insanların hayattan mutluluk beklentileri farklı senin burnun kaf dağındaysa yapacak bir şey yok. yok insanları eğitimiyle aşağlarsınız,yok meslekleriyle aşağlarsınız,yok maaşıyla aşağlarsınız klasik dejenere kemalist kafası. kendinizde çok bir cacık olsanız hak verecemde egoları tavan diyecem, büyük çoğunuz pas pas puanlı ünilerden, okumuş olmak için okunan,mezun olunan megalomani hastası tiplersiniz tedavi olmanız gerekiyor. mutsuzluklarınızı gidin kendinizden çıkarın başkasından değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 13:1:22 > |
Ülkede huzur kalmamış herkes gergin (4. sayfa)
-
-
Alıntı
metni:yok insanları eğitimiyle aşağlarsınız,yok meslekleriyle aşağlarsınız,yok maaşıyla aşağlarsınız klasik dejenere kemalist kafası. Bunu en çok yapan sensin. Üstelik bir eğitimin bile yok.
-
aynen üstüne bastın dandik pas pas aöf ve myo mezunuyum.
ben kendi dandikliğimi beceriksizliğimi eğitim hayatımdaki aptallığımı kabul ederim sen geç onları vızzzz........
gençken ben gidip pastenedede çalıştım vatan bilgisayar da hem teknik servis hemde satış elmanı olarak yıllarca çalıştım.
dandikte olsa dip puan da olsa üni mezunuyum masa başı,klimalı oda, plazada iş saat başı çay kayfe isterem kendimi aynada ceo görmedim sizin hastalığınız o megalomani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 13:18:59 > -
Kendi adıma konuşacaksam iyi bir üniversiteden mezunum Türkiye şartlarında oldukça iyi bir gelirim var. Senin anlamadığın şey ise insanlar "kötü" okullardan mezun diye kötü çalışma şartlarına maruz kalmaları gerekmiyor, emekleri değersiz olmuyor. Senin laf ettiğin kesimin istediği lüks bir yaşam değil, ama sen sanki lüks yaşam istiyorlarmış gibi lanse ediyorsun. Pastanede çalışan insanın da emeği değerlidir ve en azından temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda sıkıntısı olmaması gereklidir.
-
herkes okuyor artık bim a101 kasiyerleri bile,artık nitelikli okuyan masa başı rahat işlere yerleşicek 1980 lerde değiliz bu 1.
2. dünya ab abd den oluşmuyor memnun değilsen kapı aha orada git cennette tutan yok, gideceğinizde yok anca akp chp lö lö.
Git abd ye uberlerin,tezgahtarların,bebek bakıcılarının neredeyse hepsi üni mezunu değilse gel suratıma tükür o dünyada biteli orada 30 sene oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 13:28:54 > -
Ben okumak ile ilgili bir şey mi dedim? Çalışma şartları diyorum, temel ihtiyaçları bile karşılamadaki zorluktan bahsediyorum. Bunun nereden mezun olduğun ile ilgisi yok diyorum, anlayacaksın inşallah.
AB, ABD olmayıp ortalama ve en düşük yaşam standartları Türkiye'den çok daha iyi olan ülkeler var. İktidarı eleştirdiğim için eğer beni kovuyorsan, iktidara sevmediğin bir parti geldiğinde bu ülkeden gideceksin, ya da asla eleştirmeyeceksin. Yiğit adam sözünde durur, göreceğiz.
Alıntı
metni:Git abd ye uberlerin,tezgahtarların,bebek bakıcılarının neredeyse hepsi üni mezunu değilse gel suratıma tükür Değil, yüzüne tükürebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Aralık 2024; 13:33:11 > -
eee zor ben kolaymı dedim,benim annem gece kondu kızı,9 yaşından beride fabrikada işçi,çocukken güneş bile görememiş kadın ama benden kesinlikle çok daha mutlu aile hayatı olmuş,hele o fak fakir dedeme tapıyorlardı neredeyse 5 kızıda.
paraya metaryalizme tapınmayı azaltın geçer.
bu ülke hiç bir zaman lay lay lom olmadı hayat, koklatmazlar sana onu boşuna bekleme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 13:40:51 > -
Çocuk işçiliği senin kafa överdi ancak. Fabrikada 9 yaşındaki çocuğun ne işi var? Paraya daha doğrusu sermayeye tapan ben değilim, sensin. Yoksa bir insan neden çocuk işçiliğini övsün? Çocuk çalıştırmak suçtur, onu da hatırlatayım, şu an suç övüyorsun. Kendi ağzınla söylüyorsun, annenin daha mutlu bir aile hayatı olmuş, neden diye düşündün mü hiç? Sen neden mutlu olamıyorsun? O fakir dediğin aile çuvallarla meyve sebze alıyordu evine, sen ise pestisit dolu gıdaları marketten gram ile alırken 5 kere düşünüyorsun. Farkında değilsin ama ben senin bile mutluluğunu düşünüyorum. Sen ise mutluluğunu bu iktidarın bekasına feda etmiş durumdasın.
Hayat bazılarına lay lay lom oldu hep. Emek gösterenlere, hak edenlere olmadı. Ama emeğin ve eğitimin bu kadar değersiz olduğu bir zaman dilimi de hiç olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Aralık 2024; 13:44:53 > -
canım ab abd de öyle birşey yok baktığınız hep iyi eğitimli,iyi kariyerli,nitelikli insanlar,öyle fabrikadaki işçinin yok pizzacıdaki kuryenin kuafördeki işçinin yatarak az çalıştığı filan yok hayatta herşey statü .
Senin anan banan yatarakmı mal mülk elde etmiş türkiyede 55+ yaş çoğu daha çocuk yaşından beri sırtından ter gele gele çalışıyor o şartları düzeltende beğenmediğin böğğ dediğin akp.
hansın helganın refahına bakmayla hayat geçmez dünyada 8 milyar insan yaşıyor git biraz diğerlerinede bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 14:7:43 > -
ABD ve AB hakkında hiçbir şey bildiğin yok, yazdıklarının hepsi sallama. Ben ABD'yi ve AB'yi idealize etmedim zaten ama çalışma şartlarının en vasıfız meslekler için bile daha iyi olduğu bir gerçek. Önünde internet var, kaynaklar derya deniz aç öğren. Asgari ücret neymiş, nüfuslarının kaçta kaçı asgari ücrette çalışıyormuş, haftalık ortalama çalışma saati neymiş, hane halkı gideri neymiş hepsi yazıyor, oku öğren. Ben yatarak para kazanılsın demedim hiçbir yerde. AKP hiçbir şartı düzeltmedi.
Hansa, Helga'ya gitmeye gerek yok. Şili'deki tezgahtar Sebastian senden çok daha iyi şartlarda yaşıyor.
-
Osmanlı da Türkmenlerin jeostratejik yerlere sürülmesi yerleştirilmesi ama sonrasında çıkarları gereği unutulması hatta Osmanlı Padişah fermanlarıyla filan katledilmeleri de biliniyor.
Çıkarlar harcatır ... Hakikat çıkarlardır. Gerisi yalan.
Bireysel huzurdan birkaç kelam edersek : Cehalet mutluluktur :) .
-
mavi yaka işçi olarak gidenlerin bildiklerimin hepsi eşek it gibi çalışıyor hatta 2 işite birden gece 23 lere kadar çalışanı bildiğim bile var çoğu yoğun çalışmaktan şikayetçi para için katlanıyorlar.
odtü itü mezunu ordada kapı gibi üni bitirmiş masterlı,doktoralı zeki ve nitelikli insanları izleye izleye marsta üs kurup bağımsızlık elde edeceksiniz yakında az kaldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 14:37:9 > -
Kerimcem, bak karşılaştırma öyle yapılmaz. Orada kaçak çalışan ile burada Türk vatandaşı sigortalı çalışanı karşılaştırmayacaksın kapiş? ABD vatandaşı, kayıtlı çalışan ile Türkiye'deki Türk vatandaşı, kayıtlı çalışanı karşılaştıracaksın. Anladın mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 22 Aralık 2024; 14:47:30 > -
Bizim atalarımızı da sürmüşler Balkanlara. Fatih İstanbul'u fethetmeye çalışırken devlete biraz dikilmişler sanırım. Ne gerek varsa kargaşaya?
Bütünleşip devam etmek varken.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayıtlı olarak gidenlerin %90+ nı iyi eğitimli beyaz yaka dediğin bir şey yokki benim kız kuzi ilk gittiğinde kalifiyeli gıda mühendisi haliyle otelde çocukların işediği sidikli çarşafları yıkadı teksasda otelde aynen hayat cennet sen amelesin ucuz işçi gücü ezik amele müslim türksün orada ne sanıyon kendini orada ya sabır. paki suri afgan neyse orada sende osun oranın ezik surisi kaçkını sen oluyon gerçekler o.
de şirketten bile 2 kişi gitti almanyaya yazılımcı ha perfonmansları beğenilmedi şutlandılar dönmek istemediler ikiside garson oldu, biri döndü yapamayıp çocuk suratıma söyledi hayallerle yaşananlar farklı oluyor abi diye uçun durun anca burada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 17:40:32 > -
Elma ile armutu karşılaştırmaya devam ediyorsun hala. Herkes uyum sağlayacak diye bir şey yok. Türkiye'den mavi yaka veya beyaz yaka olarak çalışmaya gidenlerin büyük çoğunluğu gittiği yerde kalmaya devam ediyor mu, evet. O zaman saçma sapan yorumlarını da al güle güle git.
-
çoğu siyasi kafayla gidenler benimde kuzide öyle rte,akp,islam lö lö deyip gittiler hayatı öğrendiler bir güzel orada hatta 4-5 sene önce gülmekten yarılıyordum yeminle hallerine,gavurun mokunu sidiğini bile temizlemeyi üst sınıf insan olmak olarak tanıtıyorlardı instagramdan ,çok güzel oluyor bunlara bencede durduğunuz kabahat bir an önce gidin lütfen,ha halada Türkiyedeki hallerinden 10x kat daha fukaralar kira pahalılığından kümes gibi evde kalıyorlar bir hava attıkları iphone et araba konser başka bir cacık yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 18:3:50 > -
Nasıl kıskanıyorsun var ya için içini yiyor. Seni vasfını olmadığı için almıyorlar, kaçak gitmeye de cesaretin yok. Anca gidenlere mok atarak hayatını geçirirsin. Herşeye rağmen kariyeri ile yurtdışına rahatlıkla gidebilecekken, Türkiye'de kalıp ülke için mücadele eden benim gibi insanları da kovalamaya çalışıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bu durum normal. Çünkü suçlular sokağa geri salınırken suçsuzlar tutuklanıyor (örn. Masuh Mahruki).
Yasaklar desen gırla, maaşlar desen afrika düzeyinde fakat fiyatlar lüksemburg resmen.
Kuzey Kore gibi olduk resmen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sivri ada manzaralı dublex evden 60 m2 kümes eve çıkmalarınımı kıskancam?artık evinden deniz yerine otlayan inek keçi pozları atmasını kıskancam? 9 sene önce manken model gibi kızken,çiroz balığına dönmesinimi kıskancam,bilet pahalılığından türkiyeye gelememlerinide ayrı kıskancam? evet aynen çok kıskancım.
sizin gibi dejenere gavur sevdalısı kafaların oradaki burnu sürtmüş hallerini görünce ne yalan söyleyim zevkten dört köşe oluyorum benim istediğim bir an önce gitmeniz zaten jet hızıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2024; 18:38:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X