Şimdi Ara

Ülke Genelinde Kist Hidatik Hastalığı Yayılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açık kapı var:

Alıntı

metni:
    Öncelikle alındıkları yere bırakılmaları esastır

eğer köpek bir arabada yakalanmışsa, arabaya geri koyduklarında arabanın başka bir şehirde olması sorun çıkarmaz.

• Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Asil niyet belki alindigi yere birakilma, sonucta kopegin veya kedinin oraya alisik oldugu, bir sekilde doydugu vs., ama belediye, hekimiyle vs. bu isin sakincalari oldugunu degerlendirip, ornegin rehabilitasyonu devam ediyor vb. sebeple kopegin geri birakilmamasini saglayabilir,

Ancak o zaman bakimiyla ilgilenmeli, asgari vicdani sekilde, o isine gelmiyor, bana ne yasa boyle dedi deyip birakiyor olabilir. Veya sahiplenme yeterince tesvik edilmedigi, cins hayvan uretimi ticari veya es dost arasinda devam ettigi icin mecbur kaliniyor da olabilir.

Ancak bir baskan bu kadar rahat ve gevsek kanunun arkasina siginmamali.
  • Colda kullanıcısına yanıt

harbi cok degısık bır kafa

peki kendi cocugunu yese? cocuktamı sıkıntı, onu yetıstıren sende mı sıkıntı var dersın?

• kerim35 kullanıcısına yanıt

Çocuğa bağlı, gerizekalı ise gerizekalıdır.

İnsan hayatı neden hayvan hayatından daha değerli?

Tecavüzcü, katil falan idam etmezken, neden hayvan idam edelim?

İnsanlara idam yok diye çocukların köpeklere yem olmasını savunmak mantıksız. Zaten alakasız olaylar. Birinde insanların koyduğu kanunlar var, diğerinde köpek var. Köpek kanundan anlamaz. Bu nedenle de sokakta serbest olmamalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 6 Haziran 2024; 17:9:11 >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Kanundan anladığı halde suç işleyene idam yok, kanundan anlamadığı halde suç işleyene ölüm.

Gerçekten çok mantıklı konuştun

senin şu yazdığından sonra hapse atılman lazım. kesinlikle sosyopat insan düşmanı birisin.

şunu da ekliyorum ; çocuğum var ve bu söylediğinin yanından yöresinden geçen saçmalıkları birisinden duysam onu köpeklerine yem ederim. köpekleri de hayır demez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylevi -- 6 Haziran 2024; 20:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylevi

senin şu yazdığından sonra hapse atılman lazım. kesinlikle sosyopat insan düşmanı birisin.

şunu da ekliyorum ; çocuğum var ve bu söylediğinin yanından yöresinden geçen saçmalıkları birisinden duysam onu köpeklerine yem ederim. köpekleri de hayır demez.

Komikmiş, artını verdim.

O köpekler aşılanıyor ve kulaklarına küpe takılıyor. Bu yeni gelenlerde küpe yok doğal olarak da aşı da yok diye düşünüyorum. Bi de soğuk iklim olması nedeni ile kışın geceleri sürü halinde daha saldırgan oluyorlar. Bir kere bana da saldırdılar, bi apartmana sığındım. Şu anda yine tek tük çıkmaya başladılar. Yine bir kamyon bıraktılar sanırım.

• Wally-West kullanıcısına yanıt
    Gecenin bir yarısı veya sabaha karşı 10-15 köpek saldırınca hangisinin küpesi var hangisinin yok bir şey farketmiyor hocam.

Zaten biri ısırsa diğerleri de gaza gelecek. Tüm ısıranlara bakıp, “aaa küpeliler ısırdı, sıkıntı yok” deyip rahatlayacak halimiz de yok. Ki zaten tek olayımız kuduz veya kist midir? Yüzünü falan parçalasa ne yaptırcan, estetik mi?

Ciddi bir çözüm gerekiyor şehir içindekine de, dışındakine de. Küpe takıp aynı yere bırakmak ne saçma iştir arkadaş?

Çok haklısınız. Biri saldırınca diğerleri de saldırıyor. Buranın halkı alışmış çok ilginç hiç korkmuyorlar. Ben akşam saatlerinde yürüyüş yaptığım sırada saldırdılar. Zaten deprem döneminde sayıları çok artmış. Söylemeye dilim varmıyor ama açlıktan ceset yiyen bile varmış. Bu nedenle insan kokusuna aşinalar. Bunun bu noktaya gelmeden el atılıp bu hayvanların kısırlaştırılması lazımdı. Bu kadar sayıları çoğalmadan. Şimdi çete haline geldiler. Ki bu hayvanlar kurt geni taşıyorlar. Sürü hayvanları. Tek yaşamak doğalarında yok.

• Bu çakma hayvan severlerin hepsi böyle onlar için çocuk falan fark etmiyor onlara göre köpek parçaladıysa vardır bir sebebi o yüzden basın bloğu geçin böyle hastalara laf anlatmaya uğraşmayın.

• Parklarda yeşillik alanlara oturmaya korkar olduk arkadaş

• alex59 kullanıcısına yanıt
    Çakma hayvansever dedin ne iyi dedin. Adamın köpeği kediyi parçalıyo öyle bakıyo. Sonra tepkilerden ötürü olsa gerek bu sefer sinirlenip köpeğe vuruyor yoksa maksat öyle kediyi kurtarmak da değil.

Şimdi buna ne ceza verecekler sizce? 3-5 kuruş ceza verirler, köpeğe de el koyarlar oldu bitti.

https://www.msn.com/
  • Lazzow kullanıcısına yanıt

Millet bahçelerinde yuvarlanamaz olduk

zaten kediyi parçalayıp öldürene kadar bekledi. köpek işini bitirdikten sonra müdahale etti. aynı müdaheleyi en başta yapsaydı kedi ölmeyecekti.
  • Wally-West kullanıcısına yanıt

Sizin belediyenin yapması gereken tek bir şey kalıyor o zaman.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt

yani diyorsun ki idam gelirse ben ok im.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.