Şimdi Ara

Ülkede Çalışan Herkes Gencecik Emeklileri Fonluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu görüntülere bakın gencecik insanlar emekli yapılmış bedavaya Antalyaya tatile götürmüş devlet

instagram
    ENSONHABER.COM on Instagram: "Emeklilere özel tanınan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında yaz aylarında ücretsiz kalma uygulamasından faydalanan emekliler, Antalya'da tatile başladı.#emekli #kyk #tatil #antalya #başvuru #kykyurdu #yaz"
    https://www.instagram.com/reel/C9j2s-cJ1gX/?igsh=MWM4ZnIzeXRpbm55OQ==

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ne güzel işte. Elleri ayakları tutarken emekli olmuşlar. Mevcut çalışma koşullarında 65 yaşında ölmeyip de emekli olabilecek insanlar muhtemelen hastaneye yakın bir yerde ev tutup, doktorla, eczaneyle ahbap olacaklar.
    Tek sorun emeklilere ödenen değil, bir sürü delik var bütçede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt
    Hiç bi gelişmiş ekonomisi uçan ülkelerde bu kadar genç emekliler yok muhtemelen sen ve çocukların su faturasını ödeyecek kadar emekli maaşı alıcaksın veya hiç emekli olacamıcaksın bunlar yüzünden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ülkede Çalışan Herkes Gencecik Emeklileri Fonluyor

bunları kim fonluyor peki?

• 55 yaş altına hizmet vermeleri saçmalık cidden onların çoğu çalışıyor zaten.

60-70 yaşa öncelik tanınmalı.

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

Hiçbir gelişmiş ülkede bu yaşta emekli yok ama buradaki ağır şartlar da yok. Ben bankacıyım ve 65 yaşıma kadar hiçbir banka beni çalıştırmak istemez, çalıştırsa da ben muhtemelen ölürüm o yaştan önce.

Bütçede pek çok delik var. Önce bir onları tıkayalım sonra yetmezse emeklilere sıra gelsin.

Bu arada ben 40 yaşında emekliliği asla savunmuyorum. Ama 65 de insani ve bizim ülke için gerçekçi değil. Bunu memurlar için söylemiyorum. Onları devlet yaş haddinden zorla emekli ediyor, fazla yıpranmadıkları için çoğu 70'e kadar da çalışır. Ama özel sektör öyle değil. Belli bir yaştan sonra çalıştırmak istemez.

• Navi kullanıcısına yanıt

devlet bile çalıştırmıyor. kpss de yaş sınırları var. en fazla 40. ondan sonrasını istemiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 yaşından sonra devlet bile işe alım yapmıyor, özel sektör hiç yapmaz. o zaman bu insanlar 65 yaşına kadar ne iş yapacak nasıl geçinecek?? ya erken emekli edeceksin ya işsizlik maaşı ödeyeceksin ya da işverenelere yaş kotası koyacaksın.

• Ülkede çalışan herkes memurları fonluyor memurlarııı.
    Seksen tane adam gördüm her odada bomboş oturuyor uyuyanı bile var fotosunu bile çektim. Ülke hergün eşşşek gibi çalışıp yatan uyuyan memurun karnını doyurmaya çalışıyor iyice tiksindim bu ülkeden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.