Konserleri yasaklanacak diyen tipler konsorden konsere koşuyor siz hala "konsor yosok, oçko yosok" < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 20 Aralık 2024; 17:27:24 > |
Ülkede huzur kalmamış herkes gergin (2. sayfa)
-
-
Bunlar ona buna hava atacam diye içip mıçnaktan para tutamıyorlar ki ellerinde :)
-
ahahahahahha çok iyi bu
Yok şimdi o telefonda spor salonunda popo büyütenleri görüyor sonra evleniyor bakıyor bu başka o başka :)
3 ay sonra ben kaçar :)
-
hele bu yaz ne korna sustu ne davulcu hala sesler var hafta sonu rekor kırmıştır mahalle hatta nişan atıyorlar yenisini bulmaları 6 aylarını bulmuyor jet hızlılar.
hiç biride oyle zengin, mengün,mallı mülklü değil çoğu kiraya evleniyor ,bir kısmının arabası bile yok beceriksizim diyemiyorlarda akp chp lö lö.
zaten paran için yaklaşan karıdan aileden hayır gelmez ben gençken flörtleştiklerime evimin olduğunu söylemiyordum bile karakterini anlamak için,bir çıktığımın babası sormuş bunlar neci bu alttaki dükkanlar bunlarınmı diye o kızla bile selamı sabahı kestim hemen hiç işim olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 16:18:20 > -
-
Sorma. Hafta sonları bizim orada da kesin düğün var. Hiç boş geçmiyor yaz kış tempo
-
Lafım size değil de, Türkiye geneline baktığınızda Reis kendisine oy veren kesime müthiş bir sosyal deney yapıyor hocam. Bakalım patlama noktası gelecek mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 20 yaşında 25 yaşında evlenenlerin çoğu zaten aile baskısıyla evleniyor tanıdık kız/erkek buluyor aileler ayarlıyor masrafların çoğunu evlendiriyor. Geri kalanların da zaten hayattan bir beklentisi yok akademik/gezme tozma ( yurtdışına çıkmaz eğitim kültür hobi ) olmayan kısacası maddi olarak ailesi 0 olanlar haliyle evlenip çoluk çocuğa karışayım hayatta hiçbir beklentim yok asgari ücretle çalışayım makarna yiyeyim akşam tv izleyeyim çocuk büyüteyim kafasında olanlar öyle hayattan hiçbir beklentisi olmayanlar evleniyor asgari ücrete razı olanlar...Aşağılamak için demiyorum ama evlenenlerin çoğu böyle. Diğer kesim dediğim gibi 30+ da evleniyorlar ellerinde meslek okumuş etmiş kültürlü insanlar 30+ da zor evleniyor çünkü karşı cinsin de en azından kendi dengi olması gerek maddi manevi olarak... Kerimcem bunu oku çevrende herkes ortakulda lisede evleniyorsa aha da sebebi bu...
-
yok hayatım çoğu üni mezunu 22-27 gibi evleniyor çoğu dediklerinde var 1980 lerde değiliz artık herkes gözünü açtı ekmeğini mesleğini eline alıyor.
ortaokul lise mezunu gençler artık ender görüyorum, a101 bim kasiyerleri bile okuyor artık artık nitelikli okumak var herkes okuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 18:28:3 > -
Aile içinde de yaşanmıyor,aileler kabul etmiyor.Birçok aile kavgası çıkıyor bu sebeple.
Kira zaten malum iyi bir mesleğiniz,geliriniz yoksa,memur değilseniz inanılmaz zor.Parasını dahi verseniz kurumsal veya memur değilseniz evi vermiyorlar.
Araba desen,300euro değerindeki araba burda 300 bin tl.Sigara almak için çalışıyorsun evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten seven kişiler için para pul,maddiyat gereksiz.Hepsi zamanla olabilecek şeyler.Bu devrin sıkıntısı her şeyin şov için yapılması,yapmacık ve samimiyetsiz olması
Kuru ekmek soğan yeriz yine de reyisi yedirmeyiz!!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaten eğitimle aşağlayanları anlamıyorum kendileri ne mezunu acaba odtü itü marmara bilkent galatasaray? ha?
Sonra neden işsizim 3 kuruşluk diplomanızla kendinizi holdingte ceo sandığınız için işsizsiniz gerçekler o.
En azından o aşağladığınız tipler hem çalışıyor hem evleniyor hemde vergi veriyor ilkokul-lise mezunu bile olsalar bile vatana millete 1000x kat daha katkılı tipler sizdende bendende daha mutlu oldukları kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 18:37:53 > -
evet sevgi değerlidir ama karın doyurmaz Kötü ekonomi yönetimi yüzünden hayatta kalma maliyetleri bile çok arttı. Bırakın şovu 40-50 bin tl ile kira ödeyip geçinicekte ot gibi bir yaşamı gençlerin istememesi çok doğal.
Kimse kendini kandırmasın aileden bir şey kalmayan gençler için yaşam gerçekten zor.
Bir sıkıntı da şu, bu gerginlik bulaşıcı. Günlük hayatta, çevrende gördüğün herkes somurtgan, herkes gergin, herkes sinirli. Sana da yansıyor bir süre sonra, ikili ilişkilerine de yansıyor.
Bu yaz iki hafta geçirdim İstanbul'da, başlıkta yazılan zorlukların hiçbirini yaşamıyorum, yine de aynı psikoloji ile ayrıldım şehirden. Psikolojim güçlü diye düşünüyordum, beni bile bitirdi şehir.
-
Dedikleriniz doğru olmakla birlikte birbirini gerçekten seven iki gencin bu sorunları aşabileceğini düşünüyorum.
Her konuda yorumun var,bilmediğin yok maşallah.Hanimin neden ayrıldıği belli gibi ama merak ettim nafaka ödüyor musun?
müdür kadına nafakamı ödüycem,ayrıca cocuk yok ayrıca evlendi allah mutlu mesut etsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X