Şimdi Ara

Ülkede huzur kalmamış herkes gergin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomik şartlar kira ev araba gıda fiyatları ve maaşlar bir yandan

Bir yandan yasakçı zihniyet konser yasak yılbaşı yasak içki pahalı o yasak bu yasak derken insanlar çok bunalmış kiminle konuşsam gergin sinirli işler kötü para yok eğlence yok Allah sonumuzu hayır etsin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''Bunalmamayı'' varoşça içip sıçmak, karı kız peşinde koşup hayatı kadar yapay yılbaşısı şeyleri kutlamaktan ibaret sanan yıkıklar, bunalsın zaten. Bunum bunum bunalıp, gerim gerim gerginleşsin hem de. Anlam arayışını her zaman gösterişle bağlantılı fenomenlerde bulan cahil gösteriş meraklısı sağcı solcu her bokumtırak yurdum halkı hak ediyor bunları. Az bile oluyor.

Edit bir bilgi geçeyim; sosyal medya kullanımında 2. (1 de olabilir) sırada olan ülke türkiye, kipap okumada sonlarda. Gidin sosyal medyada pürüzsüz popo bakıp hayata biraz daha küskün, hırçın ve 'gergin' olarak atılın şimdi.

• Valla evlenmeye kalksan ev tutamıyorsun aile evinde yaşamaya devam ediliyor halen ev araba hak getire geçen dedim ben niye çalışıyorum ki sigara almak için mi

• AMC kullanıcısına yanıt

valla çevremdeki gençlerin hepsi çatır çatır evleniyor sizde bir sorun var ha öyle aman aman okumuşluklarıda yok dandik iki senelik myo yok dip puan lisans filan yani maaşları yüksek filanda değil.

çalıştıklarının bir ksımını atıyorlar 3-5 sene evleniyorlar gayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 13:6:38 >
  • Çok doğal ve olağan şaşırtıcı değil Yüksek enflasyon huzur bırakmaz. Hatta ahlak bile bırakmaz. Enflasyon fuhuşun artmasına bile sebeptir.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Siz evli misiniz? Çevre demişsiniz nerede yaşıyorsunuz?

• Kiraya para yetmeden nasıl evleniliyor aile yardımıyla evleniyorlardır yada aile evinde de kıt kaanat yaşıyordur Normal geliyordur benim çevremde kartlarını ödeyemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 20 Aralık 2024; 13:13:36 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

kendide alıyor 30 civarı karısıda bir alıyor bir o kadar geçmişte biriktirmişlikleride var ailede biraz koltuk çıkıyor eşyada evi düzmede gayet evleniyorlar hemde çatır çatır,25 yaşında ortaokul mezunu kiracım bile evleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 13:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle deme İmamoğlu na göre Kürt sorunu daha büyük bir sorun DEM ile kol kola girmek onlar için daha önemli.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

ben ayrıldım ,şu an evlenmek istemiyorum maddi değil,kişisel tercihlerinizi maddiyata atmayın benden çok daha kötü maddi durumda olanlar bile evleniyor çatır çatır.

rahmetli babannem evde kalanlara evlenmeye veya çalışmaya g.t yok derdi buradakilerin o tarz bir şey bari evlenmek istemiyorum hayata karışmak sorumluluk almak istemiyorum deyin gerçekçi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 13:56:5 >
  • ''Bunalmamayı'' varoşça içip sıçmak, karı kız peşinde koşup hayatı kadar yapay yılbaşısı şeyleri kutlamaktan ibaret sanan yıkıklar, bunalsın zaten. Bunum bunum bunalıp, gerim gerim gerginleşsin hem de. Anlam arayışını her zaman gösterişle bağlantılı fenomenlerde bulan cahil gösteriş meraklısı sağcı solcu her bokumtırak yurdum halkı hak ediyor bunları. Az bile oluyor.

Edit bir bilgi geçeyim; sosyal medya kullanımında 2. (1 de olabilir) sırada olan ülke türkiye, kipap okumada sonlarda. Gidin sosyal medyada pürüzsüz popo bakıp hayata biraz daha küskün, hırçın ve 'gergin' olarak atılın şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 20 Aralık 2024; 14:19:54 >
  • Geçici durumlar bunlar. Zor ama geçecek.

Ben çok küçükken de böyle bir zaman olmuştu, hatırlıyorum.

• Diyanet Hristiyan olmayan Müslümanlar için bir kültür eğlence olan yılbaşı ( Noel den bahsetmiyorum ... ) hakkında saçma sapan bir bakış açısıyla Kur'an-ı Kerim'den alıntılar yapıyor.

https://www.diyanet.gov.tr/tr-TR/Kurumsal/Detay/37181/cuma-hutbesi-milli-ve-manevi-degerlerimizi-muhafaza-edelim

Gazzede girmiş siyasetten çıkmış... Diyanet olmaktan çıkmış iç politika tribüne sanmaları oynuyor!

Hepsi bir yana, bu ülkede GayriMüslim Türkler de var. Vatandaş Türkler ! ... Diyanet kelime anlamı esasında Sünni İslam odaklı değil aksine tüm dinlere karşı kucaklayıcı bir yönetime sahip olması beklenir. Yani Diyanet i bir kişi değil farklı dinlerden kurul olarak yönetilir her dinden de eş başkan bulundurulur eşit sıfat ve yetkilerle ...

Dindar dinsiz gayrimüslimlerden alınan vergilerle bu şekilde harcanması da ayrıca saçmalıdır. Vatandaş olarak hesap soruyorum ! ... Siz de sorun. Dolaylı vergilerinize de sahip çıkın...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.