Şimdi Ara

Ülke Fransa seçilince eski iPhone'lar hızlanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
8
Favori
24.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

via donanimhaber for iPhone 12 heralde

• Apple nin bu politikası çok yerinde fakirler beğenmeyebilir onlarda kimsenin umurunda değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

Bunla aşı karşıtlığını meşru kılmak da iyiymiş  

Alıntıları Göster

Aşı karşıtı değilim kardeş.

İsteyen istediği kadar doz olabilir, hiç karşı çıkmam.  

• Meftun N1 kullanıcısına yanıt

Dikkatini çekerim Iphone Çin'de satış rekorları kırıyor ve Hollywood filmleri Çin sayesinde gişe rekorları kırıyor. Çin sandığının aksine batı için vazgeçilmez bir pazar. Çin komünist ve baskıcı bir yönetim olarak daha çok sosyal medya platformları dahil kendi yönetimini aksatacak her şeyi yasaklıyor evet ama bu dış dünyanın nimetlerinden yararlanmadığı anlamına gelmez. Öyle atıp tutman sadece saflığından olsa gerek.

• monacomen kullanıcısına yanıt

rekor kırıyor satış yapıyor biliyor engellese batıda engelleyecek anca gücü bu kadarına yetiyor. Çinin bunları engellememesini nimetlerinden faydalanmasını düşünmen salaklığından olsa gerek

• csc değiştirmek ne işe yarıyor bilmiyorum ama evet önüne geçmişler.

ayrıca android 11 ile 3g üzerinden görüntülü konuşmayı da kaldırmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

CSC değiştirdiğinde arama kaydedici geliyor.

• Reload yapılan her iphone hızlanıyor. Saçma bir inceleme olmuş. Fransa yerine başka bir ülke seçilseydi de hızlanırdı. Ya da fransadan abdye geçilse. Ayrıca ingilizce içerikleri türkçeye çevirip yayımlıyorsunuz. Bari yalanlanan haberleri çevirip koymayın.

appleınsider
    Don't set your old & slow iPhone region to France — do this instead | AppleInsider
    https://appleinsider.com/articles/21/08/25/dont-set-your-old-iphones-region-to-france----do-this-instead

• quote:

Orijinalden alıntı: Meftun N1

rekor kırıyor satış yapıyor biliyor engellese batıda engelleyecek anca gücü bu kadarına yetiyor. Çinin bunları engellememesini nimetlerinden faydalanmasını düşünmen salaklığından olsa gerek

Millete salak demeden önce akıl başında yazı yazmayı öğren. Şu yazdığın yazıyı okuyup da anlayacak bir akıllı varsa da madalya takacağım. Çin'e laf sokunca ABD'ye vize veriyorlar koş.

• monacomen kullanıcısına yanıt

çini savunup marjinal gözükeyim. Çook coolum

• iPad 3’e yapsak hızlanır mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Psikolojik olarak olduğunu düşünüyorum ama Spotify arkada iken Whatsapp’da kasmıyor artık. Ya da telefon o kadar ısınmadığından da olabilir test edip bakmak lazım, antutu sonuçları benim için bir şey ifade etmiyor.

Cihaz : iPhone 6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme alınca saçmalıyor cihaz. Benzeri sorun android çöpler de de ver. Bende xioami var aklım olduğu için, tecrübeden ders edinmeyi bilen biriyim.
    Huawei mate 9 android 9 alınca (son sürüm neyse işte) telefon ciddi ciddi kasmaya başladı. Kaç kere sıfırladım yok..

Hatta bir bug oluştu adamlar kaldırmadı. Full ekran video izlerken ekran kahrevgi bir tint alıyordu. Dev ayarlarında ayar çekince geçiyor vs neyse

Ben artık android sürümünü güncellemiyorım. Biliyorum ki yaparsam telefon yaprağı yiyecek

• babadol kullanıcısına yanıt

cihazı 5 sene önce aldığını nereden biliyorsun ? ki zaten daha önce apple ceza yedi bu konuda bilerek yapıyorlar bu kanıtlanmış birşey resmi olarak

• Torres1903 kullanıcısına yanıt
    Üstüne neden alındın, ben Apple çaktırmadan mı yapıyor dedim, kasıtlı olarak yapıyor, kanıtlanmasına da gerek yok değil Apple kendi sitesinde yazıyor zaten. Apple bu konuda kullanıcıya seçenek sunmadığı için ceza yedi, telefonu yavaşlattığı için değil.

• babadol kullanıcısına yanıt
    Yoğ aple telefonları yavaşlatıyor 5si satıp 12 pro max alsınlar diye , hep bu ve webtekno gibi haber sitelerinin uydurmaları

• Apple kullanıcïlarına müstehak

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

Cin kaynakli bu habere inandiniz mi gercekten... ABD'den cikma Huawei telefonlar bomba gibi patliyor haberiyle esdeger... kaynak bir tarafim.

burda bir de ilginc olan telefonlarin yavaslatilmasi degil, Fransa'da yavaslatilmamasi. Eger diger marka telefonlar yavaslatilmiyor zannediyorsan tatli ruyalar diliyorum.

• Ayarlar bölge ve dil seçeceğinden Fransa olarak değiştirdim. Kullanım değişikliklerini paylaşırım

• dagnomels kullanıcısına yanıt
    Hocam epey fark var gibi görünüyor. Pil ömrünüz % kaç onu da yazabilir misiniz acaba ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.