülüyorum
    Ben hiçbir şirketi savunmam.Yıllar önce Apple in tüketici dostu olmadığını anladığımda bir daha hiçbir cihazını kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trader12 -- 27 Ağustos 2021; 8:53:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccguven kullanıcısına yanıt

Apple iPad'leri yavaşlatmıyor. 2012'de çikan iPad dahi bugün yağ gibi akıyor. Sorun iPhone'larda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung da fark etmiyor değil fıransa marsıda seçsen gene yavaş gene yavaş :D

• Mesajında çoklu hatalar var; aşağıdaki gibi bir analiz yaptım:

1- "Çin kaynaklı bu haber" - Mesele kaynağın çin min olması değil, Apple'ın telefonlarını bilerek, alenen, binlerce dolar para akıtan müşterilerin GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA yavaşlattığıdır, bu apaçık kapı gibi bir hakikat, ki Apple bundan HÜKÜM giydi.

2- İlginç olan noktayı telefonların yavaşlatılması değil de, FRANSA'DA yavaşlatılmaması olarak görmen bence çok çok daha ilginç ve akla zarar bir durum. Yani "eyvallah telefonları yavaşlatsınlar burada bir sıkıntı yok, fakat ilginçtir, neden Fransa'da yavaşlatılıyor" diyorsun. Yani sende Fransa hususunda hassasiyet oluşmuş olmalı. Fas olsaydı acaba aynısı olur muydu, veya Burkina Faso. O da zaten haberde belirtilmiş:

Alıntı

metni:
    Çinli kaynaklara göre eski iPhone'ların ülkesi Fransa olarak değiştirilirse telefonlar çok daha hızlı ve akıcı çalışıyor. Bu hızlanmanın sebebi Apple'ın bilinçli yaşlandırma ile eski iPhone'ların hızını düşürmesi sonrasında Fransız hükümetinin Apple'a ceza kesmesi ve bu sebepten ötürü Apple'ın yavaşlatmayı sürdürememesi.

Yani Apple'ı HALA DAHA savunacağım diye abes hamleler yapmak çok üzücü bir durum. Neyini, niye savunacaksın bu şirketin. (Bir cümlede 2 soru)

Neyse iPhone 13'e devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 27 Ağustos 2021; 10:24:52 >

• Bence konunun başlığını değiştirin ve şöyle yapın "ülke Fransa seçilince eski ipnonelar yavaşlıyor."

• Ne gerek var anlamadım yenisi çıkınca varığını yoğunu zati gözden çıkarıp alıyorlar böbreğini bile satmaya kalkan olmadı mı?

• Yazık

• Cahilliğimi bağışlayın,anlamadığım nokta şu,Ülkeyi Fransa yapınca içindeki yazılım değişmiyor ki,yine aynı yazılım yada yine aynı pil.Fransa yada herhangi bir ülke olması neyi değiştirir?yada değiştirmesi mümkün mü?

Şunu anlarım apple Fransaya ayrı bir ios sürüm yapmıştır,o yazılımın yüklenip kullanılması telefonu hızlandırıyor dense anlardım.

• Telefon daha da yavasladı baslık yanlıs acılmıs :D

• ülke fransayken bende test sonucu daha düşük çıktı hayret ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mralikagan kullanıcısına yanıt
    Mi10 t pro var arkadaşımda 5 bin e aldı. Bir çok yönü benim telefonumdan iyi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

They also mention user reports that state iPhones are “faster and smoother” after changing the region. The same goes for iPads that have been changed to the same region.

Alıntı kaynaklarda yazıyor. Hızlanma önemli değil zaten hatta benim ipad benchmarklardakinin iki katı hızlı nedense. Ben hızlı değil uzun batarya ömürlü olmasını tercih ederim zaten yaptığımız iki çizgi çizmek sadece.

• bende değişen bir şey olmadı kolpa gibi

• goygoy06 kullanıcısına yanıt

Pilim yeni sayılır %100 sağlıkta hocam

• Android'te en son hangi cihazı kullandınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 27 Ağustos 2021; 15:15:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.